ASX 14 919 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu najbardziej udane harakiri w historii Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Kurcze, może to harakiri sprawi, że pewni analitycy IDzD "w końcu zaczną używać mózgu" i w końcu ztjm. Cytuj
SnoD 2 450 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Myślę, że z wejściem FH na PS największy problem będzie miało Polyphony - nie ma co się oszukiwać, że FH nie przyczyniła się do ostrego zjazdu popularności FM ściągając z serii większość casualowego gracza. 1 Cytuj
krzysiek923 1 831 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu no i spoko, może w końcu zdecydują się wydawać gt na pc Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 8 minut temu, krzysiek923 napisał(a): no i spoko, może w końcu zdecydują się wydawać gt na pc Chodzą ploty, że port został skasowany, więc może i nici z tego. Cytuj
krzysiek923 1 831 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu albo wyjdzie na pc jak już gt7 będzie grą kompletną, nierozwijaną, albo w razie spadku popularności gt na ps5/6 (o którym pisał snod) na pecetach wyjdzie gt8 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Czemu Polyphony ma mieć problem? Przecież to totalnie inne gry, które mogą spokojnie koegzystować. Ja odpalam na zmianę GT i FH. Całkowicie inne doznania z tych gier płyną. Na Playstation jest dziura w grach tego typu od czasu Drivecluba i fantastycznie, że wypełnia ją najlepszy możliwy tytuł. Problem to mogą mieć The Crew i inne tego typu twory grane, bo nie było nic lepszego Edytowane 9 godzin temu przez Homelander 3 Cytuj
SlimShady 3 513 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Forza nigdy nie była jakoś super popularna, może poza czwórką. Jedno nie ma nic wspólnego z drugim. Cytuj
Bartg 5 590 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie ma chyba oficjalnych danych, ale prognozy są, że dawno GT7 przekroczyła 10 mln kopii, więc chyba nie jest źle. Cytuj
SnoD 2 450 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 26 minut temu, SlimShady napisał(a): Forza nigdy nie była jakoś super popularna, może poza czwórką. Jedno nie ma nic wspólnego z drugim. Zanim FH wyszła to kolejne części FM sprzedawały się tak dobrze, że były w top sprzedaży np. W UK przez wiele tygodni. Jak od rugiej części FH zaczęła pożerać FM. Cytuj
SlimShady 3 513 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu FH stała się popularna dopiero od trójki, a FM lepszy wynik zrobiła dopiero przy 4. Wcześniej był to poziom podobny do project cars, który się zawinął z rynku. Cytuj
iluck85 3 123 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Dla mnie FH stoi soundtrackiem, kawałki w moich klimatach, pięknie to siadało lecąc lambo 200 przez pole o zachodzie słońca. Cytuj
McDrive 3 160 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Homelander napisał(a): Czemu Polyphony ma mieć problem? Przecież to totalnie inne gry, które mogą spokojnie koegzystować. Ja odpalam na zmianę GT i FH. Całkowicie inne doznania z tych gier płyną. Na Playstation jest dziura w grach tego typu od czasu Drivecluba i fantastycznie, że wypełnia ją najlepszy możliwy tytuł. Problem to mogą mieć The Crew i inne tego typu twory grane, bo nie było nic lepszego Dokładnie. Ludzie będą grać w jedno i drugie, a przez brak porządnych wyścigów arcade na PlayStation ludzie rzucili się jak pojebani. Ja zrobię to samo zresztą, bo GT fajne, ale ile można ścigać się na tych samych torach od początku serii. No kurwa, ludzie proszą o nowe tory, ale Kaz daje Unimoga Takie "dziwne" samochody to się nadają właśnie na arcade, a nie grę, która aspiruje do bycia simem. Do tego te "wyścigi" po szutrze i śniegu traktowane jak zawsze na odjeb. Po chuj to tam jest tak naprawdę? Cytuj
Bartg 5 590 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Zazdroszczę, jak ktoś będzie grał w Horizona po raz pierwszy Jeszcze w tak dojebaną w content wersję. Pewnie im też po spróbowaniu Horizona już żaden arcade racer nie podejdzie pod kątem jazdy. Cytuj
iluck85 3 123 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Są ludzie którym ta seria nie siadła i nie rozumieli fenomenu tej gry. Cytuj
SnoD 2 450 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Dużo ich raczej nie było jak całkowity Player count w FH5 to ponad 40 mln graczy Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 22 minutes ago, iluck85 said: Są ludzie którym ta seria nie siadła i nie rozumieli fenomenu tej gry. No to niech nie grają, w czym problem? Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu dosłownie o każdej grze można tak napisać 1 Cytuj
Bartg 5 590 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No byli nawet recenzenci co dawali tam 6, bo ładna gra, ale ogólnie nie lubią samochodówek Cytuj
iluck85 3 123 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 42 minuty temu, Homelander napisał(a): No to niech nie grają, w czym problem? Zaden, ale: Godzinę temu, Bartg napisał(a): Zazdroszczę, jak ktoś będzie grał w Horizona po raz pierwszy Jeszcze w tak dojebaną w content wersję. Pewnie im też po spróbowaniu Horizona już żaden arcade racer nie podejdzie pod kątem jazdy. Tu na forum nawet pisało kilku że nie kumają fenomenu. Tyle. Cytuj
Bartg 5 590 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Otoczka yoł ziom jesteś zajebisty prowadź nas ojcze ku wiecznej chwale może nie przypaść do gustu, ale model jazdy obiektywnie nie ma konkurencji na rynku. Cytuj
Wooyek 1 169 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mnie ta otoczka też na dłuższą metę irytuje, wolałbym taką FH5, ale jak było pierwsze TDU. Cytuj
iluck85 3 123 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mi się podobał klimat festiwalu, wielkiej imprezy i jak byłem prowadzony od „chodź zobacz jak fajnie” po „króla festiwalu” 3 jeszcze jako tako, już się rozjechało. Tak 4 i 5 odleciały kompletnie od tego motywu festiwalu i jest jeden wielki festiwal który przytłacza na początku tym wszystkim. Rozumiem że było trzeba urozmaicić, dodawać więcej contentu, ale ja finalnie tym rzygnąłem i 5 czeka do dzisiaj. Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mi się ten klimat festiwalu absolutnie nie podoba, podobnie jak te wszystkie scenki i odzywki w radio. Ale jakoś to przeżyję. Od otwartego świata też wolałbym strukturę a'la PGR4, no ale mimo wszystko miejscówki są super, a model jazdy niesamowicie satysfakcjonujący, więc ok. Za to same eventy to czysty i absolutny miód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi