Bartg 5 435 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Syn chcial pojezdzic w speed champions w 4ce,wyszla tez chwila po UK i jednak tamta mapa bije Meksyk na glowe różnorodnością i klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 6 godzin temu, Faka napisał: Wiadomo, co to za 9 gigabajtowy patch, który dziś wyszedł? nowe auta, nowy sezon który rusza jutro, dwa bodykity do velostera &golfa + standardowe poprawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 mój ulubiony Godrizon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) Jedyneczka zawsze w serduszku. Chciałbym, żeby kolejna część nawiązywała strukturą do pierwszej części właśnie. Niech zostaną sezony i inne sieciowe elementy, ale niech singiel będzie soczysty, przemyślany i długi. Nie musi też być tysiąca aut, ale niech każde będzie użyteczne. No i dużo dobrej muzy. Takie moje skromne wymagania Edytowane 15 Września 2022 przez Luqat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 taką Forze sobie sobie wymarzyłem. Lubię nowe części, ale jedynka miała najfajniejszą strukturę i najlepszy wakacyjny klimat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 21 minutes ago, ASX said: taką Forze sobie sobie wymarzyłem. Lubię nowe części, ale jedynka miała najfajniejszą strukturę i najlepszy wakacyjny klimat. No jedynka była tak świezutka w swoim czasie, że szok. I faktycznie miała najlepszą strukturę progresu i nie miała tych cholernych losowań, które zaburzają jakikolwiek sens progresu. Mam nadzieję, że ten update to faktycznie będzie godne 10lecia, a nie 4 auta pomalowane w logo jedynki, 5 kawałków na krzyż i lekko przebudowane wyścigi uliczne. Chociaż to będzie Horizon Story, więc pewnie coś do zaliczenia w 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Pewnie każda pora roku, to będzie kolejna część w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) To będzie darmowe, czy w ramach płatnego DLC? Edytowane 16 Września 2022 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 1 minutę temu, Michał102 napisał: To będzie darmowe, czy w ramach płatnego DLC? darmowa aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 21 godzin temu, Luqat napisał: Jedyneczka zawsze w serduszku. Chciałbym, żeby kolejna część nawiązywała strukturą do pierwszej części właśnie. Ludzie o to proszą od dwójki, ale Ci po prostu olewają tę prośbę. Skisłem jak skończyłem "kampanię" w FH 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Zdaje sobie sprawę jak wygląda sytuacja, po prostu wyrażam swoje preferencje. Pewnie i tak pójdą swoją drogą, ale zawsze można mieć nadzieję, ewentualnie pograć w odświeżoną jedynkę na koxie No i poza tym, cały czas się dobrze bawię w piątce, więc nie narzekam, ale jednak gdybym miał wybór albo jakiś wpływ na to, to wybrałbym styl jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 7 minutes ago, Figaro said: Ludzie o to proszą od dwójki, ale Ci po prostu olewają tę prośbę. Skisłem jak skończyłem "kampanię" w FH 5. Niestety tabelki nie kłamią, każda kolejna część to stały wzrost liczby graczy. Forza w strukturze jedynki umiejscowiona w Japonii to będzie nigdy niespełnione marzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Mam akurat 2 wolne dni, a serwery od wczoraj nie działają i nie można robić listy. Coraz ku** lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 9 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Mam akurat 2 wolne dni, a serwery od wczoraj nie działają i nie można robić listy. Coraz ku** lepiej. QR? Ogóle lecą w chuja. Od kilku tygodniu miałem problemy z zaliczeniem cotygodniowych Forzathonów, bo po wybraniu odpowiedniego samochodu, gra jakby to nie widziała i nie zaliczała rozdziału. Pomagają wielokrotne resety a najczęściej przejście do trybu solo+ reset gry. Niby pierdoła ale zawsze mi szkoda Forza Points. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Trochę średni ten dodatek Hot Wheels, a nigdy nie grałem, no ale jakoś tak mi nie przypadł do gustu. Wolę jeździć po meksyku. No nic, trzeba czekać na drugi dodatek, może tym razem będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 być może Forza Horizon 5 dostanie wsparcie dla DLSS, jeśli to prawda byłaby to druga gra XGS, po MFS, która skorzystałaby z tej technologii Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 być może Forza Horizon 5 dostanie wsparcie dla DLSS, jeśli to prawda byłaby to druga gra XGS, po MFS, która skorzystałaby z tej technologii Mogliby ogarnąć jakiś tryb 40 klatek czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 18 godzin temu, Moldar napisał: Mogliby ogarnąć jakiś tryb 40 klatek czy coś. W wyscigach? Broń buk, tylko 60 klateczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 To niech ogarną to doczytywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Musieliby zrobić drzewka i krzaki jak w Gran Turismo, czyli kartony. Wszystko co jest ładniejsze potrzebuje podmianki na bardziej szczegółowy model, a że konsole są słabe, to nie liczyłbym, że coś w tym aspekcie poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Jak lecisz 3 paki przez las to i tak nie zauważysz, niestety bez porzucenia past genów to jeszcze poczekamy. Wczoraj w ramach sezonowych grałem Juggernauta trailblazera po dluugiej przerwie i znowu uświadomił mi on, jak pusta jest ta mapa generalnie. Lecisz te 3 minuty na przełaj przez mapę i poza polami i drzewami praktycznie nic ciekawego nie spotykasz. Układ dróg jest dużo lepszy niż w 4 jeśli chodzi o fun z jazdy, ale sama sceneria to mega krok wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 W końcu to Meksyk, geografii nie zmienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 W ogóle pokazywałem ostatnio synowi Gymkhane TEN i myślę, że nie przez przypadek znalazło się tam Guanajato, już wtedy nas trollowało Turn10, że będzie meksyk w piątce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 W dniu 27.09.2022 o 14:02, Michał102 napisał: Musieliby zrobić drzewka i krzaki jak w Gran Turismo, czyli kartony. Wszystko co jest ładniejsze potrzebuje podmianki na bardziej szczegółowy model, a że konsole są słabe, to nie liczyłbym, że coś w tym aspekcie poprawią. Albo po prostu obnizyc rozdzialke i pozostawic reszte ustawien z trybu jakosci. PG ewidentnie poszli na latwizne i w trybie 60fps dali preset z one X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) W czwartek będzie "forza monthly" stream z twórcami. Będą pokazywać 10th anniversary season. Czyli zobaczymy co będzie dodane, w tym pewnie nowe autka. Czekam czekam ;)... PS. Stream o 18.00 Edytowane 4 Października 2022 przez Plackus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi