Bartg 5 470 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Pierwszy fajny elektryk, ciekawe czy będzie symulowana skrzynia biegów jak w prawdziwym Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Czemu pierwszy? Z tego co wiem to pierwszy był jakiś tam Ford elektryk, w którymś evencie wrzucili. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Mnóstwo jest fajnych elektryków, ale faktycznie z tych "dostępnych" to ten Hyundai IONIQ 5N gniecie. Tutaj przejazd z ringu, gdzie nawet Misha jest w szoku, a jemu trudno już czymkolwiek zaimponować. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Quote The Deloreans (3 different versions from the 3 movies) have special effects once you hit 88mph (the tubes light up) KITT has a body kit for Super Pursuit Mode Yaris has 2 widebody (rocket bunny and varis) and has sport and track modes. Ioniq 5 has a drift and awd modes Że im się chce nadal. Jest i IoniQ5N i w KOŃCU GR Yaris. 1 Cytuj
ThePatrickyo 63 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Jedna z ciekawszych playlist w ostatnim czasie, czas wrócić Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Kupiłem w promocji i zastanawiam się jakie DLC warto kupić? Samochody dodatkowe mnie nie interesują, te co są mi wystarczy Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Rajdowe zdecydowanie, bardzo fajna, choć mała mapa. Układ dróg lepszy jak w podstawce. Hot Wheels dyskusyjne, jeśli grałeś w HW w 3 części to nie warto imho. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ja się zastanawiam na czym zarabiają że po 3 latach gra dalej dostaje darmowy update z nowymi autami. To nie warzone że można golić frajerow na tym błędnie drogich skinach, tutaj wrzuca jakiś car pack płatny raz na parę miesięcy. nie to żebym narzekał, mam tylko nadzieję że wszystkie te auta trafią do przyszłej Forzy Horizon. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Przecież ta gra jest cały czas non stop w pierwszej piątce w ogrywaniu gier jeśli zobaczysz w gp, to jednak zarabiają, że stać ich na taki update gierki. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 13 minutes ago, MaZZeo said: Ja się zastanawiam na czym zarabiają że po 3 latach gra dalej dostaje darmowy update z nowymi autami. To nie warzone że można golić frajerow na tym błędnie drogich skinach, tutaj wrzuca jakiś car pack płatny raz na parę miesięcy. nie to żebym narzekał, mam tylko nadzieję że wszystkie te auta trafią do przyszłej Forzy Horizon. Car Pack po 10 dolków x kilkaset tysięcy sprzedanych, no łatwy pieniądz. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca (edytowane) 41 minut temu, MaZZeo napisał(a): Ja się zastanawiam na czym zarabiają że po 3 latach gra dalej dostaje darmowy update z nowymi autami. To nie warzone że można golić frajerow na tym błędnie drogich skinach, tutaj wrzuca jakiś car pack płatny raz na parę miesięcy. nie to żebym narzekał, mam tylko nadzieję że wszystkie te auta trafią do przyszłej Forzy Horizon. Gra nadal sprzedaje się bardzo dobrze. Dzisiaj 18 pozycja na Steam. Rok do roku pewnie w pierwszej 20-30 gier na konsoli. Do tego dodatki, których jest coraz więcej i również się sprzedają - efekt skali przy prawie 40 mln "zameldowanych" graczy. Gdyby ją wypuścili na PS5, to byłaby maszyna do zarabiania pieniędzy :p Edytowane 18 czerwca przez SnoD Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca (edytowane) Z chęcią bym przyjął na PS5. Nie chce mi się kupować X'a tylko dla FH5, w dodatku jakby to było możliwe wolę mieć bibliotekę w 1 miejscu (i tu miałbym z kimto grać online). Ale... Ten nowy update wydaje się kozacki. Kolejny raz powtarzam, że Playground to najlepsze studio MS. Tylko jedna mała uwaga... może czepianie się dupereli, ale... spójrzcie od czasu 2:23 na to jak zrobili przedni czerwony pasek świateł (i ogólnie jak wyglądają światła - biała płaska tekstura), przesuwająca się tekstura jak jakiś snake W rzeczywistości (w filmie) to były lampki które się zapalały i gasły kolejno od lewej do prawej. Pawciu czujesz się zagrożony? Powiedz co Cię tak rozbawiło. Chętnie wysłucham. Nikt tu nie jest Twoim wrogiem Edytowane 19 czerwca przez Emet 3 1 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Już widzę jak oddają najlepszego racera w swoim gatunku na ps. Po to mają swoje najlepsze marki w portfolio pod xsx, co jeszcze ich to trzyma, że konsole jako tako się sprzedają dzięki takim gierkom. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca No wiesz... nie mówię, że wypuszczą, tylko nawiązując do tego, co napisał wyżej Don, chętnie bym przyjął na PS5, ale oczywiście beton będzie klaunować każdą wypowiedź. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Fakt, ze nie widac jak wystawiasz sie na smiesznosc czyni te sytuacje jeszcze zabawniejsza. 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 5 godzin temu, Faka napisał(a): Już widzę jak oddają najlepszego racera w swoim gatunku na ps. Po to mają swoje najlepsze marki w portfolio pod xsx, co jeszcze ich to trzyma, że konsole jako tako się sprzedają dzięki takim gierkom. Ja to na ich miejscu przy zapowiedzi FH6 wypuściłbym na PS4 i PS5 Forza Horizon 4. Ok. 100 mln potencjalnych klientów i zerowe ryzyko dla X'a. 1 Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Fakt, ze nie widac jak wystawiasz sie na smiesznosc czyni te sytuacje jeszcze zabawniejsza. Fakt, że z całego forum robisz console wars czyni tę sytuację jeszcze bardziej żenującą. Weź się chłopie ogarnisz bo ostatnio jesteś taki toksyczny i żenujący jak incz. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Powodzenia z czekaniem. Może za 5 lat się doczekasz portu gry dostępnej dzisiaj w streamingu, na 4 różnych konsolach i PC. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 19 czerwca Opublikowano 19 czerwca Nie muszę na nic czekać bo w FH4 i FH5 grałem już dużo na XOX i później na streamingu, ale jak już pisałem wolałbym mieć na PS5 bo tu mam swoich znajomych do gry. Cytuj
ThePatrickyo 63 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca No dobra, w aktualnej playliście oba najciekawsze samochody zdobyte - IONIQ 5 oraz Yaris GR Ten pierwszy dość przyjemny do jazdy jak na elektryka, przykładowo Taycan, pomimo świetnego przyspieszenia, w ogóle mi nie przypadł do gustu. Hyundai ma dwa tryby jazdy do ustawienia, przy czym jeden z nich to drift-mode, który działa bardzo fajnie Toyota za to jest przeciwieństwem pod względem wagi. Od premiery gry czekałem na ten model. Super furka, również posiada dwa tryby jazdy (przy czym w PL tłumaczeniu chyba się pomylili, ponieważ Track jest przetłumaczone jako Trasa ), dodatkowy smaczek to po zmianie trybu jazdy, zmienia się delikatnie design wyświetlacza na zegarach. Za to w samym stylu prowadzenia nie czuję aż tak diametralnej różnicy jak w przypadku Hyundaia. Wiem, że w Yarisie zależnie od trybu jazdy, zmienia się rozkład mocy na osiach - w trybie Track powinien być bardziej nadsterowny (30-70%) Bądź co bądź - gra po takim czasie nadal dostarcza topowy content, nie mogę się doczekać zapowiedzi nowej części Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Tłumaczenie jest jak najbardziej normalne w Forzie, ciekawe czy Lucid Air Sapphire to nadal Czyste Szafirowe Powietrze 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca 25 minut temu, Bartg napisał(a): Tłumaczenie jest jak najbardziej normalne w Forzie, ciekawe czy Lucid Air Sapphire to nadal Czyste Szafirowe Powietrze nadal 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 17 godzin temu, ThePatrickyo napisał(a): Ten pierwszy dość przyjemny do jazdy jak na elektryka, przykładowo Taycan, pomimo świetnego przyspieszenia, w ogóle mi nie przypadł do gustu Mistrz prostej. Tak samo w GT7 - potwornie szybki, ale kloc w zakrętach przez wagę. Prawie 2400 kg. To dużo. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi