Colin 2 003 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia szczerze? czuję pewnego rodzaju ulgę. grę mam na dysku konsoli od samego początku. ani razu nawet nie pomyślałem o jej odinstalowaniu. po zakończeniu kariery, dobiciu wszystkiego, co tydzień w czwartek z kumplem ogrywaliśmy świeżą playlistę. dla aut i po prostu zabawy. tłuczenie noobów w trialu i tourze, do tego mnóstwo godzin w open gdzie też fajnie się kosiło ludzi skillem i sprytem. oczywiście wjechała też mania kolekcjonowania, wszystkie niepłatne auta w garażu żadnej playliście nie odpuściłem. ostatnio nawet gadałem z kumplem że już chyba pora się rozstać. czas najwyższy na FH6. po zakończeniu zerknę w statystyki gry ale już teraz boję się co tam znajdę. 1 Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Proszę przenieść temat do multiplatform 1 Cytuj
ThePatrickyo 91 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia No nieźle, to już Xbox nie ma żadnego argumentu w rękawie Cytuj
XM. 11 411 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Tak jakby na PlayStation był jakiś 1 2 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 610 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Najgorszy Horizon to wciąż najlepszy racer na rynku. Cytuj
Bartg 5 595 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Dobry ruch, piątka jest już wyruchana na wszystkie strony, 6 i tak nie wyjdzie na premierę na Ps5. Cytuj
Paolo de Vesir 9 610 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji Cytuj
Daddy 4 303 Opublikowano 30 stycznia Autor Opublikowano 30 stycznia 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji Wygasły licencje Cytuj
Beelzeboss 320 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 7 minut temu, Bartg napisał(a): 6 i tak nie wyjdzie na premierę na Ps5 Lepiej by wyszli na wydaniu day one na playstation i z opoznien na gamepassa niz na odwrot. 1 Cytuj
oFi 2 601 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia O w końcu jakis dobry horizon na sonce będzie, bo ten kaszalot od ubi i podrabiany solar crown strasznie mnie zawiodły swoją jakością. Cytuj
SnoD 2 458 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6. Cytuj
Bzduras 13 239 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia O kurwancka, na grubo wjeżdżają w PlayStation Bawcie się dobrze z tym koksem, solidna fest giereczka. Cytuj
Paolo de Vesir 9 610 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 1 minutę temu, SnoD napisał(a): Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6. Wiadomka, no ale mimo wszystko szkoda, że Plejkę omija (IMO) najlepszy ze wszystkich Horizonów. Sam bym chętniej zapomniał i chciał ograć tego sztosa jakby po raz pierwszy. Te wyścigi Kią Stinger w brytyjskie zimowe noce. Szczytowe osiągnięcie gatunku. Cytuj
Bartg 5 595 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Niestety czworke dopadło to co kazde wyscigi - wygasniecie licencji. Cytuj
SnoD 2 458 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery. Cytuj
Homelander 2 594 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Posiadacze Playstation powinni mocno świętować, bo tak dobrych arcadowych wyścigów nie było od wielu wielu lat na konsoli Sony. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 4 minuty temu, SnoD napisał(a): Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery. no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki no ale ceo to phil spencer a nie ja Cytuj
SnoD 2 458 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Teraz, wojtas011 napisał(a): no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki no ale ceo to phil spencer a nie ja Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku. Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Teraz, SnoD napisał(a): Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku. zależy, kiedy będzie premiera, jak kwiecień to przecież dwa miechy wystarczą, najwyższa sprzedaż jest w okolicach premiery, plus to nie jest jakaś nowa gra Cytuj
ASX 14 941 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 2 miechy wystarczą, z Forza Horizon będzie pewnie podobnie jak Sea of Thieves przez wiele miesięcy na topie sprzedaży na PSN Cytuj
Paolo de Vesir 9 610 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 17 minut temu, SnoD napisał(a): Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery. Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli. Cytuj
SnoD 2 458 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli. Wiadomo, że w tym roku nie wyjdzie ale liczyłem na trailer żeby wiedzieć czy się jarać - dla mnie seria wypaliła się po 3. Czekam na jakiś shake up, nie wiem, połączenie z jakimiś sportami motorowodnymi itp. 1 Cytuj
wojtas011 698 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 1 minutę temu, SnoD napisał(a): Czekam na jakiś shake up, nie wiem, połączenie z jakimiś sportami motorowodnymi itp. błagam nie, the crew wystarczy 1 1 Cytuj
Daddy 4 303 Opublikowano 30 stycznia Autor Opublikowano 30 stycznia FH6 w Japonii na Xbox Prime? DAY ONE ale znając PG z wybieraniem miejscówek to będzie Tajlandia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi