Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano sobota o 11:41 Opublikowano sobota o 11:41 6 godzin temu, ASX napisał(a): Ledwo ruszyły preordery na PSN i edycję gry już, podobnie jak swego czasu SoT, są na szczycie list preorderów w różnich krajach jak USA, UK, Niemcy czy Francja. A na szczycie króluje edycja za 440 zł. Wygląda na to że to prawda zapowiada się niezłe harakiri Przez weekend jeszcze ten wynik podskoczy. Tyle warte wyjęte z dupy ekspertyzy jimmiego. Jak ten chłop coś napisze to jest dokładnie na odwrót. Cytuj
iluck85 3 123 Opublikowano sobota o 14:36 Opublikowano sobota o 14:36 Dlatego zawsze podziwiałem ludzi co kiszą ogóra na jednej konsoli. Ja byłem fanem zakupu konsoli, ogrania co chciałem i puszczenie tego w świat. Strata na konsoli nie była kosmiczna, mieściła się w cenie gry albo dwóch. Ale każdy robi jak chce. Swoją drogą ładnie ciśnienie jak polecieli w najbogatszą wersję. Cytuj
Luqat 997 Opublikowano sobota o 14:37 Opublikowano sobota o 14:37 (edytowane) 7 godzin temu, ASX napisał(a): Po prostu nie byli wcześniej zainteresowani zagraniem w Forze na Xboxie czy PC ale już na PS5 jak najbardziej. Co chyba pokazuje jak zabetonowany jest rynek. Może jednak bardziej nie byli zainteresowani kupnem konsoli czy pcta dla jednej gry, która ich interesowała? Ja, gdyby nie wyszła też na Xone, do tej pory bym w nią nie zagrał z ww. powodu. Natomiast mając PS5, teraz kiedy będzie, chętnie bym w nią zagrał i również bym zakupił, chociaż na pewno nie za tyle i nie jakąś najdroższą edycję. Także tak, każdy argument można podpiąć pod jakąś tezę Edytowane sobota o 18:57 przez Luqat Cytuj
Patapon 72 Opublikowano sobota o 14:46 Opublikowano sobota o 14:46 4 minuty temu, Luqat napisał(a): Także tak, każdy argument można podpiąć pod jakąś tezę Ze 3 mln wykupią sami ci co będą emigrować na plejkę, bo wujek Spencer nie chce nikogo zmuszać do zakupu X'a, a tak przynajmniej Horizon i Gran Turismo będzie w jednym miejscu. 10 baniek jest do zrobienia lekko. Beka będzie jak Microsoft zacznie się chwalić ile gierek na PS5 sprzedaje w przeciwieństwie do swoich konsol. Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano sobota o 14:59 Opublikowano sobota o 14:59 11 minut temu, Luqat napisał(a): Może jednak bardziej nie byli zainteresowani kupnem konsoli czy pcta dla jednej gry, która ich interesowała? No tak, właśnie nie byli. PS5 i Xbox to konsole tak podobne, o w zasadzie identycznej bibliotece i wydajności i cenie że kupowanie drugiego tak podobnego sprzętu by ograć jedną, albo jedną z kilku gier po prostu nie ma zbyt wiele sensu. Sam mając tylko PS5 nie kupiłbym Xbox czy PC dla Forzy. I na odwrót. To podobnienstwo obu konsol zresztą działa na niekorzyść Xboxa, bo jeśli obie konsole są tak podobne to ciężko o jakiś argument za wyborem tej mniej popularnej. Cytuj
Faka 4 096 Opublikowano sobota o 15:05 Opublikowano sobota o 15:05 Ładnie się goli niebieskich za 4letnią grę. Nawet Nintendo za tyle nie sprzedaje, ale trzyma cały czas premierowe ceny gier. To niezłe harakiri xboxa. Cytuj
wojtas011 674 Opublikowano sobota o 15:06 Opublikowano sobota o 15:06 Teraz, Faka napisał(a): Ładnie się goli niebieskich za 4letnią grę. Nawet Nintendo za tyle nie sprzedaje, ale trzyma cały czas premierowe ceny gier. To niezłe harakiri xboxa. ale wiesz, że na xboxie jest taka sama cena bez promocji? Cytuj
Faka 4 096 Opublikowano sobota o 15:14 Opublikowano sobota o 15:14 Można taniej pograć, czego na ps nie ma takiej możliwości. Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano sobota o 15:26 Opublikowano sobota o 15:26 Licencje wygasna, to gra zniknie z PSN i tyle. Bez pudelka gra przepadnie, a dla kogos moze byc gra dziecinstwa. Brak pudelka to minus i nalezy sie kutas dla MS. 1 1 Cytuj
Faka 4 096 Opublikowano sobota o 15:31 Opublikowano sobota o 15:31 To sobie kupią na promocji -90% i tyle, będą mieli na stałe zapisaną grę w bibliotece. Z fh4 tak zrobiłem, z fh5 już nie muszę, bo sp kupiłem na promocjach, a grę dostałem za darmo coś w tam w ramach było, nie pamiętam dokładnie. 1 Cytuj
SnoD 2 450 Opublikowano sobota o 17:46 Opublikowano sobota o 17:46 2 godziny temu, Lukas_AT napisał(a): Licencje wygasna, to gra zniknie z PSN i tyle. Bez pudelka gra przepadnie, a dla kogos moze byc gra dziecinstwa. Brak pudelka to minus i nalezy sie kutas dla MS. Ktoś tu w 2025 nie wie jak wyglądają cyfrowe zakupy Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano sobota o 20:18 Opublikowano sobota o 20:18 Wiem, że istnieje cyfrowa biblioteka, więc grę można pobrać nawet po jej wycofaniu ze sprzedaży. Troche sie rozpedzilem z ta gra dziecinstwa, ale niczego to nie zmienia w mojej mysli. Gdy licencje wygasna, gry na PS5 juz nie bedzie mozna kupic. Lepszy wybór między pudełkiem a cyfrą niż żaden wybór, a wiec jesli korporacja go zabiera, to niech nie liczy na oklaski. Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano sobota o 20:54 Opublikowano sobota o 20:54 Pewnie tak się sprawa ma jedynie z portem starszej gry, gdzie badają temat. IMO szósteczka już elegancko w pudle i na Xa i PS. Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano sobota o 21:00 Opublikowano sobota o 21:00 Jeśli komuś tak bardzo zależy na pudełku to może sobie kupić w wersji na Xboxa. Cytuj
krzysiek923 1 831 Opublikowano sobota o 21:13 Opublikowano sobota o 21:13 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pewnie tak się sprawa ma jedynie z portem starszej gry, gdzie badają temat. IMO szósteczka już elegancko w pudle i na Xa i PS. przecież piątki nie ma na płycie xboksowej, to dlaczego szóstka miałaby być? to znaczy płyta jest, ale na niej nie ma gry Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano sobota o 21:48 Opublikowano sobota o 21:48 26 minut temu, krzysiek923 napisał(a): przecież piątki nie ma na płycie xboksowej, to dlaczego szóstka miałaby być? to znaczy płyta jest, ale na niej nie ma gry Masz na płycie instalator ale to wciąż płyta - jeśli pożyczę ją komuś to mając dostęp do sieci jest w stanie ją zainstalować. Cytuj
drozdu7 3 115 Opublikowano sobota o 22:15 Opublikowano sobota o 22:15 7 godzin temu, Patapon napisał(a): Beka będzie jak Microsoft zacznie się chwalić ile gierek na PS5 sprzedaje w przeciwieństwie do swoich konsol Ja myślę że jest bardzo możliwe że twórcy się pochwala wynikiem, tak jak chyba Rare chwaliło się sprzedażą Sea of Thieves. Ale fakt jest to śmieszne, bo na Xboxie jest wielka konspiracja, żadnych danych sprzedażowych, jakieś liczby ludzi którzy zagrali w GP i elo Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano wczoraj o 03:58 Opublikowano wczoraj o 03:58 5 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Ja myślę że jest bardzo możliwe że twórcy się pochwala wynikiem, tak jak chyba Rare chwaliło się sprzedażą Sea of Thieves. Nie chwaliło się sprzedażą na PS5. Jedyne oficjalne dane sprzedażowe o SoT to te sprzed kilku lat, kiedy Rare pochwaliło się że po premierze na Steam sprzedali w kilka miesięcy 5 milionów na samej platformie Gabena. Cytuj
Czoperrr 5 457 Opublikowano wczoraj o 07:20 Opublikowano wczoraj o 07:20 15 hours ago, Faka said: To sobie kupią na promocji -90% i tyle, będą mieli na stałe zapisaną grę w bibliotece. Z fh4 tak zrobiłem, z fh5 już nie muszę, bo sp kupiłem na promocjach, a grę dostałem za darmo coś w tam w ramach było, nie pamiętam dokładnie. Kurde ja też kupiłem season pass na premierę a nikt mi FH5 za darmo nie dał i odkąd nie mam gamepassa to już w to nie gram. Na własność kupiłem jak była ta błędną promka na szwedzkim Store to mi MS ją odebrał Cytuj
Moldar 2 319 Opublikowano wczoraj o 07:29 Opublikowano wczoraj o 07:29 W forzie dosyć łatwo się sprawdzi ilu graczy z PlayStation doszło, gra ma licznik w grze. Cytuj
drozdu7 3 115 Opublikowano wczoraj o 07:57 Opublikowano wczoraj o 07:57 3 godziny temu, ASX napisał(a): Nie chwaliło się sprzedażą na PS5. Aaa to skąd te wszystkie gadki że sprzedało się lepiej na Ps5 od Astrobota na czym te dane się opierały? 35 minut temu, Czoperrr napisał(a): Kurde ja też kupiłem season pass na premierę a nikt mi FH5 za darmo nie dał i odkąd nie mam gamepassa to już w to nie gram. Na własność kupiłem jak była ta błędną promka na szwedzkim Store to mi MS ją odebrał To wszystko prowadziło do tego żebyś kupił sobie na PlayStation Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano wczoraj o 09:20 Opublikowano wczoraj o 09:20 Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Aaa to skąd te wszystkie gadki że sprzedało się lepiej na Ps5 od Astrobota na czym te dane się opierały? Być może z tego że Sony publikuje co roku ranking najlepiej sprzedających się gier na PSN i Sea od Thieves było znacznie wyżej w tym rankingu jeśli chodzi o Europer. Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): To wszystko prowadziło do tego żebyś kupił sobie na PlayStation To wszystko już dawno prowadzi do tego żebys sobie grał na czym chcesz. Może to być Xbox, PC, chmurze, a nawet PS5 im to nie robi różnicy póki płacisz. Tak samo jak obojętne im jest na czym korzystasz z Windowsa, Office'a i ich innych produktów. Cytuj
krzysiek923 1 831 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu FH5 top 3 gier sprzedjacych się na PS Store w Polsce. Przedpremierowo, w cyfrze, a wiecie... Żadnej cyfry, no pre-orders Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Najlepszy racer na PS5, jak miał się nie sprzedać? Cytuj
krzysiek923 1 831 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu no normalnie, nie ma w pudełku to niech się MS buja, nie zarobi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi