Opublikowano 14 lipca 20213 l 4 minuty temu, Sebas napisał: Minięcie trzech pojazdów na odcinku 2km to ruch uliczny? tak jeśli masz inne zdanie to możesz napisać, od ilu pojazdów zaczyna się w takim razie ruch uliczny?
Opublikowano 14 lipca 20213 l No w tych mieścinkach co tam mają to tak 3x tyle co w tym twoim klipie minimum Edytowane 14 lipca 20213 l przez Sebas
Opublikowano 14 lipca 20213 l okej czyli wg Sebasa ruch uliczny zaczyna się od 9 pojazdów na odcinku 2 km, przy mniejszym natężeniu ruchu ulicznego nie ma xd
Opublikowano 14 lipca 20213 l Dokładnie. Pozdrawiam. A nie, jeszcze poproszę dodać zwierzęta i pieszych Quote Ruch drogowy, ruch uliczny – ruch pojazdów, zwierząt i pieszych po drogach. Edytowane 14 lipca 20213 l przez Sebas
Opublikowano 14 lipca 20213 l ASX widzę wyznaje filozofię jednej kropli. Miniesz jeden pojazd to masz ruch uliczny. Dasz jedną mikropłatność do gierki to masz grę usługę. Trochę nie życiowo i trochę gó.wno prawda ale BARDZO logicznie.
Opublikowano 14 lipca 20213 l wyznaje raczej filozofie zdrowego rozsądku i racjonalnego podejścia to ty wymyślasz jakieś dziwne teorie, które z przyjemnością wyśmiewam
Opublikowano 14 lipca 20213 l Ja liczę na to, że zwiększą ruch i wszędzie będą korki, zostanie zapierdalanie Lambo poboczem.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Duży ruch w grze wyścigowej nie oznacza bynajmniej lepszej gry. Byle tylko nie było kompletnie pusto.
Opublikowano 14 lipca 20213 l To całe Guanajuato wygląda du.powacie takie puste no ale widzę trzeba bronić honoru gierki do końca Otwarte tereny to się mogę nawet zgodzić.
Opublikowano 16 lipca 20213 l rzeczywiście, wbrew obawom niektórych przed zapowiedzią że Meksyk będzie nudny o różnorodność lokacji (pustynie, kaniony, dżungle, azteckie ruiny, meksykańskie wioski i miasto, plaże, stepy, sawanny) raczej nie ma co się martwić.
Opublikowano 16 lipca 20213 l Autor Magia mistrzów z PGG, jednak mam nadzieje że kolejny Godrizon to już będą azjatyckie klimaty.
Opublikowano 19 lipca 20213 l fajnie, fajnie, tak jak w GTA 5 Edytowane 19 lipca 20213 l przez Labtec
Opublikowano 26 lipca 20213 l Nie wiem o co się sracie, w Forza Horizon 4 ruch uliczny też nie był imponujący a gra miała miejsce w UK. W Meksyku częściej natrafisz na hombre na osiołku niż kolumnę samochodów.
Opublikowano 26 lipca 20213 l Gierka wygląda bardzo dobrze tylko mam nadzieję że zmienią albo wywalą parę irytujących rzeczy z FH4: a) przebudują całe UI, podczas pauzy jest z 7 zakładek i na każdej z nich masa kafelków, chyba zatrudnili projektanta Windows 8, b) wywalą nieskipowalne reklamy po wyścigach, c) wywalą/przebudują te wszystkie animacje/ekrany/ruletki po wyścigach. Jak grałem w FH4 to czasem to wyglądało jak w jakiejś gierce f2p, a przecież zapłaciłem 4zł.
Opublikowano 26 lipca 20213 l Niech wywalą kapelusze, spódniczki i setki bucików z ruletek bo mnie szlag trafia jak zamiast Nissana Skyline wygrywam baleriny polkadot
Opublikowano 26 lipca 20213 l Autor XSX nie ma co, XGS ze swoimi grami ustanawia nowe standardy graficzne, zarówno na niebie jak i na ziemi a za 2tyg. może zobaczymy pełną mapę Edytowane 26 lipca 20213 l przez Daddy
Opublikowano 26 lipca 20213 l Myślałem, że przeskok graficzny w porównaniu z 4 nie będzie aż tak duży, a jednak. Edytowane 26 lipca 20213 l przez Bigby