Skocz do zawartości

Forza Horizon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kurka wodna, ten gamepley co teraz prezentują, to czysta adrenalina - jest MOC.

hmmm,.. myślę nawet, że tak właśnie będzie rozpoczynać się ta odsłona. 

Edytowane przez White Raven
Opublikowano

Ajj takie zapindalanie terenówką, albo pickupem po bezdrożach pustyni to będzie coś.

Jedyne co mnie kłuje w gameplayu, zresztą tak jak w poprzednich Forzach, to zbyt duże nasilenie na arcadowość i dziwna łatwość nabierania prędkości, szczególnie poza drogami utwardzonymi. Zdecydowanie bardziej odpowiadało mi poczucie prędkości choćby w Test Drive Unlimited. Chociaż z drugiej strony, zyskuje na tym fun i na pewno jest większa dostępność takich wyścigów.

Opublikowano

Oglądam na spokojnie wczorajsze materiały i jestem pełen podziwu, jak udało im się genialnie wpasować gameplay w scenerie Meksyku. Po pierwszej zapowiedzi byłem tak trochę "meh, Meksyk, będą pewnie świątynie i dużo piasku", ale na razie klimat wylewa się z ekranu na 12/10.

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Wygląda to obłędnie, nie ma co mówić, ale zastanawiam się ile da się jeszcze wycisnąć z tej formuły.

Po dodaniu battle royale chyba już niewiele. Najbardziej liczę na ciekawe historie, a nie dodane na zapchanie (tutaj pokazali 2 - z fotografem i poszukiwanie garbusa), może dodadzą nowy rodzaj aktywności do stref driftu, skoków itd? 

A wiem co najbardziej mnie denerwowało w czwórce - dajesz start race, kamera robi esy floresy chuje muje wokół auta i nagle po poł sekundy wyścig rusza bez szans na precyzyjne dawkowanie gazu na starcie. Więc startując np. jakimś mocnym RWD albo mielisz w miejscu jak debil, albo zdusza auto i ruszasz z 1500 obrotów. Niemożliwe mnie to irytowało.