20inchDT 3 361 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) I tak się nie trzymają tego planu. Myslę, że bardziej im zależy na zapełnieniu pustki wydawniczej niż myśleniu o tym, że teraz pora na motorsport. Edytowane 8 lutego 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 1 minutę temu, Colin napisał: pamiętaj o planie wydawniczym. teraz jest pora na motorsport, który i tak ma rok obsuwy ze względu na nową generację. O wszystkim pamiętam, ale i tak myślę że wyjdzie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 chciałbym ale szczerze wątpię. robią przesiadkę na XS więc nie będą się spieszyć. przy motorsporcie już grzebią, już powinni wypuścić ale obsuwa. H4 cały czas szlifują, aktualizacje itd, mają co robić i póki tej gry oficjalnie nie zakończą to nie wezmą się w pełni za H5. realnie trzeba celować w 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Nie sądzę, że przy tym "szlifowaniu" i dodawaniu samochodów siedzi dużo osób. Oni nawet porta na nową generację nie robili. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Wspaniala to byla gra nie zapomne jej nigdy. A czego sobie zycze w forzie horizon 5? Tego samego co forzie horizon 4. Duzo godzin przegralem w tydzien od zakupu xsx, duzo aut zaparkowalem w garazu bo bardzo je lubie i duzo driftowalem. @ASX przeciez ja tez stawiam ze moze wyjsc w tym roku. Co wiecej ze wszystkich dwoch powodow dla ktorych kupilem xsx to jednym byla fh4 a drugim plotki o fh5 XD Co tam plany wydawnicze jak horizon to juz perelka i kultowa seria a czym zrobic wrazenie na nowej konsoli jak nie wlasnie takim sztosem. Przeciez taka japonia by zaorala wszystko co racery widzialy. Prawde mowiac to ja nie wiem co oni mogliby poprawic. Chcialbym Japonie ze wzledu na klimacik Tokio Drift, wiejski tuning, swiecace miasta w nocy. Moze faktycznie powinni wymagac roznych aut ale poza tym to nic mi nie przychodzi do glowy bo to gra idealna. Gdyby zapowiedzieli na jesien to z automatu wlatuje na top 1 wyczekiwanych przeze mnie gierek ale juz sobie zamowilem fh3, potem moze fm7 z gamepassa takze cisnienie umiarkowane a jak nadal w temacie fh5 nic sie nie ruszy to sie wystawi xsx na oddaj za mema Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Nie zapominajmy ze Motorsportu widzielismy juz ulamek.... a o Horizon nie wiadomo nic, jesli juz... to obstawiam jakis DLC do Horizona na koniec roku i pelny Motorsport na wiosne 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Ja mam jeden wymóg osrać starego xboxa. Tylko seksiak i ss man 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) Jeśli już te plotki o Japonii by się potwierdziły, to wzorem dodatku z Lego: Spoiler ...wywrotki zielonych dla N i może się zgodzą Nie jestem fanem takiego tuningu, ale ma, to ogromny potencjał wizualny (z odpowiednią oprawą w grze) Edytowane 8 lutego 2021 przez Aleks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 (edytowane) chcialbym wersje tylko na obecne konsole oraz wiekszy nacisk na rywalizacje (cos jak czasowki z Drivecluba) Edytowane 9 lutego 2021 przez Szymek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Japonia? Bardzo chętnie. Ale chciałbym wszystkie możliwe krajobrazy i klimaty na jednej mapie: południowy-zachód cieplutki, palmy (tak, są palmy w Japonii), pośrodku duże miasto, ale takie duże, nie mieściny jak w poprzednich częściach, z neonami, błyskającymi światłami, a na samej północy jebitna góra Fudżi, ze śniegem. Oczywiście ogrody z drzewami wiśni, kręte drogi nad urwiskami, oraz długie autostrady. No i obowiązkowo wyścig ze Shinkansenem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 9 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Co mogą dodać/poprawić? - lepszy wizualny tuning - motory? ale bez mieszanych wyścigów z samochodami - wywalenie tych pedalskich ubranek dla postaci lub możliwość wybierania własnych kolorów - tryb fabularnym w stylu FH1 - garaż gracza jak w PGR gdzie możemy się przejść między kilkoma wybranymi samochodami które posiadamy - tak jak napisał ex4ct z tymi wyścigami, większe przywiązanie do zdobycie konkretnego samochodu lub przejście wyścigów konkretnych samochodem - czarne/ciemne menusy - możliwość wyłączenia podczas wyścigu ''punkt kontrolny za XXX metrów'' - możliwość edycji soundtracka gry To tyle, reszta to kwestie wizualne jak z każdą nową odsłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 A ja mam nadzieję, że oleją bajery typu rejtrejsing i zamiast tego dostaniemy 60 klateczek O całą resztę jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Ładny fake, Horizony nigdy nie skupiały się na dużych miastach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Prawdopodobnie fake. Co nie oznacza, że nie mogą dla odmiany dać nieco większego obszaru miejskiego. Dużo ludzi płacze za PGR, a Horizony czasem obrywają za jeżdżenie po burakach i ogólną opłacalność skrótów przez pola, więc lekka zmiana strategii też nie jest niemożliwa, szczególnie w celu wprowadzenia tzw. nowych doznań. Do tego idea mogłaby zakładać stworzenie odsłony o nieco innym charakterze niż poprzednie i nawet kolejne, ot dla odmiany i z chęci większego zróżnicowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Edynburg jak na standardy Horizona był już dość spory, nie obraziłbym się na Tokyo, zwłaszcza, że mapa w 4 była jeśli chodzi o rozmiar ograniczona możliwościami konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Yokohama jest 2x większa od Edynburga, wiec kto tam wie, myśle ze jakaś tam szansa jest ale nie w postaci DLC tylko pełnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 wygląda jak mapa satelitarna z przypadkowo narzuconymi liniami mającymi przypominać drogi, śmierdzi fejkiem na kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 544 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 21 godzin temu, Michał102 napisał: A ja mam nadzieję, że oleją bajery typu rejtrejsing i zamiast tego dostaniemy 60 klateczek O całą resztę jestem spokojny. Raczej dadzą wybór - 4k i 60 k/s, albo kombo 4k, 30 klatek z RT. Jeżeli chodzi o mnie, to uwielbiam serię Godrizon i związany jestem z nią od lat. Wygląda cudnie, gra się wspaniale, produkt szalenie dopracowany - taką trójkę miałem tydzień przed premierą i hulała jak marzenie, a niektóre gry nawet z dej łan paczem mają problemy. Japonia byłaby Niestety zapewne nie uda się pozbyć tego młodzieżowego klimatu - pstrokato ubrane postacie wykonujące cieszynki rodem z Fortnite, ale to tylko detal. Jeżeli całość zapewni jakość zbliżoną do Horizon 4, będę szalenie zadowolony. Gdyby wzorem takiego Medium, tytuł był dostępny już tylko na obecną generację (Seria S/X), wcale bym się nie obraził. Skoro puszczają jakieś migawki odnośnie Motorsport, to zakładam, że FM ukaże się w 2021r. (mam nadzieję), więc piata Hori najwcześniej 2022r. Też byłby ok taki scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 W dniu 9.02.2021 o 14:24, Daddy napisał: Co mogą dodać/poprawić? - wywalenie tych pedalskich ubranek dla postaci lub możliwość wybierania własnych kolorów - tryb fabularnym w stylu FH1 - tak jak napisał ex4ct z tymi wyścigami, większe przywiązanie do zdobycie konkretnego samochodu lub przejście wyścigów konkretnych samochodem Mocno popieram. Japonia kusi, ale mnie deko irytuje ten ruch lewostronny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Ubranka na pewno będą i stawiam niestety, że jeszcze więcej. Też bym odszedł od tej wolności w doborze aut do eventu, raz, że po 2 godzinach gry mamy ze 100 aut, bo co chwile losowanie, super losowanie, dwa patrząc na swój garaż w czwórce pewnie połową aut nigdy nie jeździłem. Widziałbym coś w stylu: masz z góry narzucone auto/klasę aut/markę i lepsze nagrody, albo dowolne auto, ale gorsze nagrody. Bardzo brakuje dla pełnej immersji chociaż minimalnej customizacji wnętrz, ale to już podejrzewam kwestia licencji. Do dziś ciepło na serduszku na myśl o tuningu wnętrz z Midnight Club: LA. No bo wsadzamy do takiego Mini silnik z motocykla, robi setkę w 3 sekundy, a w środku dalej kierownica z 1968 roku i jeden zegar. Chociaż możliwość zmiany kierownicy i dodanie jakiegoś dodatkowego obrotomierza i będzie fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 58 minut temu, Bartg napisał: Też bym odszedł od tej wolności w doborze aut do eventu, raz, że po 2 godzinach gry mamy ze 100 aut, bo co chwile losowanie.... To ciekawe bo ja po grubo ponad 20 godzinach mam chyba z 15 fur, z czego polowe kupilem, bo w losowaniu to dostaje co najwyzej osrane slipki..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Taki urok losowań Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba też za "lojalność" czyli poprzednie forzy na koncie wpadło trochę fur i losowań, więc defacto gre zaczynałem z kilkoma supercarami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 2 godziny temu, Magik napisał: To ciekawe bo ja po grubo ponad 20 godzinach mam chyba z 15 fur, z czego polowe kupilem, bo w losowaniu to dostaje co najwyzej osrane slipki..... 20 godzin? Stary, to jedno góra dwa posiedzenia przy tej grze Ja przez 3 miesiące gry mam około 500 aut, a kupiłem może 3 Ale zgadzam się z kolegami, że te pedalskie ciuszki itp powinni wywalić. Z rzeczy wkurwiających nie lubię też tych eventów na placu zabaw typu flagi, zombie i korona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 On 2/10/2021 at 1:04 PM, Michał102 said: A ja mam nadzieję, że oleją bajery typu rejtrejsing i zamiast tego dostaniemy 60 klateczek O całą resztę jestem spokojny. ale na PC można mieć to i to wiec w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi