Opublikowano 26 sierpnia 20213 l W dlc powinna być Nyska i Warszawa, ewentualnie Jelcz/Star No, ale Husaria robi robotę.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Rozumiem, że w 60fps tylko rozdziałka pójdzie w dół czy detale także? No, bo w takim Ratchecie w trybie performance gra też gorzej wyglądała przykładowo.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Szczegóły na temat poszczególnych trybów graficznych będą podane bliżej premiery.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Póki co wiadomo tyle, że będzie dynamiczna rozdzielczość (ta wersja silnika już to obsługuje) i inaczej wyskalowane odległości LOD itp ale w jakim stopniu i zakresie... tego jeszcze nie powiedzieli. Osobiście jestem ciekawy jak będzie wyglądać na XOX bo póki co to na nim będę ogrywać.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Było chyba nawet na poprzedniej stronie, a jak nie to 2 strony wstecz
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 9 minut temu, Bartg napisał: Było chyba nawet na poprzedniej stronie, a jak nie to 2 strony wstecz a to pardon 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Oby dowieźli muzykę w grze. o to akurat byłbym spokojny, soundtrack w Horizonach zawsze stał na wysokim poziomie, do dziś lubię sobie odpalić soundtrack z 1, 2 lub 3 na spotify. Czwórki na razie nie słucham bo jeszcze jest zbyt świeża dla mnie
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l No, tylko żeby była masa kawałków południowo amerykańskich, a nie dwie na krzyż.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Z czwórki to tak z glowy chyba jednego utworu nie wymienie, a z 3 pierwszych części muzyka gości w samochodzie regularnie.
Opublikowano 3 września 20213 l wszystkie 143 wyłapane do tej pory samochody na przeróżnych gameplayach
Opublikowano 7 września 20213 l dzisiaj i 19:00 kolejny stream, tym razem poświęcony trybowi kampanii (śmiesznie brzmi to słowo w kontekście ścigałki xd) dla jednego gracza. Twórcy zapowiadają że kampania w nowej części będzie się różnic od tej Horizona 4, więc jestem ciekawy co tam wymyślili
Opublikowano 7 września 20213 l Nie chce Cię rozczarować ale tu raczej nie będzie cinematic experience
Opublikowano 8 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. - kampania w Horizonie będzie nazywać się Horizon Adventure - kampania będzie miała jasny cel i napisy końcowe oraz ma trwać od 10 do 20 godzin - będzie bardziej uporządkowana od tej z czwórki, cała gra będzie podzielona na 6 różnych festiwali z różnymi typami wyścigów w ramach festiwalu będą też ekspedycje w ramach których odkryjemy nowe festiwalowe miejscówki oraz coś co nazywają "stories" czyli mniejsze wycinki kampanii. -będzie nowy system progresji przez coś co nazywają "Accolades" poza tym mówili o poprawionym force feedbacku
Opublikowano 8 września 20213 l Bu nie będzie dema Kariera wygląda obiecująco, podoba mi się styl graficzny w karierze. kojarzy mi się z Guacamelee. I chyba fajna meksykańska muzyczna przygrywa w menusach kariery https://forzamotorsport.net/en-us/news/forza-horizon-5-confirmed-car-list Lista ujawnionych samochodów póki co bardzo rozczarowuje, kopiuj wklej z czwórki. Jedyne naprawdę nowe auta to Bronco, ten buggy i AMG One z okładki. Mam nadzieję, że to nie ostateczna, ale obawiam się, że w ujawnionych już markach zmian na premierę nie będzie tylko dodawanie aut w trakcie sezonów. Najnowsze Ferrari na liście to Pista z 2019, nie ma SF90, nie ma 296GTB, nie ma Romy, nie ma F8 Tributo. Ja wiem, że trzeba zostawić content na dodawanie przez kolejne 2 lata, ale bez przesady... Zawsze lubiłem w każdym kolejnym Horizonie na dzień dobry sprawdzić nowo dodane auta. Ale czemu, czemu kurwa znowu start wyścigu to jest kamera z adhd dostająca pierdolca JEB GO GO GO START GAZ Jakby zrobienie 3-2-1 było czymś zakazanym.
Opublikowano 8 września 20213 l jest mnóstwo aut których nie ma na tej liście a są np. w Project Cars albo pierdolonym Asphalt 9
Opublikowano 8 września 20213 l Nic nie pokazują gamplayu w 60 fps. Chociaż i tak będę grał w 30fps dla grafiki.
Opublikowano 8 września 20213 l 5 godzin temu, Bartg napisał: Lista ujawnionych samochodów póki co bardzo rozczarowuje, kopiuj wklej z czwórki. Jedyne naprawdę nowe auta to Bronco, ten buggy i AMG One z okładki. Z tego co widzę, to jest trochę więcej: Porsche Taycan, nowy Defender, Nissan Pickup Dakar, Ford Super Duty F-450, Jaguar XJR-15. Chyba że chodzi Ci o auta z 2021, to rzeczywiście słabo. Edytowane 8 września 20213 l przez marcin33
Opublikowano 8 września 20213 l Podoba mi się ten fabularny dryg, może będzie dobrze. Zapowiada się kozacko, jeszcze tylko 2 miesiące.