Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak wersja gamepasowa. Oczywiscie, ze bedzie dzialac.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 275,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Pytam, bo w opisie tego dodatku jest napisane, że wymaga gry FH5, sprzedawanej osobno, więc nie wiedziałem, czy trzeba kupić grę, czy może być ta ściągana z gamepassa. 

Opublikowano

Czytając te wasze posty boje się ze ten pop-up w FH5 to tak jak w Driver na PS1, Empire State Building pokazywał się dopiero 5 metrów przed budynkiem :lol:

Opublikowano

Nie ma co gdybać, niedługo premiera to się sprawdzi na własnej skórze. Jestem pewien, że zabawa będzie przednia, a ewentualne niedoróbki techniczne zostaną po czasie wyeliminowane. Vamos!

Opublikowano

Widziałem jakiś materiał, że niektóre auta będą miały "race mode" - po wduszeniu lewego analoga auto przejdzie w coś rodzaju "top speed mode" - zawieszenie w dol, spoiler sie schowa itd. Spoko patent, oby miało go więcej niż 1 auto (póki co widziałem tylko na AMG Project One).

Opublikowano

Te pojawiające się nagle obiekty są słabe, jak w jakimś Lotusie na amidze.

Opublikowano

Wygląda na to, że zmienili siłę świateł samochodów na bardziej realistyczną (w FH4 świeciły jakby każde auto miało zespół lamp z samochodu WRC).

Szkoda tylko, że jednocześnie chyba usunęli generowane przez nie cienie (w obecnej wersji preview nie widać ich ani w trybie 60fps ani 30fps). 

Szczęście w nieszczęściu, że przy dużo słabszych światłach nie jest to aż tak widoczne.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

w poniedziałek o 19:00 nowy stream poświęcony soundtrackowi i udźwiękowieniu

Opublikowano
  • Autor

No właśnie jak przy każdej odsłonie dawajcie jakieś kawałki które wam pasują zieloni bracia do nowego godrozona.

Opublikowano

po co wishlistą temat śmiecić? jak będą oficjalne i potwierdzone to można wrzucać.

Opublikowano

troche wywalone jaja w soundtrack, mute na muzyczke i ustawic elegancko glosnosc spotify w tle i jazda

Opublikowano

A był juz jakiś stream poświęcony temu czy będzie jakaś kampania dla pojedynczego gracza? 

Opublikowano
16 minut temu, pawelgr5 napisał:

A był juz jakiś stream poświęcony temu czy będzie jakaś kampania dla pojedynczego gracza? 

był i będzie :)

Opublikowano

Lista utworów w FH5

Opublikowano

@Bigby to jest jakiś fanowski profil, było oficjalne potwierdzenie soundtracku?

Opublikowano

Oficjalne nie, ale kilka dni temu na Reseterze podlinkowali ten profil. W jakiś sposób pewnie wiedzą o tych utworach.

Opublikowano
  • Autor

To udźwiękowienie gry o ja pierdole :obama: nasz samochód, okoliczne bryki, całe otoczenie....DB Atmos wjedzie jak złoto :obama:

Opublikowano

te odbicia na masce, ten dym :obama: 

Opublikowano

Ta wersja Premium Add-On Bundle za 179 zł ( chyba ) to jest dla posiadaczy GP? Czyli mam rozumieć, że jak pobiorę grę z GP to mogę sobie ją ulepszyć tym i grać już od 5 listopada?

Opublikowano

tak, ale musisz pamiętać że jak wygaśnie ci GP to tracisz dostęp do gry i dodatków z tego bundla.

Opublikowano

Kumam, GP mam automatyczne odnawianie nawet jak w nic nie gram, a bez sensu w takim razie mi się teraz wydaje kupować tą najdroższą edycję skoro sytuacja tak wygląda.