Skocz do zawartości

Forza Horizon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja lubię tę atmosferę hajpu i zdrowego jaranka, bo to zawsze miła odmiana od zrzędzenia które dominuje na forum na co dzień, więc mimo iż sam zagram dopiero we wtorek to chętnie poczytam wrażenia forumowiczów

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

30 fps + atmos + 4k hdr oled 77 = emoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.png

DolbyVision polecam ;)  no i ten 60fps szanujmy się. 

Edytowane przez Lord Protector
Opublikowano (edytowane)

Wy tu piszecie o Oledach, DV i innych cudach a ja nie mogac sie powstrzymac pod wpywem hypu sprawdzam na 5 calach w telefonie beda w pracy. Grafika wyglada jak zycko ale chyba jeszcze wieksze wrazenie robia dzwieki. Na sluchawkach z DA bedzie kosmos 

Edytowane przez Szymek
Opublikowano

A taki, tryb? No to Performance oczywiście, 30 klatek to ciota i chuj.

Fajnie, że są Accolades na wzór tych klockowych z LEGO, ale tu będzie roboty :obama:

A co do ustawień, w poprzednich częściach chyba nie było tego Stability, bo teraz przy wyłączonym, to na offroadzie może miotać i obrócić furą jak Szatan.

Opublikowano

Jasny kutas ale to wyglada. Juz mnie dupa boli ze na weekend wyjezdzam z konkubino bo najchetniej to nie odklejalbym pyska od telewizora. Cudowny klimacik ale sprawdze ten tryb 30fps chyba tez. Troszke irytuja te doczytujace sie drzewka momentami, moze to polataja w niedlugim czasie

Moja zielonowlosa azjatka ona/jej imieniem Sausage w nowej suprze juz wyjasnia meksykanskich wasaczy :cool:

02E96C04-FEBD-48F1-8E0B-C36118A80735.thumb.png.a007fa55d4249c9676265f87745ffe65.png

@PiPoLiNiO czy profesjonalny klub psxe bedzie juz dzisiaj?