Faka 3 990 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Po północy będzie już można pograć? Do 20 robotaju, a jutro wolne sobie zrobię, to pytam ogólnie. Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 12 minutes ago, Rozi said: https://www.microsoft.com/is-is/store/b/home Dziękuję pieknie, ale mam jakiś problem. Za każdy razem jak wpisuje dane karty i daję forward to wraca mi do tego: Próbowałem 3 razy, dwoma różnymi kartami W ustawieniach płatności też mam przypisane te karty a nie mogę ich wybrać muszę za każdym razem wpisywać dane i wracam do tego punktu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Dziękuję pieknie, ale mam jakiś problem. Za każdy razem jak wpisuje dane karty i daję forward to wraca mi do tego: Próbowałem 3 razy, dwoma różnymi kartami W ustawieniach płatności też mam przypisane te karty a nie mogę ich wybrać muszę za każdym razem wpisywać dane i wracam do tego punktu. Też to miałem i sobie nie poradziłem. Czy na telefonie czy laptopie. Może to kwestia nowego win11. Nie wiem. Poddałem się i poleciałem na zakupy do Brazylii. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 9 minut temu, ASX napisał: Ale pop-up jest masakryczny, czasami 5 metrów przed samochodem materializują się krzaki. Płotów czasami z oddali nie widać, też się pojawiają po czasie. Szkoda, może to spatchują. Cytuj
tjery 1 245 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 No i jest odpowiedź co do wyczekiwanego trybu 1440p quality 60 fps, performance to dynamiczne 4K i rozdziałka potrafi spaść do 1600p, żeby utrzymać 60 kls. Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Dobra, kupione legalnie z polskiego sklepu żeby wspierać MS Polska (za punkty z pracy xD) Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Okej, można wbijać. Zaproszenia będą przyjmowane na bieżąco 1 4 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Nie ma dolby vision w forzie? Odpaliłem i hdr. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Czyli dzisiaj w nocy Meksyk, dobrze ze od jutra kilka dni wolnego od pracy 27 minut temu, Moldar napisał: Nie ma dolby vision w forzie? Odpaliłem i hdr. Sprawdź w ustawieniach, chyba że systemowo wyłączyli Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Dobra, chwilę pograne i kurde no niby grafa top, ale nawet w 30 fps widać doczytywanie elementów znowu.Miliard poziomów trudności, gdzie ostatnie 3 to jakaś abstrakcja i zastanawiam się czy w ogóle da się tu jakoś wygrać.Znowu nasrane wyscigów po całej mapie. Nie wiadomo co i po co w ogóle je robić.Wersja premium znowu daje tyle gratisów, że granie traci sens w kwestii ekonomii. Losowania, nagrody za wszystko. Nie wygrałem żadnego wyścigu i mam prawie milion cr i 30 aut...Bez zarzutu jedynie dźwięk. Atmosik jest tip top.Menu to kolejny raz kopiuj wklej. Ładowanie nie ma startu do gier na ps5, a miało być już nowo generacyjnie.Przed wyścigiem znowu trzeba wybierać zawsze furę, a nawet jak się bierze aktualnie używaną to i tak robi ekran z jej pokazem i wtedy dopiero wyścig.Nie wiem, ja czuję się jak bym grał w dlc do horizon 4 i zdecydowanie mi to nie pasuje. 2 2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 W 60 fps doczytywanie jeszcze bardziej boli, średnio jak dla mnie to ogarnęli. Cytuj
michaukowski 23 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 57 minut temu, ASX napisał: No recenzje są fantastyczne. Będzie grane Cytuj
Bzduras 12 515 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Po pierwszym story czuję, że to będzie niszczyciel Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 43 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Znowu nasrane wyscigów po całej mapie. Nie wiadomo co i po co w ogóle je robić. Wersja premium znowu daje tyle gratisów, że granie traci sens w kwestii ekonomii. Losowania, nagrody za wszystko. Nie wygrałem żadnego wyścigu i mam prawie milion cr i 30 aut... Nie wiem, ja czuję się jak bym grał w dlc do horizon 4 i zdecydowanie mi to nie pasuje. Miał być lepszy tryb story? Nie ma? Z tym premium zawsze tak było, dlatego później jeździło się 30 autami na krzyż. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Wszyscy chwalą audio ; ) Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Story? Hyhyhy, jakie kur story. Jest dokładnie to samo co było. Milion znaczników i sobie jeździj. 2 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 No to niezły zonk, gra miała być bardziej nastawiona na singla i historię, jak dali 4ke w nowej oprawie to w ogóle Hype spadł do zera. 1 Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Nie kumam grania w 30 klatkach, to jest w ogóle mega top kek, gdzie w takiej dynamicznej grze, te 60 klatek to jest zbawienie. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 50 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Znowu nasrane wyscigów po całej mapie. Nie wiadomo co i po co w ogóle je robić. No jak to po co? Wyścigi w grze wyscigowej są po to żeby się ścigać. Ja w 4ce mapę wyczyscilem praktycznie z każdego wyscigu i było mi mało. Co do technikaliów, to mocno mnie martwią te donosy o masakrycznym pop upie (filmików nie oglądam by nie psuć sobie zabawy). Niby jest lepiej w 30 klatkach, no ale 30 klatek w racerach to straszne pedalisko i ani myślę tego sprawdzać. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Nie kumam grania w 30 klatkach, to jest w ogóle mega top kek, gdzie w takiej dynamicznej grze, te 60 klatek to jest zbawienie. Poziom doczytywania elementów w 60 jest taki, że ja pasuje... I tu nie ma, że prędkość i tego nie widać. Widać w uj. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Przywykłem już do 30, szkoda, że nie mam już samsunga, ich upłynniacze by pomogły, w 60fps bardziej razi mi jednak ten popup. Jakby dali chociaż 40fps jak w raczecie. No nic, póki co trzeba się cieszyć tym co jest, może co w trakcie wypuszczą jaki update. Dolby vision też brakuje. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 No jak to po co? Wyścigi w grze wyscigowej są po to żeby się ścigać. Ja w 4ce mapę wyczyscilem praktycznie z każdego wyscigu i było mi mało. Co do technikaliów, to mocno mnie martwią te donosy o masakrycznym pop upie (filmików nie oglądam by nie psuć sobie zabawy). Niby jest lepiej w 30 klatkach, no ale 30 klatek w racerach to straszne pedalisko i ani myślę tego sprawdzać. To niech to zrobią jakoś sensownie, jak w 1,2 i od biedy 3. A nie wysryw miliona wyścigów po 30 minutach i elo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Pierwsza eksploracja w trakcie burzy do dżungli > Forza Horizon 4 Prawdziwa piaskownica, sam sobie ustalasz przygodę. A tutaj jest podobny system co w Trójce, czyli budowa festiwalu. Tutaj jest wszystko lepsze, niż w Czwórce. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 279 Opublikowano 4 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2021 37 minut temu, easye napisał: No to niezły zonk, gra miała być bardziej nastawiona na singla i historię, jak dali 4ke w nowej oprawie to w ogóle Hype spadł do zera. Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun. Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, grindowania i czekania a chuj wie co. Wsiadasz i lecisz przez ten Meksyk/USA/Szkocję/Australię czy Francję z Włochami. A w czym? to już ZALEŻY ODE MNIE I OD TEGO NA CO MAM OCHOTĘ. chcę sobie skoczyć z wulkany to sobie skoczę, chcę sobie przelecieć na skróty przez pole przysłowiowych buraków to sobie przelecę. To jest Forza Horizon dzbanie, się nie podoba to idź graj w NFS albo Driveclub, który trzyma za ryj i karze za najechanie kołem na pobocze. Fabuła? Chcesz fabułę to sobie odpal Yakuze albo kup książkę. Za dużo wyścigów? XDDD za dużo rzeczy na mapie @PiPoLiNiO? To sobie weź wejdź w opcje mapy i wyłącz aktywności, które cię inie interesują, problem z głowy. Nie wiem, ktoś wam pistolet do głowy przystawił i zmusza do jeżdżenia Ferrari i Lambo? Boże jak ja kisne XDDDD singiel i fabuła. Coś ty tam chciał? Ojciec głównego bohatera został porwany prze kartel i uratujesz go wygrywając Festival? Ziemi zagraża niebezpieczeństwo i tylko rozbudowując imprezę zmienisz trajektorię lotu komety? 16 3 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi