Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Jazda Lancerem Evo w nocy po pustyni? Obsrywam się. Ekspedycja z wjazdem na wulkan? Obsrałem się podwójnie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Godzinę temu, Rozi napisał: Jazda Lancerem Evo w nocy po pustyni? Obsrywam się. Ekspedycja z wjazdem na wulkan? Obsrałem się podwójnie. Myślałem, że tylko mi się tak dobrze jeździ tym autem Ale czekaj przecież nie mogę jeździć Lancerem, bo w garażu mam Sennę i Porsche Spyder Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Ja na początku sobie wymaksuje startową Corvettę, a potem przenoszę się na inne. Sam sobie będę stopniował progresik. Jezu jakie będzie kolekcjonowanko. A wiecie, że można dawać gifty? Zostawiacie komuś samochód w stodole, i ktoś sobie go znajduje potem Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Ale sie sypnęły dziesony w ocenach meta 91,open 92 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 nikt się tego nie spodziewał Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 FH5>FH4 ten wakacyjny klimat od razu się rzuca w oczy. GB było piękne ale zimne i sztywne. Mexico natomiast Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Fury z lat 2019-2021 można na palcach rąk policzyć. Oby w dlc dawali nowe. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 14 minut temu, Hubert249 napisał: FH5>FH4 ten wakacyjny klimat od razu się rzuca w oczy. GB było piękne ale zimne i sztywne. Mexico natomiast Jedź sobie na wschodnie wybrzeże, klimat jak w Australii Cytuj
Bzduras 12 515 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Ewidentnie w takiej stylistyce letniego szaleństwa Horizon czuje się najlepiej, widać to od razu. Jakkolwiek uwielbiam FH4 tak tutaj nie ma co nawet zaczynać dyskusji, bo Meksyk >>>> UK, od pierwszych sekund. Różnorodność terenów, łomatuchno Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Gra w wersji na Series S z włączonym HDR wygląda obłędnie i tylko szkoda, że kompresja screenów wszystko niszczy. 2 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 (edytowane) doczytywanie obiektów to jakaś kpina, w nowej generacji zwłaszcza na najmocniejszej konsoli sobie tego nie życzę tutaj to poraża, mocno liczę na patcha bo nawet w trybie 60 (tylko taki uważam a już jest obcięty z ficzerów) to mocno widać a sama gra to wolność i arcade i taki przerywnik pomiędzy innymi grami dlatego w cyfrze pasuje najlepiej żeby płytami nie żonglować. Mióddddd gameplay! Edytowane 4 listopada 2021 przez Whisker Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 2 minuty temu, Whisker napisał: nawet w trybie 60 (tylko taki uważam a już jest obcięty z ficzerów) XDDD w sensie ficzerem byłoby żeby popup był w 30 klatkach ale w 60 już nie? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: XDDD w sensie ficzerem byłoby żeby popup był w 30 klatkach ale w 60 już nie? W obu trybach to razi ale bardziej w 60 klatkach Liczę po prostu na solidnego patcha i to wyeliminuje i doda Dolby Vision bo Meksyk się o to prosi Edytowane 4 listopada 2021 przez Whisker Cytuj
tjery 1 245 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Wygląda na to, że na PC na max ustawieniach nie ma większego problemu z pop inem/zmianą LODu, jak się patrzy na tym filmie cały czas tylko w dal na otoczenie to oczywiście widać czasem dorysowującą się trawę, zmianę LODU/oświetlenia roślinności, ale nic co rzucałoby się w oczy nawet zwracając uwagę tylko na to, nie mówiąc już w czasie normalnej gry. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Typy kupują Forze Horizon i zdziwieni, że otwarty świat, milion aktywności i SŁABA FABUŁA To jakby kupić FIFĘ i narzekać że za dużo grania w piłkę nożną. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Ale ta gierka ma dźwięki. Brzmi to KAPITALNIE. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 3 minuty temu, dee napisał: Typy kupują Forze Horizon i zdziwieni, że otwarty świat, milion aktywności i SŁABA FABUŁA To jakby kupić FIFĘ i narzekać że za dużo grania w piłkę nożną. Mi bardziej chodziło o brak jakiejś progresji. W pierwszej godzinie gry jeżdzę już MCLarenem po 300 km/h więc zaliczam sobie eventy i dostaje co chwile jakieś gównofurki których nigdy nawet nie użyje i o nich za chwilę zapomnę. Brak tu celu w tym całym ściganiu się, nic nie motywuje do grindowania czasów bo i tak nas po chwili na wszystko stać. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 3 minuty temu, UberAdi napisał: Mi bardziej chodziło o brak jakiejś progresji. W pierwszej godzinie gry jeżdzę już MCLarenem po 300 km/h więc zaliczam sobie eventy i dostaje co chwile jakieś gównofurki których nigdy nawet nie użyje i o nich za chwilę zapomnę. Brak tu celu w tym całym ściganiu się, nic nie motywuje do grindowania czasów bo i tak nas po chwili na wszystko stać. A czy ta gra cię zmusza do jeżdżenia McLarenem? 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Teraz, Hubert249 napisał: A czy ta gra cię zmusza do jeżdżenia McLarenem? Po części tak bo jak raz się przejechałem supercarem to powrót do wolniejszych aut jest po prostu nieprzyjemny. Czemu mam się wlec jakimś średnim autem jak od razu mogę zapyerdalać? Co mnie zachęca do wyciągnięcia z garażu tych słabszych aut? Photo mode? Czy może nie jestem wystarczającym PASJONATEM motoryzacji bo jeżdzenie golfem po wirtualnej drodze nie jest dla mnie szczytem gamingowego fun'u? Brak progresji to dla mnie największy minus tak jak i w FH4 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 9 minut temu, UberAdi napisał: Mi bardziej chodziło o brak jakiejś progresji W podobny sposób kiedyś "zepsułem" GT6 kupione w jakieś bonusowej edycji z dodatkową kasą i furkami. Zabija to radość z naturalnego progresu. Tylko ja akurat nie mam problemu w jeżdżeniu w racerach VW Polo czy Fiatem 500 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 4 minuty temu, UberAdi napisał: Po części tak bo jak raz się przejechałem supercarem to powrót do wolniejszych aut jest po prostu nieprzyjemny. Czemu mam się wlec jakimś średnim autem jak od razu mogę zapyerdalać? Co mnie zachęca do wyciągnięcia z garażu tych słabszych aut? Photo mode? Czy może nie jestem wystarczającym PASJONATEM motoryzacji bo jeżdzenie golfem po wirtualnej drodze nie jest dla mnie szczytem gamingowego fun'u? Brak progresji to dla mnie największy minus tak jak i w FH4 Czyli rozumiem, że jeśli gra zmusza do grania kiepskimi samochodami jest lepsza od tej z ktora daje wybór? No. Spoko. 2 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 16 minut temu, UberAdi napisał: Brak tu celu w tym całym ściganiu się Nie rozumiem takiego pisania. To gra wyścigowa, wiec ściganie samo w sobie powinno sprawiać przyjemność? Czasem jak czytam posty na tym forum to mam wrażenie, że ludzie nie lubią grać w gry, a chcą tylko szybką dopaminkę po otrzymaniu jakiejś nagrody, a to sam gameplay nią powinien być. Mi jest szkoda, że pewnie znowu nikt nie będzie grał samochodami z niższych klas i wszystkie wyścigi będą w klasie S i wyżej. Ja bym się pościgał online np. B. 2 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 4 minuty temu, Hubert249 napisał: Czyli rozumiem, że jeśli gra zmusza do grania kiepskimi samochodami jest lepsza od tej z ktora daje wybór? No. Spoko. No dzięki temu w Forza 1, 2 jeździło się słabszymi furami. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Pierwsze wrażenie: Samochody nieco cięższe, nie prowadzą się z taką łatwością. Mapa wydaje się fajna. Stara dobra Forza. Raz mnie wywaliło do dasha przy próbie cofnięcia wyścigu. Burza piaskowa wygląda jak San Andreas na PS2. Dla mnie bomba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi