Czoperrr 5 038 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 OK, faktycznie są 2 dodatki do pobrania. A te gratisy powinny wyskoczyć czy muszę gdzieś grzebać w menu gry aby je otrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 375 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 W menu pauzy masz zakładkę, w której widać Car Pass. VIP nie powiadamia Cię w ogóle, tylko podwaja creditsy, a bon na darmowe auto wykorzystujesz przy płatności za furę (masz opcję zapłaty kredytami albo tym bonem właśnie). A, i w menu pauzy dostajesz komunikat, że wpadły Ci fury z lojalki za granie w inne części serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 OK, w takim razie nie mam czegoś takiego. Przeinstalowuje właśnie grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Ma ktos takie zwolnienia i przyspieszenia w trakcie swobodnej jazdy? To jest wina neta czy czego? Juz kilka razy mi sie przytrafilo Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 7 minut temu, schabek napisał: Ma ktos takie zwolnienia i przyspieszenia w trakcie swobodnej jazdy? To jest wina neta czy czego? Juz kilka razy mi sie przytrafilo to wina problemów z serwerami. W czwórce tuż po premierze gdy serwery były przeciążone zdarzały mi się identyczne spowolnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) 8 minut temu, schabek napisał: Ma ktos takie zwolnienia i przyspieszenia w trakcie swobodnej jazdy? To jest wina neta czy czego? Juz kilka razy mi sie przytrafilo W 5 jeszcze nie grałem, ale w 4 miałem czasami tak samo. Pewnie jakiś mały lag związany z netem i serwerami. Edytowane 5 listopada 2021 przez A_Bogush Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Na tych polach okrągłych z żółtym kółkiem to coś się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) Auto można znaleźć. Przynajmniej na jednym znalazłem w burzy piaskowej. 10 minut temu, Szymek napisał: Na tych polach okrągłych z żółtym kółkiem to coś się robi? Edytowane 5 listopada 2021 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 5 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 19 minut temu, ASX napisał: to wina problemów z serwerami. W czwórce tuż po premierze gdy serwery były przeciążone zdarzały mi się identyczne spowolnienia. Można włączyć tryb solo i nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 no tak włączenie trybu solo w FH4 rozwiązywało problem, nie wiem jak jest w piątce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Też rozwiązuje. 45 minut temu, Szymek napisał: Na tych polach okrągłych z żółtym kółkiem to coś się robi? Jakich polach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Są takie dwa miejsca na mapie chyba, ale jeszcze tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) Pewnie chodzi mu o teren, na którym jest ukryta fura w stodole Gdzieś w takim rejonie @Szymek będzie czekał samochód niespodzianka. Spodziewaj się, że będzie tego więcej. W FH 1/2 było np. po dziesięć. Edytowane 5 listopada 2021 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) 30 minut temu, Rozi napisał: Też rozwiązuje. Jakich polach? Spoiler Takich jakby zrobionych przez UFO bo są na nich okręgi . Są na mapce w żółtej obramówce. Przynajmniej taki mi się wczoraj wydawało jak gra się otworzyła. Południowy zachód na mapie. @Luqat fury to znajduje się w fioletowych okręgach. W tych złotych też teraz? Edytowane 5 listopada 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Kurde, ale mogli zmienić chociaż głos babeczki z nawigacji bo czuje jakbym w czwórkę grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) Protip: nawigację to się od razu wyłącza, bo raz że zagłusza silnik i radio, a dwa że jest irytująca. Nie wiem @Szymek, bo jeszcze nie gram Jeżeli jest więcej "odmian" okręgów, to może coś innego Edytowane 5 listopada 2021 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 3 minuty temu, Szymek napisał: Pokaż ukrytą zawartość Takich jakby zrobionych przez UFO bo są na nich okręgi . Są na mapce w żółtej obramówce. Przynajmniej taki mi się wczoraj wydawało jak gra się otworzyła. Południowy zachód na mapie. To część mapy po prostu. Swoją drogą zmienili teraz zasady sezonowych wyzwań - trzeba je wykonać odpowiednimi samochodami, dla mnie sztos. Polecam Pumę FE, niezły wariat: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Premiumowicze, pamiętajcie, że dostępny jest zestaw samochodów Formula Drift i Forsberg Racing, w sumie 8 wozów, za darmo do odebrania w Autoshow Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 59 minut temu, Rozi napisał: Polecam Pumę FE, niezły wariat: Moja główna bryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Przejechałem się pierwszym elektrykiem i dźwięk zmienili na bardziej rzeczywisty. W poprzedniej części elektryki brzmiały trochę za głośno i "kosmicznie". Tutaj jest cichutko i gra się mega dziwnie bo przy muzyce auta właściwie zupełnie nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Po kilku godzinach mogę tę część porównać tylko do... Forzy Horizon 2. Najnowsza cześć obudziła we mnie nastolatka, który 24h na dobę myśli tylko o gierkach i odlicza czas do następnej sesji. Włączyłem ją bez hajpu, mając w pamięci zmęczenie Forzą Horizon 4, a tu taka niespodzianka. Wady są, małe pierdoły, które trochę wkurzają. Te same dźwięki w menu, część ikonek została odświeżona część nie, pokazówka które zaliczyłem, to praktycznie kopiuj wklej z FH4, ale cała reszta to o jeju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Mnie się bardzo kojarzy z 3 w Australi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Tereny na północy jak Kanada Przez to, że poprawili fizykę, to teraz każdym samochodem się inaczej jeździ. Mimo włączonych ABS i kontroli trakcji, nadal można driftować, a nie kleić się do drogi jak w czwórce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 1 godzinę temu, Banan91PL napisał: Mnie się bardzo kojarzy z 3 w Australi Chodzi mi o radochę, banana na mordzie i chęć pokazania tej gry każdemu. @Roziale ten TCS to wyłącz, bo to żadne ułatwienie, odbiera tylko kontrolę nad samochodem. Generalnie w każdej grze, powinno być wyłączone i to najlepiej domyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Nie wyłączam, bo ja gram dla funu i taki kompromis mi wystarczy. I tak to jest słabsze niż w poprzednich częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi