modjo 11 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Jest jakaś lista samochodów w których można otwierać dach? Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Cholera, tak wszyscy chwalą, a tutaj trzeba czekać do 9 listopada jeszcze . Całe szczęście, że akurat wtedy mam całe trzy dni wolnego w robocie. Za to żona do pracy, młody do przedszkola i jedziemy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 1 hour ago, modjo said: Jest jakaś lista samochodów w których można otwierać dach? Dobre pytanie, próbowałem z Z4 i MX5 i jakoś nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Jesko prawilnie zakupiony za darmowy bon. Co za auto... Trochę zmienili chyba model jazdy na plus. No i poczucie prędkości jest zajebiste. Wreszcie czuć, że się zapierdala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 42 minuty temu, Mustang napisał: Dobre pytanie, próbowałem z Z4 i MX5 i jakoś nie działa. Mi się rzuciło w oczy, w ustawieniach sterowania, że chyba do sterowania dachem nie są przypisane przyciski pada. Może to jakiś trop? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Przypisałem sobie i nie działa w tych dwóch autach. Btw przy okazji przypisałem sobie skrót do mapy, całkiem przydatne. Jeśli ktoś się zastanawia gdzie przypisać, polecam wciśnięcie lewej gałki i LB, bo pewnie mało kto jeździ na padzie ze sprzęgłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 47 minut temu, Marcin_wawa napisał: Jesko prawilnie zakupiony za darmowy bon. Co za auto... Trochę zmienili chyba model jazdy na plus. No i poczucie prędkości jest zajebiste. Wreszcie czuć, że się zapierdala. Tak, zmienili. Auta są wyraźnie cięższe. Ogólnie jeździ lepiej niż w poprzednich częściach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 23 minuty temu, Aleks napisał: Mi się rzuciło w oczy, w ustawieniach sterowania, że chyba do sterowania dachem nie są przypisane przyciski pada. Może to jakiś trop? Dachem się steruje za pomocą LB, nawet w filmikach promocyjnych było. W AMG One ustawia się spoilery i te wloty, tym samym przyciskiem. Ale też sam nie miałem jeszcze sposobności. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Zamiast się ścigać to jeżdżę po całej mapce i nakurwiam zdjęcia, jak ta gra wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 5 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) Odpaliłem sobie FH4 po graniu w FH5. No jest spora przepaść graficzno/dźwiękowa Nawet model jazdy lepiej teraz siedzi, samochody mocniej trzymają się drogi, nie zachowują się jak poduszkowce. Muzyka i klimat Meksyku niszczy na kawałki UK. Wybór lokalizacji PG początkowo mnie rozczarował ale Ci magicy znowu to zrobili, gra cudo. Edytowane 5 listopada 2021 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 No między Forzą Motorsport 5, a Forzą Horizon 4 jest spory przeskok, wiemy to od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Ze to tak wygląda i ma betonowe 30fps na past genie to czapki z głów i zapraszam Cdpr na bootcampa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 2 godziny temu, Hubert249 napisał: Tak, zmienili. Auta są wyraźnie cięższe. Ogólnie jeździ lepiej niż w poprzednich częściach Ja wiem czy to lepiej? Dociśniete te auta na maksa do podłoża, grawitacja +150% mimo wyłączonych asyst, strasznie łatwo teraz się panuje nad autami S2. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) Widać, że zrobili ukłon w stronę kierownic, bo teraz kamerka ze środka (ale ta z deską, bez tych rąk wyglądem i animacją rodem z PS3) i naprawdę na manualu fajnie się śmiga, jak w prawilne wyścigi, bo w FH 4 to był czysty arcade (co oczywiście nie było złe, na pada było git). Szkoda jedynie, że ten silnik nie ogarnia w ogóle AA, w 4K na wymaxowanych ustawieniach z MSAA x8 i tak roślinność smuży i jest masę flickeringu, wiadomo, w czasie jazdy tak tego nie widać, ale tymi filmikami pokazującymi te najazdy na środowisko narobili mi smaka, gram teraz też w RDR 2 i pod względem AA to jest przepaść na korzyść Rockstara, RDR 2 wygląda czyściutko i ostro, a w Forzie niestety ten AA trochę psuje efekt. Szkoda że nie poszli w TAA. Edytowane 5 listopada 2021 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 14 godzin temu, Labtec napisał: luzik, lekkie przypomnienie dla innych tez ze jest już klub zrobiony, choć po tobie nic innego się nie spodziewam ze teraz Forza włączona 24/7 14 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Hehehe, no nie, akurat nie tym razem. Dziś przerwa bo wjedzie CoD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 No była przerwa na kampanie, kampania skończona i znowu jest Meksyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Wiadomo, kto się tłumaczy. No i kupowanie na premierę giery za 3 bomby na 3 godziny...eloel. A teraz jeszcze szukanie na to jakiegoś lejenia Spoiler pewnie zaraz jaki to łyknie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 6h 25min. Nie ma tragedii. Lepsze to niż kupić ex sony i stracić w tydzień 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Chuopaki złamałem się jednak, kupiłem early access i już śmigam po Mexico 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 376 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Stara generacja na porównaniu od DF wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 10 godzin temu, Daddy napisał: Odpaliłem sobie FH4 po graniu w FH5. No jest spora przepaść graficzno/dźwiękowa Nawet model jazdy lepiej teraz siedzi, samochody mocniej trzymają się drogi, nie zachowują się jak poduszkowce. Muzyka i klimat Meksyku niszczy na kawałki UK. Wybór lokalizacji PG początkowo mnie rozczarował ale Ci magicy znowu to zrobili, gra cudo. Rozumiem, że porównujesz trybu 60ks? A jak ten „słynny” pop up? Naprawdę w FH4 jest mniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 376 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Powiedziałbym, że w trybie 60FPS jest podobnie jak w FH4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 W 30 fps też zdarza się coś doczytać przed oczami, ale rzadko kiedy. Chyba będą GOTY jak nic. Gra jest cudowna. Kolejna część aż prosi się o większy zarys fabularny. Japonia byłaby idealna. Wiem, że trochę na modłe NFS, ale fajnie jakby dali jakiegoś przeciwnika głównego gdzie tam zaczynamy nie jako gwiazda, tylko świeżak. Budujemy reputację i finał to wyścig nocny uliczny z nim. No musowo już musi być Japonia. Nie widzę już innego kraju. Chyba, że Polska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 286 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Ponad 700 tyś. osób kupiło już wersję Premium gry lub dodatki Premium do GP (Na liście graczy jest ponad 700 tyś. osób). To będzie największa premiera w całej serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 23 minuty temu, Bzduras napisał: Powiedziałbym, że w trybie 60FPS jest podobnie jak w FH4. Pfff to czym tu się przejmować, szczególnie w ścigałce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi