Wredny 9 462 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 41 minut temu, Bigby napisał: Przepiękne są te dwa ujęcia (pierwsze wykasowałem, bo jakoś nie lubię tych rozmazanych, udających ruch), zwłaszcza to z Jeepem - i to w tym małym pudełeczku za 1300zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 (edytowane) To z Jeepem to wygląda jak jakiś zmodowany Crysis na sterydach XD Gra wyglada obłędnie tylko czekać co wyczarują z Fable i FH6 true nextgen za kilka lat 8) Edytowane 6 listopada 2021 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Akurat posiadam xox i x series s i o wiele lepiej działa i prezentuje się wersja next genowa. Dużym plusem jest klatkarz(60 fps) , który powiedzmy "klaruje" pewne niedociągnięcia i wygląda wszystko o wiele lepiej. I dodajmy do tego SSD i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 55 minut temu, Plackus napisał: Jestem po pierwszej ekspedycji i pominąłem jeden podpunkt. Teraz za cholere nie wiem jak odhaczyć tą fotkę... Zagraj ekspedycję jeszcze raz, można je powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Rozi napisał: Zagraj ekspedycję jeszcze raz, można je powtarzać. Jak je powtarzać? Szukałem i nie mogłem znaleźć. Edytowane 6 listopada 2021 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Na mapce są normalnie, pofiltruj po wydarzeniach i ekspedycjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Wygląda jak życie 5 godzin temu, balon napisał: Tryb Quality z XSS to taki preformance z XSX? Tryb quality z XSS to taki tryb quality z XSX tylko z wyższą rozdzielczością 5 godzin temu, balon napisał: Tylko 1080p vs 4k? Nie, 1440p vs 2160p 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Graficznie to mega na mnie wrażenie robią uliczne wyścigi. Zarąbiście też jeden wyścig cross z wulkanu wyglądał jak kurz z pod opon każdego auta leciał. . Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Pięknie to wygląda co na mnie z punktu widzenia grafiki 3d zrobiło wrażenie to fakt, iż poruszające się na niebie chmury rzucają cień. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 4 odpuściłem, bo setting chuujowy, nie czułem tam w ogóle żadnego funu i kompletnie nie ciągnęło mnie do grania, ale w 5 klimat aż wylewa się z ekranu. Idealne ciepelko na chłodne i zimowe wieczory. Wymasteruje Cuszime, wydadzą jakieś pacze i lecimy do Mexico City PS. Chyba nikt się nie wypowiadał w kwestii stacji radiowych. Kawałki dają radę? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 4 odpuściłem, bo setting chuujowy, nie czułem tam w ogóle żadnego funu i kompletnie nie ciągnęło mnie do grania, ale w 5 klimat aż wylewa się z ekranu. Idealne ciepelko na chłodne i zimowe wieczory. Wymasteruje Cuszime, wydadzą jakieś pacze i lecimy do Mexico City PS. Chyba nikt się nie wypowiadał w kwestii stacji radiowych. Kawałki dają radę? Dają... Jak usłyszałem Beastie Boys to mnie kupili Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Dopiero po 10h grania odkryłem stunty XD. I byłem na północy gdzie są kaniony. Niesamowicie gra wygląda. XS to najlepsza dla mnie konsola od czasu PS2 xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 10 godzin temu, Plackus napisał: Jestem po pierwszej ekspedycji i pominąłem jeden podpunkt. Teraz za cholere nie wiem jak odhaczyć tą fotkę... Wróć do lokacji w której była ekspedycja i cyknij fotę tego posągu. Tam są tylko dwa takie posągi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 MaZZeoPL, RayosPL i schabek666. Zostaliście adminami, możecie przyjmować zaproszenia do klubu żeby nie było marudzenia, że wolno.Przypominam, nazwa klubu FPSXEXTREME Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 @MaZZeo @Rayos @schabek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Ok, pierwszą moją decyzją będzie wyrzucenie schabka za nieszanowanie marki Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 6 godzin temu, ASX napisał: Nie, 1440p vs 2160p @balon Wprowadziłem w błąd - rzeczywiście 1440p. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 To trochę śmieszna różnica biorąc po uwagę moc i cenę obu sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Jest jakis sposob by na mapie rozpoznac, ktore wydarzenie/wyscig bylo do zrobienia jako czesc fabuly? Wybralem te srodkowe ze Street Racing, ale po drodze jakis event wyskoczyl to mysle, jak juz tu jestem...No i teraz odznaczylo mi ten, ktory wczesniej mialem wybrany i za kija, o nie pamietam, ktory to byl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Wyścigi są opcjonalne, do "fabuły" zaliczają się Showcase events i ekspedycje, można pofiltrować tylko po nich. No i ostateczne, duże wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 2 godziny temu, balon napisał: To trochę śmieszna różnica biorąc po uwagę moc i cenę obu sprzętów. Przecież 4k to ponad 8 mionów pixeli, a 1440 to nieco ponad 3,5 miliona. Różnica jest gigantyczna. Między 4k, a 1440p jest większa różnica niż między 1440p, a 1080p. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 17 minut temu, zloto napisał: Przecież 4k to ponad 8 mionów pixeli, a 1440 to nieco ponad 3,5 miliona. Różnica jest gigantyczna. Między 4k, a 1440p jest większa różnica niż między 1440p, a 1080p. Na papierze i dla obciążania sprzętu może tak, ale na TV 65 cali z 2,5m to dla mnie bardzo mała różnica. Zdecydowanie wolę lepsze efekty, szczegółowość, RT czy 60 ks w 1440p , niż cięcia w grafice czy nie daj Boże w klatkarzu, ale w pełnym, mitycznym 4k. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Aż dziwne, że nie pokusili się o tryb performance na XOX. Dali by właśnie niższą rozdziałkę, 60 klatek i może fajnie by to hulało bez straty na detalach w grafice (mocno PeCetowe te wszystkie rozważania ostatnio ;]) Może z czasem w patchu dodadzą taką opcję, no kto wie. Teraz to trzeba ludzi do Seriesów jakoś zachęcić :). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Cofam swoje słowa, grafika jest lepsza niż zycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 45 minut temu, balon napisał: Na papierze i dla obciążania sprzętu może tak, ale na TV 65 cali z 2,5m to dla mnie bardzo mała różnica. Zdecydowanie wolę lepsze efekty, szczegółowość, RT czy 60 ks w 1440p , niż cięcia w grafice czy nie daj Boże w klatkarzu, ale w pełnym, mitycznym 4k. To już zależy dla kogo. Na OLED dla mnie różnica między natywnym a podciągniemy 4K jest wyraźnie zauważalna. Swoją drogą, od których ustawień PC-towych zaczyna się quality z Seriesów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi