Qra 160 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 14 minut temu, 20inchDT napisał: Da sie dolaczyc do eliminatora gdzies z menu czy zawsze trzeba jechac w tamto miejsce? Start -> zakładka online -> horizon open -> eliminator 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy 1 3 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Kurrr, drugi 6 eliminacji miałem Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 po kupieniu domu na zachodnim brzegu mapy możesz fast travelowac w każde miejsce na mapie więc nie musisz jechać Możesz pokazać który konkretnie? Cytuj
michaukowski 23 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Panowie, pytanko mam. Czy wersja dla nie posiadających przepustki premium rusza o północy? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 1 minutę temu, michaukowski napisał: Panowie, pytanko mam. Czy wersja dla nie posiadających przepustki premium rusza o północy? Tak...ale mozesz zmienić region konsoli na Nową Zelandię i grać już teraz 1 Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 2 minuty temu, michaukowski napisał: Panowie, pytanko mam. Czy wersja dla nie posiadających przepustki premium rusza o północy? Nie musisz czekać do północy, zmień sobie region na nową Zelandię i będziesz mógł grać już teraz 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 28 minut temu, Ryo-San napisał: Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy Miałem iść przespać się troszke ale uj tam wracam do Meksyku...przekonałeś mnie Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Zalicza Wam w playliście festiwalowej Horizon Aracde? Zorbilem już ich kilka i nic, zero progresu. Nie wiem o co be. Chyba że trzeba dojść do konkretnej rundy ale nic tu takiego nie napisali Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 32 minuty temu, Ryo-San napisał: Zalicza Wam w playliście festiwalowej Horizon Aracde? Zorbilem już ich kilka i nic, zero progresu. Nie wiem o co be. Chyba że trzeba dojść do konkretnej rundy ale nic tu takiego nie napisali są trzy rundy, trzeba zaliczyć wszystkie. 1 Cytuj
michaukowski 23 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 @ASX @Szymek Dzięki. Dopiero za niecałą godzinę będę mógł na spokojnie usiąść do konsoli i wtedy chwilowo wybiorę się na wycieczkę do Nowej Zelandii. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy Czym robiles klase d? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 15 minut temu, Hubert249 napisał: są trzy rundy, trzeba zaliczyć wszystkie. Co jest praktycznie niemożliwe, bo nikt nie chce robić, albo gracze po prostu znikają w trakcie. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 @20inchDT Peugeot 205 Rallye 1991 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Godzinę temu, Ryo-San napisał: Zalicza Wam w playliście festiwalowej Horizon Aracde? Zorbilem już ich kilka i nic, zero progresu. Nie wiem o co be. Chyba że trzeba dojść do konkretnej rundy ale nic tu takiego nie napisali Ja zrobiłem całość, udało się rzutem na taśmę. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 2 hours ago, Ryo-San said: Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy Dzięki, dobry tip. Właśnie przysiadłem i zrobiłem rzeczywiście bez większego trudu. Jeśli ktoś szuka wystarczających (dzisiaj) benchmarków, to wszystkie czasy zrobiłem w rywalach na klasycznych niebieskich trasach na Playa Azul, możecie sobie wyszukać po klubie, duchy są generalnie i tak z zapasem. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Gitarka na title screen jaka dobra Szkoda, ze w samej grze nie ma stacji z taką muzyką. W 4 pulse i xs mi sie bardziej podobaly. Tu mi nic nie wpada w ucho. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 4 minutes ago, 20inchDT said: Tu mi nic nie wpada w ucho. Podobnie, ten tytułowy motyw najlepszy i właśnie brakuje mi jakiejś wybitnie meksykańskiej stacji. Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Panowie, wiem że BYŁO, ale main theme w Godrizonie 5. Aż szkoda grę odpalać. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Jako, że zamieszkałem chwilowo w Nowej Zelandii, to dwie godzinki pograłem i tak na szybko powiem, że gra wciąga jak bagno, jeździ się zajedwabiście, brzmi i wygląda świetnie. Nawet to, że jest tylko 30 klatek nie przeszkadza, bo są betonowe i poczucie prędkości też robi robotę. Natomiast boli trochę ten popup tekstur - głównie, a może i wyłącznie na roślinności - niezbyt daleko przed nami. Nawet przy większych prędkościach jest to zauważalne, więc mam nadzieję, że uda im się to poprawić, bo jednak trochę kłuje w oczy. Jednak największą bolączką poprzedniej generacji są loadingi (gram na XOX). Szczególnie po zakończeniu eventu, kiedy mamy wrócić na trasę. No strasznie się to dłuży, a np. przy wstępie strasznie rozbijało flow, kiedy np. po wyskoku, zamiast włączenia kolejnej sceny, zobaczyłem WROL (white ring of loading - prawa autorskie zastrzeżone ® ), który trwał i trwał. Tyle na razie i niestety czas do wyra, zamiast upajania się Mehiko Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Może ktoś mi wyjaśnić o jaki uj chodzi w tych ograniczeniach? Wziąłem audi do S2 998, zrobiłem i wywaliło, że złe auto aby zaliczyć. W tym nad audi wziąłem identyczną furę co na grafice i to samo. Wtf? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Też nie kumam, tego wyżej nad audi też nie umiem zaliczyć. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 fotoradar zrobiłem chargerem forza edition, który wpadł na start a strefę pomiarową zrobiłem RS7. czemu błąd wywala to nie wiem, są czasami dziwne akcje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi