Qra 160 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 14 minut temu, 20inchDT napisał: Da sie dolaczyc do eliminatora gdzies z menu czy zawsze trzeba jechac w tamto miejsce? Start -> zakładka online -> horizon open -> eliminator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Kurrr, drugi 6 eliminacji miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 po kupieniu domu na zachodnim brzegu mapy możesz fast travelowac w każde miejsce na mapie więc nie musisz jechać Możesz pokazać który konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 @PiPoLiNiO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Panowie, pytanko mam. Czy wersja dla nie posiadających przepustki premium rusza o północy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 1 minutę temu, michaukowski napisał: Panowie, pytanko mam. Czy wersja dla nie posiadających przepustki premium rusza o północy? Tak...ale mozesz zmienić region konsoli na Nową Zelandię i grać już teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 2 minuty temu, michaukowski napisał: Panowie, pytanko mam. Czy wersja dla nie posiadających przepustki premium rusza o północy? Nie musisz czekać do północy, zmień sobie region na nową Zelandię i będziesz mógł grać już teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 28 minut temu, Ryo-San napisał: Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy Miałem iść przespać się troszke ale uj tam wracam do Meksyku...przekonałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Zalicza Wam w playliście festiwalowej Horizon Aracde? Zorbilem już ich kilka i nic, zero progresu. Nie wiem o co be. Chyba że trzeba dojść do konkretnej rundy ale nic tu takiego nie napisali Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 32 minuty temu, Ryo-San napisał: Zalicza Wam w playliście festiwalowej Horizon Aracde? Zorbilem już ich kilka i nic, zero progresu. Nie wiem o co be. Chyba że trzeba dojść do konkretnej rundy ale nic tu takiego nie napisali są trzy rundy, trzeba zaliczyć wszystkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 @ASX @Szymek Dzięki. Dopiero za niecałą godzinę będę mógł na spokojnie usiąść do konsoli i wtedy chwilowo wybiorę się na wycieczkę do Nowej Zelandii. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy Czym robiles klase d? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 15 minut temu, Hubert249 napisał: są trzy rundy, trzeba zaliczyć wszystkie. Co jest praktycznie niemożliwe, bo nikt nie chce robić, albo gracze po prostu znikają w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 @20inchDT Peugeot 205 Rallye 1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Godzinę temu, Ryo-San napisał: Zalicza Wam w playliście festiwalowej Horizon Aracde? Zorbilem już ich kilka i nic, zero progresu. Nie wiem o co be. Chyba że trzeba dojść do konkretnej rundy ale nic tu takiego nie napisali Ja zrobiłem całość, udało się rzutem na taśmę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 2 hours ago, Ryo-San said: Jak ktoś się lubi bawić w pkt wyróżnień za te różne challenge to polecam te wyróżnia za PvP (zakładka rywale) Dostaje się za każdy 1500pkt i furkę. Trzeba być na danej trasie w rankingu w pierwszych 5% najlepszych graczy w danej klasie furki. Póki jeszcze dużo osób nie gra jest to banalne do wbicia. Dosłownie 2-3 dobre okrążenia i wpada. Z każdym dniem będzie coraz trudniej a pewnie za kilka miechów już będzie niemożliwe do wbicia bo psychole tak wyżyłują czasy Dzięki, dobry tip. Właśnie przysiadłem i zrobiłem rzeczywiście bez większego trudu. Jeśli ktoś szuka wystarczających (dzisiaj) benchmarków, to wszystkie czasy zrobiłem w rywalach na klasycznych niebieskich trasach na Playa Azul, możecie sobie wyszukać po klubie, duchy są generalnie i tak z zapasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Gitarka na title screen jaka dobra Szkoda, ze w samej grze nie ma stacji z taką muzyką. W 4 pulse i xs mi sie bardziej podobaly. Tu mi nic nie wpada w ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 4 minutes ago, 20inchDT said: Tu mi nic nie wpada w ucho. Podobnie, ten tytułowy motyw najlepszy i właśnie brakuje mi jakiejś wybitnie meksykańskiej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Panowie, wiem że BYŁO, ale main theme w Godrizonie 5. Aż szkoda grę odpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Jako, że zamieszkałem chwilowo w Nowej Zelandii, to dwie godzinki pograłem i tak na szybko powiem, że gra wciąga jak bagno, jeździ się zajedwabiście, brzmi i wygląda świetnie. Nawet to, że jest tylko 30 klatek nie przeszkadza, bo są betonowe i poczucie prędkości też robi robotę. Natomiast boli trochę ten popup tekstur - głównie, a może i wyłącznie na roślinności - niezbyt daleko przed nami. Nawet przy większych prędkościach jest to zauważalne, więc mam nadzieję, że uda im się to poprawić, bo jednak trochę kłuje w oczy. Jednak największą bolączką poprzedniej generacji są loadingi (gram na XOX). Szczególnie po zakończeniu eventu, kiedy mamy wrócić na trasę. No strasznie się to dłuży, a np. przy wstępie strasznie rozbijało flow, kiedy np. po wyskoku, zamiast włączenia kolejnej sceny, zobaczyłem WROL (white ring of loading - prawa autorskie zastrzeżone ® ), który trwał i trwał. Tyle na razie i niestety czas do wyra, zamiast upajania się Mehiko Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Może ktoś mi wyjaśnić o jaki uj chodzi w tych ograniczeniach? Wziąłem audi do S2 998, zrobiłem i wywaliło, że złe auto aby zaliczyć. W tym nad audi wziąłem identyczną furę co na grafice i to samo. Wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Też nie kumam, tego wyżej nad audi też nie umiem zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 fotoradar zrobiłem chargerem forza edition, który wpadł na start a strefę pomiarową zrobiłem RS7. czemu błąd wywala to nie wiem, są czasami dziwne akcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi