beardo0 125 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Dobra giereczka Nie powiem, pośmigałem wczoraj trochę na Nowej Zelandii Polecam skombinować OST, a sczególnie to Horizon Pulse i Hospital Records i puścić podczas prawdziwej jazdy samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Pogralem jeszcze trochę i odnoszę wrażenie, że bardziej jest to DLC do czwórki, niż nowa odsłona. No kurde... zero efektu WOW jak to było przy pierwszym odpaleniu FH4 (to był też mój pierwszy kontakt z serią). Za cholere nie ma tu strzała w pysk jaki powinni nam zaserwować na nowej generacji. W czwórkę potrafiłem grać od rana do nocy jak za gówniaka, a tu po godzinie już ziewam, bo to wszystko już było... Dobra, nie marudzę już, bo może się jeszcze rozkręci :p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 1 minutę temu, Michał102 napisał: No kurde... zero efektu WOW jak to było przy pierwszym odpaleniu FH4 (to był też mój pierwszy kontakt z serią) to co mają powiedzieć ludzie jak ja którzy są z serią od pierwszej odsłony? ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 55 minutes ago, Colin said: nie, tylko do grupy osób (doświadczeni, świeżaki itd). nie masz wpływu do kogo to trafi, ja ostatnio 1M od jakiegoś azjaty dostałem No ode mnie ponad 30 Willy poleci 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Wg mnie wgniata w fotel. I to mocniuteńko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Były pokazane inne pory roku na filmikach przed premierą czy będzie niespodzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 4 minuty temu, Dud.ek napisał: Były pokazane inne pory roku na filmikach przed premierą czy będzie niespodzianka? były, ale jeśli nie widziałeś to będziesz mieć niespodziankę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 O której można wrócić do ojczyzny i grać legalnie? 12? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 33 minutes ago, ASX said: to co mają powiedzieć ludzie jak ja którzy są z serią od pierwszej odsłony? ;D Że choć gra trzyma oczywiście fenomenalnie wysoki poziom, to krajobrazy jednak mocno kojarzą się z FH3, samochody na razie są prawie te same co w FH4, a w kwestii muzyki bywało lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 1 godzinę temu, Whisker napisał: Chciałem jeszcze raz zobaczyć początek gry, jak mam to ogarnąć? Save kasacja nic nie da bo i tak z chmury ściąga, idzie to jakoś zobaczyć? usun tez z chmury Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 mi te krajobrazy (zwłaszcza pustynne tereny) zalatują trochę Colorado z jedynki, co jest jak najbardziej na plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Czy wam też niektóre wyścigi które wygraliście nie mają oznaczenia "Completed" mimo że dostaliście za nie wyróżnienie? Zauważyłem też że ogólnie serwery strasznie siadają i duchy innych graczy znikają co chwilę. Moim zdaniem problemem też jest ruch uliczny który zdaje się że czasami na XSX prawie że w ogóle nie występuję by potem co chwila pokazywać jedno i to samo auto np Forda Rapotra. Widziałem filmiki innych graczy z YT gdzie tych aut na drodze było znacznie więcej (chociaż były z PC). Też to zauważyliście? Nie wiem czy przestawić tryb na quality i sprawdzić czy tam też jest taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Kurde nie mogę wbic do top 5% klasą d, bo moje samochody ruszają się jak mucha w smole ;/ kupilem mazde mx5 i golfa, probowalem tuning od innych osob i autotuning, ale po starcie widzę drivatara rivala, ktory leci jak rakieta ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Co do ruchu ulicznego, to jest mizerny. Jechałem autostradą ładnych kilka minut i nie minąłem ani jednego samochodu. Czasem jak coś się pojawi, to potrafi nagle zniknąć. Tu jest znaczny downgorad w stosunku do FH4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Zgadzam się, szczególnie rzuciło mi się to w oczy wczoraj podczas przejażdżki przez miasto. Minąłem dosłownie jeden samochód. Gram w trybie wydajności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Ja gram w 30 fps i aut jest dużo. Tyle samo co FH4 jeśli miałym porównywać. Na początku mnie to nawet denerwowało, bo z przyzwyczajenia jeździłem lewym pasem i gong co zakręt xd Edytowane 9 listopada 2021 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Zauważyłem ze ruch uliczny wariuje jak gra ma problem z połączeniem z serwerami. I wtedy faktycznie potrafi kompletnie zniknąć z mapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Widać gra jest mocno wykastrowana by utrzymać te 60 klatek. W oczy rzucają się też czasem mocno poszarpane krawędzie (jakby rozdzielczość spadała), no i wywalili cienie rzucane przez światła samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 6 godzin temu, Wredny napisał: Jak dla mnie to one już są nie do zdobycia, bo wczoraj wieczorem spróbowałem po zobaczeniu Twojego posta i dupa. Chyba, że są jakieś konkretne trasy, gdzie wpada to na lajcie. Zamiast próbować w kategorii Road Racing wejdź w Street Racing, przed chwilą zrobiłem wszystkie za pierwszym razem na trasie Costa Rocosa, wystarczylo przejechac bez crasha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Panowie, jak chcecie mieć ruch uliczny to grajcie offline. Będziecie mieć tego od zajebania, w przypadku gry online ruch uliczny stanowią w głównej mierze pozostali gracze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 6 godzin temu, Wredny napisał: Jak dla mnie to one już są nie do zdobycia, bo wczoraj wieczorem spróbowałem po zobaczeniu Twojego posta i dupa. Chyba, że są jakieś konkretne trasy, gdzie wpada to na lajcie. Spróbuj na jakiejś krótkiej trasie (nie sprint), najlepiej rajdowa lub przełajowa (mniejsza konkurencja i wybór samochodu nie ma aż tak dużego znaczenia), przejedź kilka kółek i pobijaj swoje czasy. Ja zrobiłem wszystko wczoraj w 30 minut w wyścigach przełajowych, trasa gdzieś 5 od końca, długości 2,2 km, w kształcie ósemki. D - Ford F450 C - GMC Jimmy B - Ford Bronco A - Ford Bronco S1 - Jeep Trailcat S2 - Jeep Trailcat Wszystko wpadło po kilku okrążeniach, w kilku znalazłem się nawet w 1%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Godzinę temu, Michał102 napisał: Pogralem jeszcze trochę i odnoszę wrażenie, że bardziej jest to DLC do czwórki, niż nowa odsłona. No kurde... zero efektu WOW jak to było przy pierwszym odpaleniu FH4 (to był też mój pierwszy kontakt z serią). Za cholere nie ma tu strzała w pysk jaki powinni nam zaserwować na nowej generacji. W czwórkę potrafiłem grać od rana do nocy jak za gówniaka, a tu po godzinie już ziewam, bo to wszystko już było... Dobra, nie marudzę już, bo może się jeszcze rozkręci :p Mam to samo. Grałem we wszystkie Forzy. Hype miałem przez ten temat. Odpaliłem, opening słaby, początek z motorami jak w 4, zrobiłem jakis wyścig, pokazówka i wyłączyłem konsole. Pogram, ale Michałek nie drygnął. Nie ze gra jest słaba czy coś, nie ma feelingu/chemii między nami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Czy Ty właśnie nazwałeś swojego penisa Michałek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 28 minut temu, 20inchDT napisał: Kurde nie mogę wbic do top 5% klasą d, bo moje samochody ruszają się jak mucha w smole ;/ kupilem mazde mx5 i golfa, probowalem tuning od innych osob i autotuning, ale po starcie widzę drivatara rivala, ktory leci jak rakieta ;/ Przy każdym kolejnym okrążeniu? Bo to brzmi jakbyś zaczynał ze startu zatrzymanego. A tam można kręcić kółka bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi