Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 10 minut temu, ASX napisał: Po pograniu chwilę w trybie 60 FPS, stwierdzam że forumowa drama z pop upem jest mocno przesadzona No nie wiem, ale na youtube się to mocno rzuca w oczy, a co dopiero odpalając na własnym TV. Jak to ogarną to przeskoczę na 60 fps. Na ten moment jest to największy i bardzo poważny minus gry. Zważywszy na fakt, że mamy 2021 rok i tak mocną konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Nie ogrywam gry na YouTubie 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 20 minutes ago, Ryo-San said: Mam problem z tymi zadaniami z playlisty dotyczącymi fotoradarów i strefy pomiarowej. Czytałem Wasze posty, brałem dokładnie te same furki o których pisaliście i cały czas ten sam komunikat że niewłaściwy samochód do trybu. Ale też jak wchodzę na mapę to widzę że mam to zaliczone. Zapewne musiałem to zrobić kiedyś, przypadkiem bo wcześniej w ogóle się tym nie interesowałem. No ale skoro mam to zaliczone to czemu mi tego nie odfajkowało na playliście festiwalowej? O co tu biega? To jakiś bug czy robię coś źle? A robiles S2? Swoja droga jesli ktos niespecjalnie "czuje" samochody, a szczegolnie te szybkie. Gdy jeden ruch i zaczynasz latac po calym ekranie, niech sprobuje tych ustawien. Sesto w X w koncu sie da prowadzic leciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Popup widać i to mocno, jest tak sobie, no ale 60 klatek wynagradza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 1 minutę temu, ASX napisał: Nie ogrywam gry na YouTubie Więc prosiłbym nie starać się wybronić ewidentnej kuli u nogi w tej części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 23 minuty temu, Ryo-San napisał: Mam problem z tymi zadaniami Ten fotoradar robiłem tym Porsche które się dostało za granie w fm7. Oczywiście trzeba było ulepszyć do klasy s2. A te ptaszki ze zaliczone to nie wiem skąd. Miałem tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Pop up sam w sobie nie jest jakiś straszny, ale zmiana jakości drzew już baaaardzo rzuca się w oczy. To tak, jakby karton z gran turismo nagle zmienił się w piękny i szczegółowy model 3D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
modjo 11 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 1 minutę temu, Michał102 napisał: Pop up sam w sobie nie jest jakiś straszny, ale zmiana jakości drzew już baaaardzo rzuca się w oczy. To tak, jakby karton z gran turismo nagle zmienił się w piękny i szczegółowy model 3D Dokładnie tak, mi też nie chodzi o pop up tylko o tą chamską podmianę wyglądu drzew, krzaków tuż przed naszym nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Dobra po restarcie konsoli odfajkowały się te rzeczy z automatu więc coś się chyba przyblokowało. Btw wiecie może czy do challenge'a (w FH4 była za to trofka. Chyba najrzadsza z wszystkich) - "wygraj eliminatora nie zbierając żadnego zrzutu" - liczą się furki które zabierzemy pokonanym graczom? W sensie czy są one traktowane jako zrzut? Edytowane 9 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 45 minut temu, ASX napisał: Po pograniu chwilę w trybie 60 FPS, stwierdzam że forumowa drama z pop upem jest mocno przesadzona Też tak stwierdziłem, jak przez parę godzin po odpaleniu wpatrywałem się uparcie w pobocze i nic drastycznego nie zauważyłem No chyba, że to poniżej - tu się zgadzam, ale przestałem na to zwracać uwagę. 18 minut temu, modjo napisał: nie chodzi o pop up tylko o tą chamską podmianę wyglądu drzew, krzaków tuż przed naszym nosem Wracając do soundtracku... Ostatnio wpadł mi w ucho ten kawałek i nie dość, że hiszpańskojęzyczny to jeszcze w video furki i dupeczki - no idealnie by się śmigało w FH5 przy takiej nucie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Dla mnie też soundtrack jest mega. Fakt, mogliby dodać kilka meksykańskich kawałków dla klimatu, ale i tak jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Ja po cichu liczyłem że dadzą nutkę El Bandolero jako taki easter egg W końcu 6 mln wyświetleń do czegoś zobowiązuje! Forza Horizon 5 final boss xD Edytowane 9 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) @wojtas011 Dzięki. Już działa. Jakby kogoś interwsowało na xcloud streamowana jest wersja z Series S... a na PC jest już mod odblokowujący RT podczas gry Edytowane 9 listopada 2021 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Więc prosiłbym nie starać się wybronić ewidentnej kuli u nogi w tej części. To nie jest wina gry raczej tylko konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 1 godzinę temu, wojtas011 napisał: Potwierdzam, wyscigi drogowe najlepsze do zrobienia rywali, polecam trase "zjazd ze wzgórza" Która to dokładnie bo z 25 tras nie widzę żeby o takiej nazwie była Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 wg statystyk w grze jest już ponad 3 miliony graczy, a dzisiaj dopiero jest premiera. dla porównania Forza Horizon 4 potrzebowała tygodnia żeby dobić do 2 milionów graczy porównanie ustawień z XSX do wersji pecetowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Wiecie może jak można wyjebać w pizdu ten save z gry? Ja wiem, że wszystko leci z chmury, ale pierdolony gówniarz mi wszystko spierdolił w tej grze i chciałbym, żebym sobie włączył od nowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Dla mnie też soundtrack jest mega. Fakt, mogliby dodać kilka meksykańskich kawałków dla klimatu, ale i tak jest git. Też nie rozumiem narzekania na soundtrack. Wiadomo, że to kwestia gustu, ale według mnie jest o wiele lepszy niż w FH4. Niedawno odświeżyłem sobie kawałki z FH2, które ciągle są świetne, dużo mniej komercyjne i idą bardziej w alternatywne, niż utwory w późniejszych częściach. Faktycznie mogli dorzucić stację latino i bardziej trzymać się ram. Chyba tylko Hospital i Classic są w 100% tym czym były kiedyś. Pulse i Bass jest praktycznie jedną stacją. Block i XS też mają kilka bardziej klubowych kawałków w playliście, które strednio tam pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 3 minuty temu, Faka napisał: Wiecie może jak można wyjebać w pizdu ten save z gry? Ja wiem, że wszystko leci z chmury, ale pierdolony gówniarz mi wszystko spierdolił w tej grze i chciałbym, żebym sobie włączył od nowa. Wywal save z chmury... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 379 Opublikowano 9 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 3 minuty temu, Faka napisał: Wiecie może jak można wyjebać w pizdu ten save z gry? Ja wiem, że wszystko leci z chmury, ale pierdolony gówniarz mi wszystko spierdolił w tej grze i chciałbym, żebym sobie włączył od nowa. Kurwa prosto mordo jak chuj, wypierdol kurwa sejwa z jebanej konsoli, a żeby mieć to w piździe to wypierdol z jebanej kurwa chmury i kurwa będziesz ustawiony jak ja pierdolę. 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 XDD Znaczy się gdzie to wchodzi? Na konsoli tego nie mogę znaleźć, jedynie co to wchodzę w zapisane dane, a i tak nie usuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Narzekałem ostatnio na zbyt proste challenge w tych opowieściach (te z źóltymi ikonkami). Większość wpadała w zasadzie za pierwszym podejściem na 3 gwiazdki. Dużo łatwiejsze niż w FH4. Aż tu nagle przyszedł challenge kaskaderski Koenigsegg Jesko vs Veyron. Po mokrej nawierzchni i szutrze. I serio nie mam już na to pomysłu. Próbuje chyba z 50 raz i elo. Tym samochodem nie da jeździć na zwykłym idealnym asfalcie po zanim złapie przyczepność to mija ruski rok a na szutrze to jest jakaś masakra. Coś czuję że spędze przy tym wyzwaniu "trochę" czasu. Edytowane 9 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 36 minut temu, tjery napisał: To nie jest wina gry raczej tylko konsoli To wina silnika gry, a nie konsoli. Na pc tez masz doczytywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Taki klakson to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 26 minut temu, Bzduras napisał: Kurwa prosto mordo jak chuj, wypierdol kurwa sejwa z jebanej konsoli, a żeby mieć to w piździe to wypierdol z jebanej kurwa chmury i kurwa będziesz ustawiony jak ja pierdolę. Długo Ci zajęło osiągnięcie takiej biegłości we władaniu fakowskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi