Daddy 4 216 Opublikowano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 9 minut temu, Michał102 napisał: Jednak ciekawość wzięła górę i sprawdziłem ten tryb 30 fps. Łoranyboskie jaki to jest kek Może pop up mniejszy, ale gałki oczne aż krwawią od tego szarpania i braku ostrości gdy poruszamy kamerą. Jadąc prosto jeszcze idzie to przeboleć, ale w zakrętach jest już masakra. Podziwiam tych, którym to nie przeszkadza w tego typu grze. No dokładnie, donatelo to niezły zawodnik który męczy się w tym trybie, płynność to jedno ale ten blur który powoduje rozmywanie obrazu, co z tego że gra ma na poboczu dwa kamienie więcej i natywne 4K jak specjalnie tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Jak dla mnie w ruchu to wygląda dużo gorzej jak w 60 klatkach. Obraz szarpie, rozmywa się i większej ilości detali i tak nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Stracił ktoś kredyty? Właśnie 2 miliony mi zniknęły ot tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Goliat Szło dobrze, ale w końcowym etapie wyścigu zacząłem trącić panowanie nad samochodem i spadłem z 1 na 12 pozycje, okazało się, że zużycie opon ustawiłem na symulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 44 minuty temu, wojtas011 napisał: EDIT: Czy jest a ja tego nie ogarnąłem? Jest. Mustang Shelby GT500 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Ponowie moje pytanie z wcześniej, czy ktoś może sprawdzał replaya i też ma problem z dźwiękiem silnika auta (jakby auto cały czas mieliło max obroty na jedynce)? Przy okazji, jak ta gra wygląda https://ibb.co/rsF66gp https://ibb.co/WzDmBp8 https://ibb.co/tYQmYrQ https://ibb.co/qgWZY6G Edytowane 9 listopada 2021 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Potwierdzam, że po odpaleniu Horizon Solo aut na drodze jest od zajebania i w końcu gra trochę "żyje". Póki co serwery nie wyrabiają i drivatary graczy cały czas lagują. Ta trasa w górę wulkanu z serpentynami to jedna z moich ulubionych tras ever w Forach wbiłem tam wszystkie wyróżnienia za bycie w top 5% w rywalach. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 31 minut temu, Moldar napisał: Stracił ktoś kredyty? Właśnie 2 miliony mi zniknęły ot tak Mi cały progress w 4 Poczekaj, jak nie wrócą to wtedy można pisać do suportu FM. Dostaniesz kredyty i bonusy. To najmniejszy problem, bo wrócą kredyty, auta itp, tylko progressu nie wrócą. @MaZZeo Wjazd jak wjazd, ale zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 7 godzin temu, easye napisał: A o jakich rozdzielczościach mówimy? Czy to ustawienia pod PC z włączonym skalowaniem? (Z tego co widziałem jest taka opcja) Quality - natywne 2160p Performance - dynamiczne 1600p-2160p Forza Horizon 5 to rekordowa gra dla Xbox Game Studios 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 6 godzin temu, Czoperrr napisał: Goliat Szło dobrze, ale w końcowym etapie wyścigu zacząłem trącić panowanie nad samochodem i spadłem z 1 na 12 pozycje, okazało się, że zużycie opon ustawiłem na symulacje. No pierwszy wyścig gdzie powtarzać musiałem kilka razy. Imo najszybsza fura to podstawa do 1 miejsca inaczej można obniżać poziom trudności, Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ktoś z Was gra na tej randomowej kamerze? Co do poziomu trudności to na jakim gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ja gram na kamerze za samochodem, tej bliższej. Stawiam na oglądanie widoków i furek. Poziom trudności -1 lub -2 od najwyższego. Wszystkie asysty wyłączona, + automat. Dla mnie najlepszy balans zabawa/wyzwanie. Nie jest za łatwo, to i satysfakcja z wygranej większą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Wybitny, ale poziom trudności wydaje się wyższy jak w FH4. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 godzinę temu, balon napisał: Ktoś z Was gra na tej randomowej kamerze? ja gram na trzecioosobowej kamerze blisko samochodu, bo gra jest wtedy bardziej AAA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 AAA wg twojej definicji? Ufff dobrze że gram od środka Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 AI znowu oszukuje, wiec ja poki co, nie srubuje poziomu trudnosci. Ale mam zawsze beke, gdy przed zakretem musze zwolnic a AI przelatuje obok na pelnej kurwie. Wiec nie, nie bede sie stresowal za duzo jeszcze. Wczoraj pogralem troszke online i nie jestem pewien, ale czy w FH4 nie dalo sie czasem podjechac pod lokacje, wybrac PvP i po chwili laczylo nas z innymi graczami? Teraz nie widzialem tej opcji aktywnej. Jedyny sposob, to byl przez zakladke online, gdzie nam wybieralo kilka tras, rodzaj samochodow itd. Imo troche slabo. Nigdy nie wiem, co za auto bedzie potrzebne, jakie trasy itd. Z plusow, to automatyczne ghostowanie potencjalnych kolizji, albo kary za walenie po bandach, barierkach itd. Serwery tez by juz powoli mogli zaczac ogarniac, bo te komunikaty zaczynaja byc frustrujace. Albo sytuacje gdy sobie jade a gra nagle... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 31 minut temu, El Loco Chocko napisał: czy w FH4 nie dalo sie czasem podjechac pod lokacje, wybrac PvP i po chwili laczylo nas z innymi graczami? To samo chciałem napisac. Miałem ochotę poscigac sie z innymi ludzmi, ale opcja jest zablokowana i jest tylko solo i rivals. Jestem pewien, ze w fh4 mozna bylo to wybrac i grac z randomami, a tu według tekstu pod kafelkiem trzeba połączyc sie najpierw z ludzmi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, balon napisał: Co do poziomu trudności to na jakim gracie? Pro czyli przedostatni i widok tylko ze środka. Chociaz giereczka będzie calakowana więc trzeba będzie zmęczyć 6 wyścigów na niezwyciężonym czyli ostatnim poziomie. Ogólnie to poziom trudności jest bez dwóch zdań wyższy niż w FH4 do tego IMO trochę zyebali z driveatarami. W FH4 też grałem na tym samym poziomie trudności i fajne było to że nawet na takim poziomie driveavatary czasami popełniały błędy. Ktoś tam wypadł z trasy, ktoś przywalił w drzewo, kogoś obróciło o 180 stopni etc. Nawet jadąc w środku stawki zawsze była szansa na błędy przeciwników a co za tym idzie na wygraną. Tutaj driveavatary jeżdżą jak po sznurku, jak automaty - bezbłędnie. Nawet najmniejszy nasz błąd i można robić restart. A co do PvP to w FH4 normalnie się dało odpalić ten tryb grając samemu nie wiem czemu w tej części trzeba być z kimś w konwoju żeby zagrać PvP. Nonsens i liczę na to że to zmienią Edytowane 10 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 No PvP na razie tak średnio wypada. Chyba jedyna opcja żeby się po prostu pościgać bez jeżdżenia po mapie to ten open wybierany z menu, ale wtedy to muszą być losowe mistrzostwa na pięć wyścigów, gdzie czasem dołącza się w trakcie, a połowa ludzi wychodzi przed końcem. Do tego loadingi zajmują wieczność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 22 minutes ago, Mustang said: No PvP na razie tak średnio wypada. Chyba jedyna opcja żeby się po prostu pościgać bez jeżdżenia po mapie to ten open wybierany z menu, ale wtedy to muszą być losowe mistrzostwa na pięć wyścigów, gdzie czasem dołącza się w trakcie, a połowa ludzi wychodzi przed końcem. Do tego loadingi zajmują wieczność. Dokladnie moje odczucia. Chyba raz czy dwa, dolaczylo mnie na samym poczatku. A tak to 2-3 wyscig i po co wtedy grac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Co polecacie na wyścigi dragów? Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) BMW Isetta, zmodowana objeżdża Chirona Edytowane 10 listopada 2021 przez kislawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Co do poziomu trudności i zachowań przeciwnika. Mieliście tak, że jedziecie zderzak w zderzak i si spycha Was z drogi? Ja kilka razy. W konsekwencji w bramkę nie trafiłem, na drzewie skończyłem... H5 będzie mieć dwie pory roku? Sucha, deszczowa? W jednej z historii jest przedsmak trochę silniejszego opadu Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 15 minutes ago, Ryo-San said: Co polecacie na wyścigi dragów? Póki co na dragach ścigam się Porsche Taycan i daje radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 3 minuty temu, Aleks napisał: H5 będzie mieć dwie pory roku? Sucha, deszczowa? W jednej z historii jest przedsmak trochę silniejszego opadu Jest nawet aczik żeby rozwalić 500 kaktusów podczas pory deszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi