Czoperrr 5 038 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Internety sugerują natomiast takie samochody do dragów: 2011 BMW X5 M Forza Edition (S2) 2019 Bugatti Divo (S2) 1965 Hoonigan Ford Hoonicorn Mustang (S2) 2011 Lamborghini Sesto Elemento (S2) 2014 Porsche 918 Spyder (S2) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 21 minutes ago, Czoperrr said: Póki co na dragach ścigam się Porsche Taycan i daje radę Podobnie, a nawet opon pod drag nie miałem. Do tego easy, dusisz gaz i raz zmieniasz bieg. Na trzecim poziomie trudności od góry zawsze wygrywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) Pograłem wieczorem i dzisiaj rano w 60fps i BIJE SIĘ W PIERŚ. Jednak 60 fps robi ogromną różnicę. Oczy nie bolą i obraz żyleta. Nawet te doczytujące drzewa nie przeszkadzają tak jak myślałem. Zresztą pewnie to naprawią, a i mam nadzieję, że ulepszą jeszcze oprawę w 60fps. Imo grafa to raczej szczyt możliwości poprzedniej generacji, a nie nextgen, dlatego właśnie liczę na poprawę. Powinno być strikte robione 60fps na XSX i skupienie się na tej wersji, a 30 nie powinno nawet być. Co do gry to coraz więcej różnych bugów mi się zdarza. Czasem przejazd przez fotoradar czy wyskok mi w ogóle nie zalicza, a i odległość jest często źle liczona, bo piszę przykładowo 3km, a jestem na mecie 2 sekundy później. Głównie w tych historiach. Online na razie nie testuje, bo czytałem że są problemy, ale jak ogarnę wszystko solo, to pewnie wbije obbadać. Edytowane 10 listopada 2021 przez Donatello1991 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Do dragów to się nadaje Taycan z Welcome Packa, ma przejebane przyspieszenie. A AI oszukuje jak miło, nic nie poprawili w tej kwestii, zakręty pokonują na szynach, jak odjadą trochę, to nie da się ich dogonić. Lepiej dłuże wyścigi grać słabszymi samochodami, przynajmniej wtedy tego tak nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Tak, na pewno naprawia kod sieciowy, który nie działa od pierwszych części. Prędzej serwery opustoszeją jak w każdej poprzedniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Horizon Arcade jest obecnie niewykonalny. Co ciekawe, ilość punktów do zdobycia się nie skaluje do liczby graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 W ogóle to tych zawodów Arcade jest czasami za dużo na mapie przez co właśnie liczba graczy jest często niewystarczająca ba tam wpuszcza nawet jak jesteśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 I gracze nie wiedzą, że się to pojawia w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ewentualnie możemy się zebrać w 6 osobowy konwój i ogarnąć to w teamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Konwoje też nie działają, bo gracze znikają co chwilę XD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Dziwne myślałem, że "tylko ja nie mam z kimś grać", ale widzę że najlepsze serwery MS przy premierze raz na 2 lata nic się nie zmieniły. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 4 godziny temu, Ryo-San napisał: Pro czyli przedostatni i widok tylko ze środka. Chociaz giereczka będzie calakowana więc trzeba będzie zmęczyć 6 wyścigów na niezwyciężonym czyli ostatnim poziomie. Ogólnie to poziom trudności jest bez dwóch zdań wyższy niż w FH4 do tego IMO trochę zyebali z driveatarami. W FH4 też grałem na tym samym poziomie trudności i fajne było to że nawet na takim poziomie driveavatary czasami popełniały błędy. Ktoś tam wypadł z trasy, ktoś przywalił w drzewo, kogoś obróciło o 180 stopni etc. Nawet jadąc w środku stawki zawsze była szansa na błędy przeciwników a co za tym idzie na wygraną. Tutaj driveavatary jeżdżą jak po sznurku, jak automaty - bezbłędnie. Nawet najmniejszy nasz błąd i można robić restart. To calaka nie wbije Gram jak totalny lamus Na prawie najniższym poziomie, kamera za autem albo jadę z widokiem w asfalcie- ze zderzaka. Włączone mam ABS itd, linia i cofanie. Zycie mnie stresuje, praca mnie stresuje i nie po to odpalam gierkę żeby się tam jeszcze stresować. A czasu tez co kot napłakał, wiec jakbym miał powtarzać wyścigi bo nie wszedłem w checkpoint, to tak średnio wrecz słabo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Działa Wam sklep forzathon? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 godzinę temu, easye napisał: Tak, na pewno naprawia kod sieciowy, który nie działa od pierwszych części. Prędzej serwery opustoszeją jak w każdej poprzedniej. Co Ty pieprzysz? W czwórce do czasu premiery piątki było sporo osób na serwerach dzięki stałemu wsparciu Playground. Pierwszy raz jest sytuacja, że przed premierą gra ponad milion graczy, a teraz gdy jest normalna premiera to nic dziwnego, że serwery nie wyrabiają. 1 minutę temu, second napisał: Działa Wam sklep forzathon? On nie działa od wczesnego dostępu. Pewnie wraz z wejściem pierwszego sezonu pojawi się opcja, żeby do niego zajrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 5 minut temu, second napisał: Działa Wam sklep forzathon? Jutro zadziała, podczas pierwszej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 18 minut temu, iluck85 napisał: To calaka nie wbije Gram jak totalny lamus Na prawie najniższym poziomie, kamera za autem albo jadę z widokiem w asfalcie- ze zderzaka. Włączone mam ABS itd, linia i cofanie. Zycie mnie stresuje, praca mnie stresuje i nie po to odpalam gierkę żeby się tam jeszcze stresować. A czasu tez co kot napłakał, wiec jakbym miał powtarzać wyścigi bo nie wszedłem w checkpoint, to tak średnio wrecz słabo. Lancer w klasie A i wyścigi przełajowe i można spokojnie wbijać tego achiva. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: Lancer w klasie A i wyścigi przełajowe i można spokojnie wbijać tego achiva. Jak zabraknie, to może. Już dawno temat osiągnięć olalem ciepłym porannym Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 godzinę temu, iluck85 napisał: To calaka nie wbije Gram jak totalny lamus Na prawie najniższym poziomie, kamera za autem albo jadę z widokiem w asfalcie- ze zderzaka. Włączone mam ABS itd, linia i cofanie. Zycie mnie stresuje, praca mnie stresuje i nie po to odpalam gierkę żeby się tam jeszcze stresować. A czasu tez co kot napłakał, wiec jakbym miał powtarzać wyścigi bo nie wszedłem w checkpoint, to tak średnio wrecz słabo. Przecież masz cofanie czasu, mój 6 letni syn gra bez asyst "bo się nie da driftować", tylko tor jazdy na zakrętach i brak zniszczeń bo często musiał samochody zmieniać Połowę z naszego progresu on zrobił. Ostatnio był zły, że nie zmieniłem mu poziomu trodności i wszyscy mu odjeżdżali to pozbierał trochę tablic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 hour ago, iluck85 said: To calaka nie wbije Gram jak totalny lamus Na prawie najniższym poziomie, kamera za autem albo jadę z widokiem w asfalcie- ze zderzaka. Włączone mam ABS itd, linia i cofanie. Zycie mnie stresuje, praca mnie stresuje i nie po to odpalam gierkę żeby się tam jeszcze stresować. A czasu tez co kot napłakał, wiec jakbym miał powtarzać wyścigi bo nie wszedłem w checkpoint, to tak średnio wrecz słabo. Po pracy mam podobnie, gram na relaxie, wchodze w wszystkie zakrety na recznym i wychodze driftem, (najlepiej 4WD Ferarri 288 GTO bo uwielbiam) Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jest opcja z farmieniem Super Wheelspinów jak ktoś chce sobie przyspieszyć zdobycie pieniędzy na domy albo jakieś auta 1. Kupujemy Willys Jeep za 40k 2. Wbijamy mu 5 skill pointów car mastery żeby dostać super wheelspina 3. Sprzedajemy Willys Jeep 4. Powtarzamy I jeszcze ze sprzedanych aut refundują nam skill pointy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Super granie dla funu, polecam exploity i psucie ekonomii! Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Psucie ekonomii dobrze ze sobie nie zepsuleś car i vip passami Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ciezko to nazwac exploitem. Kilka aut ma takie drzewko i to zadna tajemnica. Willy jest najtanszy i sam ich pare w sobote kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jak potem rozdajecie te wozy graczom, to się wkurwić można. I nie zablokowali tej możliwości odzyskania skill pointa bo giftach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 No to nieźle trzeba być niecierpliwym, żeby narzekać na brak gotówki w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi