El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Mialem plan je oddac, koniec koncow okazalo sie latwiej je wywalic z garazu. Do tego podarowalem kilka nowych jakims randomom Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 34 minuty temu, UberAdi napisał: Jest opcja z farmieniem Super Wheelspinów jak ktoś chce sobie przyspieszyć zdobycie pieniędzy na domy albo jakieś auta 1. Kupujemy Willys Jeep za 40k 2. Wbijamy mu 5 skill pointów car mastery żeby dostać super wheelspina 3. Sprzedajemy Willys Jeep 4. Powtarzamy I jeszcze ze sprzedanych aut refundują nam skill pointy Myk działa jeszcze z Suprą GR, tylko kosztuje 50 czy 55. Obstawiam też, że Suprę łatwiej potem sprzedać (i drożej). Jak ktoś korzysta, moim zdaniem powinien sprzedać lub usunąć auto z garażu, a nie dawać w prezencie, bo przez to fajny w zamyśle system jest zrujnowany i opiera się w 90% o gówniane Jeepy z wykorzystanym perkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 437 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 2 godziny temu, iluck85 napisał: Zycie mnie stresuje, praca mnie stresuje Skupiłbym się na zmianie życia i pracy by gierki zawsze dawały mi frajde, a nie ze włączam samochody i wyłączam mózg bo mi źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 7 minut temu, oFi napisał: Skupiłbym się na zmianie życia i pracy by gierki zawsze dawały mi frajde, a nie ze włączam samochody i wyłączam mózg bo mi źle. W pracy Cię kompletnie NIC nie stresuje? W życiu wszystko i wszędzie z górki? To się nazywa wyjebanizm Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 8 minutes ago, Qra said: Jak ktoś korzysta, moim zdaniem powinien sprzedać lub usunąć auto z garażu, a nie dawać w prezencie, bo przez to fajny w zamyśle system jest zrujnowany i opiera się w 90% o gówniane Jeepy z wykorzystanym perkiem. Ale panie kolego, spokojnie tutaj. Ten jeep w A klasie to jeden z lepszych pojazdow na wszelakie terenowe trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 A jak to jest z sezonami /porami roku? Słyszałem tylko coś o sezonie deszczowym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 9 minut temu, El Loco Chocko napisał: Ale panie kolego, spokojnie tutaj. Ten jeep w A klasie to jeden z lepszych pojazdow na wszelakie terenowe trasy. No ok, tylko w sklepie jest jednym z najtańszych aut, a prezenty w postaci rzadszych/droższych/ciekawszych pojazdów giną w zalewie Jeepów Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 10 minut temu, Emet napisał: A jak to jest z sezonami /porami roku? Słyszałem tylko coś o sezonie deszczowym... No ja słyszałem, że każdy biom ma mieć różne i odpowiednio pasujące do wyglądu pór roku w Meksyku. Raczej na to co w FH4 bym nie liczył. Zresztą chyba jeszcze nie miałem takiego nawet wyścigu w lasach deszczowych jak w FH3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) 13 minut temu, Emet napisał: A jak to jest z sezonami /porami roku? Słyszałem tylko coś o sezonie deszczowym... No w Meksyku masz w zasadzie dwie pory roku. Suchą która panuje przez większość roku i deszczową która trwa z dwa miesiące. Oczywiście tam są też różnice w zależności od rejonu no ale zimy, wiosny czy jesieni w naszym rozumowaniu tutaj nie uświadczysz. Edytowane 10 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 437 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) 19 minut temu, iluck85 napisał: W pracy Cię kompletnie NIC nie stresuje? W życiu wszystko i wszędzie z górki? To się nazywa wyjebanizm W pracy mnie nic nie stresuje, mam dzieci, nie pije alkoholu i gram w gierki bez stresu. Edytowane 10 listopada 2021 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 48 minut temu, oFi napisał: W pracy mnie nic nie stresuje, mam dzieci, nie pije alkoholu i gram w gierki bez stresu. Chuj z takim zyćkiem. Złożyć się do trumny i leżeć bez stresu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Alez ta giereczka jest dobra Zauwazyliscie jak postaci tancza w rytm muzyki po zakonczonym wyscigu? A jak to jest z tymi tablicami szybkiej podrozy na dachach domow? Trzeba skoczyc na dach z pobliskiego wzniesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Tak, trzeba skakać z wzniesień i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) gdzie mogę odebrać naprawiony samochód ze stodoły? a, widzę już, nie było pytania Edytowane 10 listopada 2021 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Widzi ktos opcje jak wylaczyc mikrofony innych ludzi w online? No nie da sie grac. Drace ryje dzieciaki, jakies kurwa odkurzacze czy suszarki obok, psy i inne uje muje ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Te randomowe zatrzymania samochodów to zostaną naprawione czy to jakiś „ficzer” giereczka w trybie quality to samo życie Jednak grami w trybie performance bo tak jednak lepiej. Na komputerze to musi być sztos w maksymalnych detalach i klatkarzu. gram w sumie na padzie i bardziej traktuje jak arcade niż symulator. Zreszta i tak zawodowo pokonuje km wiec mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Kaczi napisał: Te randomowe zatrzymania samochodów to zostaną naprawione czy to jakiś „ficzer” Samochód się zatrzymuje automatycznie jak zrywa połączenie z siecią albo zaskakuje matchmaking na Horizon Open Edytowane 10 listopada 2021 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Czy u Was pojawia się opcja wyposażenia GT2 RS w bodykit Duke? Widziałem na filmiku od PG, że można go tak zmodyfikować, ale w warsztacie w ogóle nie mam tego do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, El Loco Chocko napisał: Widzi ktos opcje jak wylaczyc mikrofony innych ludzi w online? No nie da sie grac. Drace ryje dzieciaki, jakies kurwa odkurzacze czy suszarki obok, psy i inne uje muje ;/ Da się ale trzeba to zrobić na około i trochę yebania jest z tym. Samej opcji w grze niestety nie ma. Edytowane 10 listopada 2021 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jechałem sobie dziś w realu, patrzę a tam las, pole i rów. Osz chu* jaką miałem ochotę wbić się w ten rów i przeciąć drogę polem zdobywając exp, a potem drift lasem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ej, dopiero teraz zauważyłem, że te podwójne punkty za vipa ma się dopiero po wzięciu za darmo domu na środku mapy No nic, może ktoś też tak nie ogarnął i skorzysta po przeczytaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ja dopiero przed chwila odkrylem jak lunch control odpalic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Niech wydają patcha, bo w ciągu ostatnich dwóch dni, wywaliło mi grę z 5 razy. O serwerach i rozłączaniu nie wspominam, bo to jest kurwa dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Pany, wiecie może, co to jest za ostatnie wyróżnienie, które mam zablokowane i jest przedostatnie, mianowicie przed Online i za Strefy Driftu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 40 minutes ago, Rozi said: Niech wydają patcha, bo w ciągu ostatnich dwóch dni, wywaliło mi grę z 5 razy. O serwerach i rozłączaniu nie wspominam, bo to jest kurwa dramat. Wczoraj też mi wywaliło, akurat wczytywałem ostatni wyścig z serii open, a wygrałem 3/4 wcześniejsze. Przez chwilę chciałem rzucić padem. Co do exploita z Willysem, to z mojego punktu widzenia jest mało szkodliwy, po prostu gracze kupią sobie więcej aut i odblokują więcej rzeczy, inni nie tracą. Fix jest prosty, niech przypiszą perki do modelu zamiast do egzemplarza i po problemie, nawet będzie bardziej logicznie imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi