ASX 14 609 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Nie wiem jak wy ale po skończonym wyścigu często zdarza mi się pośmigać trochę bez celu i nacieszyć się krajobrazami przy Pulse Radio, co jak co ale czwórka nie miala takiego fajnego wakacyjnego klimatu. Meksyk daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 No coś w tym jest, bo z czwórką nie zdarzyło mi się grać 6h bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 29 minut temu, Faka napisał: Pany, wiecie może, co to jest za ostatnie wyróżnienie, które mam zablokowane i jest przedostatnie, mianowicie przed Online i za Strefy Driftu? Hall of Fame. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Kasa za Vipa powinna iść x2 przy losowaniach i wygranych tak jak np w trójce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Przy losowaniach nie, tylko przy wygranych zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jakie auto do acziwka I have High ground polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ja zrobiłem startowym fordem bronco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 10 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Szkoda że nie ma opcji edytowania soundtracka, jak tworzymy własny wyścig to możemy ustawić konkretny kawałek ale podczas normalnego grania lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Opcja stworzenia swojej stacji bylaby najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Może kiedyś wymyślą coś na wzór aplikacji z muzyką, którą można puszczać w trakcie grania, fajnie byłoby, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Może kiedyś wymyślą coś na wzór aplikacji z muzyką, którą można puszczać w trakcie grania, fajnie byłoby, ech...(pipi)a, Rozi, to Twój pierwszy sensowny post jaki widziałem na tym forum. Winszuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 (edytowane) Jakoś odbijałem się od tych stref driftu, zawsze dwie gwiazdki a kombinowałem i z klasykami pokroju M3 jak i forumułą drift i kompletnie mi to nie szlo. Aż wylosowałem tego szatana i muszę Wam powiedzieć że ten mały skoorwiel rozkłada każdą strefę driftu na 3 gwiazdki bez żadnego zająknięcia. Asfalt czy szutr bez znaczenia. Trzeba go tylko podkręcić na jakieś dobre S2 i jadejacibokiem Edytowane 11 listopada 2021 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 (edytowane) Grafika w trakcie zwiedzania mapy jest świetna (festiwal apex w nocy, cudo), ale ta w zawodach jest jest jeszcze lepsza, dopakowana w więcej detali. Do tego stopnia że ciągle odpalam replay z zawodów i co chwila go zatrzymuje podziwiając jak ta gra wygląda. Graficzne mistrzostwo po prostu. Edytowane 11 listopada 2021 przez PIOTR8642 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 46 minut temu, PIOTR8642 napisał: Grafika w trakcie zwiedzania mapy jest świetna (festiwal apex w nocy, cudo), ale ta w zawodach jest jest jeszcze lepsza, dopakowana w więcej detali. Do tego stopnia że ciągle odpalam replay z zawodów i co chwila go zatrzymuje podziwiając jak ta gra wygląda. Graficzne mistrzostwo po prostu. W 60 fps grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 412 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 (edytowane) Najlepszy efekt jak jest błoto i deszcz, auta wyglądają jak prawdziwe Dla porównania z moim: Edytowane 11 listopada 2021 przez Whisker 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 1 hour ago, Whisker said: Najlepszy efekt jak jest błoto i deszcz, auta wyglądają jak prawdziwe Dla porównania z moim: W grze ładniejszy kierunkowskaz w lusterku, bo nie matowy Launch control fajna zabawka, szkoda tylko, ze bezużyteczna w wyscigach, bo wyścigi znowu startują w trybie adhd krecaca sie kamera najazd i start ni z gruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 9 godzin temu, Rozi napisał: Może kiedyś wymyślą coś na wzór aplikacji z muzyką, którą można puszczać w trakcie grania, fajnie byłoby, ech... To nie jest do konca to samo proziaczku. Stacje w grze sa bardziej immersyjne, bo muzyka w grze jest przerywana komunikami, przy strefach festiwalu leci z głośników ze sceny i dostajemy teraz tez skill songi. Nie wiem tez jak dobrze byłoby zblendowane z odglosami otoczenia/samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Różnorodność tej mapy jest niesamowita. Przyznam, że filmików przed premierą nie oglądałem praktycznie wcale i trochę inaczej to sobie wyobrażałem. Myślałem, że będzie raczej pustawo z przewagą kaktusów, a dostaliśmy przepiękne wręcz miejscówki. Ale tak to jest jak człowiek ciemny, świata nie zna i jedyna zagranica jaką widział, to Sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 11 minutes ago, 20inchDT said: To nie jest do konca to samo proziaczku. Stacje w grze sa bardziej immersyjne, bo muzyka w grze jest przerywana komunikami, przy strefach festiwalu leci z głośników ze sceny i dostajemy teraz tez skill songi. Nie wiem tez jak dobrze byłoby zblendowane z odglosami otoczenia/samochodu. Nie sadze ze większy problem połączenia tego z Spotify Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 514 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Tesknie za czasami nfs underground, gdzie wchodziłeś w opcje i wyłączałeś słabe kawalki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 @PiPoLiNiO dzięki za dodanie do klubu i dozobaczenia na drodze jak online zacznie działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Muzyka to kwestia gustu, ale tutaj ewidentnie nic mi w ucho nie wpadło. Czwórka pod tym względem siadła mi bardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
modjo 11 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Bardzo liczyłem na dobry soundtrack i się przeliczyłem Niestety doszło do tego, że puszczam sobie muze z poprzednich części Horizon przez spotify. OST z 5 to dla mnie wielkie rozczarowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Mam takie same odczucia, nawet stacji na dłużej wybrać nie mogę, bo łapie się na tym że co minutę przełączam. Najgorszy soundtrack ze wszystkich części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 (edytowane) Mi tam soundtrack z FH4 na początku też kompletnie nie siadł. Dopiero im dłużej grałem to te wszystkie kawałki zaczęły mi coraz bardziej wpadać w ucho. Tutaj widzę że jest podobnie. Z każdym przejechanym kilometrem wsłuchuje się coraz mocniej w każdą stacje i naprawdę jest dobrze. Do tego często klimat jakiegoś kawałka dopiero dostrzegam jak wykonuje konkretną czynność (np drift) czy jeżdżę w konkretnym miejscu (np wydmy). Także ja osobiście do muzy nie mam zastrzeżeń. Jedyne co mnie wkurza to że w czwórce jak grał sobie kawałek to wystarczyło szybko odpalić menusy i w prawym górnym rogu pojawiał się aktualnie grany wykonawca (+zdjęcie okładki) Tutaj żeby zobaczyć kto aktualnie gra muszę przepykać wszystkie stacje po kolei i wrócić do tej która była grana. Edytowane 11 listopada 2021 przez Ryo-San 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi