second 3 693 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Właśnie mi zniknął postęp w wyzwaniu sezonowym z GTRem. Nie chce mi się robić tego drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Gram od 2 dni. Nie lubiłem realistycznych ścigałek... tak przynajmniej myślałem, ale teraz wiem, że to nie to, po prostu nigdy nie grałem w Forze Horizon. 5 to pierwsza część z tej serii, którą odpaliłem no i nie ma mnie dla nikogo od 2 dni. Cudowna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Ja też myslałem, że ze scigałek lubię tyko karty albo rozwałke w stylu burnouta, ale po fh4 tak się napaliłem na samochody, że wyczekuje motorsporta i przywitam go chlebem i solą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Faktycznie wygląda na to, że to najbardziej zabugowany horizon w historii. Mi np nie wyświetla się pierwsza skrzynia ze skarbem, jest ikona na napie, a skrzyni brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Faktycznie wygląda na to, że to najbardziej zabugowany horizon w historii. Mi np nie wyświetla się pierwsza skrzynia ze skarbem, jest ikona na napie, a skrzyni brak. Szukaj skrzyni przy tych wielkich białych ala namiotach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 21 minut temu, gekon napisał: Gram od 2 dni. Nie lubiłem realistycznych ścigałek... tak przynajmniej myślałem, ale teraz wiem, że to nie to, po prostu nigdy nie grałem w Forze Horizon. 5 to pierwsza część z tej serii, którą odpaliłem no i nie ma mnie dla nikogo od 2 dni. Cudowna gra. A co ma Horizon do realistycznych ścigałek Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 1 minutę temu, Magik napisał: A co ma Horizon do realistycznych ścigałek Wiedziałem, że padnie ta kwestia. Co Horizon ma wspólnego z realizmem? Nie wiem, może to, że nie mogę w nikogo rzucić żółwiem a za kierownicą nie siedzi lisek lub kosmita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Grałem niedługo ale robiłem motyw na super wheelspina z jeepem willy. Mam już cos około 70 aut dzięki temu i 4 mln. Poszło na to od chuja skillpointów ale jebać je i tak do niczego narazie nie potrzebne i wpadają jak pojebane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Od rana gram w eliminatora. Było kilka close calli, ale zawsze jakies drzewo przeszkodzi xd. Nie podoba mi sie dobor samochow. Czasem niby wybierasz wyzszy lvl, a zalicza sie taki downgrade, ze mam ochote sie pociachac. Po chooj to ferrari na lvl7 to ja nie wiem. Całe szczęście zestaw furek w eliminatorze jest zawsze ten sam więc trochę przelotów i mniej więcej wiadomo co brać a czego nie. No i sam balans zrzutów jest trochę zyebany. Czasami jest tak że dosłownie 10 sekund po rozpoczęciu rundy a po lewej stronie już wyskakuje informacja że jakiś farciarz ma furę na lvl 9. IMO lvl fur dostępnych w zrzutach powinien być jakoś skalowany wraz ze zmniejszającą się mapą. Najpierw zielone, później niebieskie etc. A tak za dużo tu zależy od szczęścia. Jak komuś wpadnie 7-9 na początku to 10lvl jest w zasadzie formalnością. Edytowane 12 listopada 2021 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 461 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Ja też myslałem, że ze scigałek lubię tyko karty albo rozwałke w stylu burnouta, ale po fh4 tak się napaliłem na samochody, że wyczekuje motorsporta i przywitam go chlebem i solą. To tak jak u mnie - tylko Burnouty i NFSy od Criterion, ale teraz FH jest moim nowym Burnoutem Paradise/NFS Most Wanted. A z tym sezonem mnie wkurzyli - niby teraz jest ten pierwszy, ale nie zdążyłem jeszcze zrobić tego poprzedniego i przepadły mi nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Ciekawostka - odnowionych zapomnianych samochodów nie można sprzedać, podarować ani usunąć z garażu. Wygrałem w Super7 drugiego Jaguara XJR-15 i jest traktowany jak ten znaleziony w szopie, wobec czego mam dwa na zawsze. Jak ktoś lubi porządek w garażu i przejmuje się takimi bzdurami - lepiej uważać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) @Qra w FH4 jak dobrze pamiętam to dało się je wystawić na licytację. Pamiętam bo miałem dwie Cerbery TVR Speed 12 i dwa oznaczone jako zapomniane wozy. Jedna na bank kupiłem.na akcji. Teraz się nie da? Edytowane 12 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Godzinę temu, Bartg napisał: Faktycznie wygląda na to, że to najbardziej zabugowany horizon w historii. Mi np nie wyświetla się pierwsza skrzynia ze skarbem, jest ikona na napie, a skrzyni brak. Odkrywalem miejscówkę i była skrzynia na skrzydle samolotu- tzn miała być. Ponownie uruchomiłem i zacząłem od nowa i już była. Biorę poprawkę, ze gre rzucili do GP, bo bez tego gierka by się tak nie sprzedała jak ilość ściągnięć w ramach abonamentu. Olewam te wszystkie online i robię swoje. Naprawią, to zobaczę co tam w trawie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Jak byście nie pisali o tych błędach, to bym nie wiedział. Na szczęście mnie one omijają. A nie miałem jeden - drugi raz dostałem nagrody za pierwszy tydzień zmagań (Alpina + NSX). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 2 hours ago, PiPoLiNiO said: 2 hours ago, Bartg said: Faktycznie wygląda na to, że to najbardziej zabugowany horizon w historii. Mi np nie wyświetla się pierwsza skrzynia ze skarbem, jest ikona na napie, a skrzyni brak. Szukaj skrzyni przy tych wielkich białych ala namiotach. Wiem gdzie ta skrzynia powinna być, po prostu jej tam fizycznie nie ma, póki co restarty nie pomagają ani przejscie offline online Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Ten punkt ostrzegawczy w nowej playliscie jest tez zbugowany? Wymagania to sportowe samochody retro (chyba jakos tak bo nie jestem przy konsoli) ale zadnym z tych samochodow mimo tego ze klasa sie zgadza nie chce mi zaliczyc i wyskakuje info ze fura niepoprawna xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 @schabek Ten challenge nie jest zbugowany. Wpadł mi bez problemu. Btw a sprawdzałeś w garażu czy na 100% masz taki samochód? Najlepiej to sprawdzić filtrując furki i zaznaczając odpowiednią opcję. Coś co wydaje Ci się sportowym samochodem retro wcale (wg twórców) nie musi nim być Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 @schabek dobra klase auta wybrales? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 509 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Wczoraj mi to nie wchodzilo, dzisiaj tym samym samochodem juz tak xdJedyna roznica zrobilem to od kopa, wczoraj uzywalem cofania bo po wyladowaniu mi wywracalo auto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 37 minut temu, schabek napisał: Ten punkt ostrzegawczy w nowej playliscie jest tez zbugowany? Wymagania to sportowe samochody retro (chyba jakos tak bo nie jestem przy konsoli) ale zadnym z tych samochodow mimo tego ze klasa sie zgadza nie chce mi zaliczyc i wyskakuje info ze fura niepoprawna xD U mnie jest to samo. Chyba 5 samochodów wczoraj sprawdzałem. Lipa... Challenge z Nissanem też...niby zaliczone ale nie odhaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 https://www.thegamer.com/trans-players-respond-to-forza-horizon-5-deadnaming/ Cytat "I Quit The Game Immediately" Many returning Forza players were surprised when Forza Horizon 5 greeted them by name. The game pulls it from your Microsoft account so that it can properly say 'Hello'. However, for some trans players, this feature has led to the game deadnaming them - a painful experience. "I was pretty shocked," one player, who asked to remain anonymous, told me. "I enjoyed the intro sequence and was having a lot of fun, but hearing the announcer call out my deadname completely blindsided me. I quit the game immediately and was close to just refunding it on Steam. "I really wanted to play with my friends, so I cooled down a bit and spent an hour trying to figure out how to reset my save to remove any chance of it deadnaming me again. I just wanted to reset my save so my deadname wasn't on it. I changed my name in my Microsoft account to something it couldn't voice and tried playing the game again as normal after resetting my save." Doing this led to the bug appearing. Now, the game calls them by the name of the last NPC they spoke to. "The game didn't handle it gracefully, I guess. Doesn't seem to affect gameplay at all, so I'm fine with it." For the player who ended up restarting their game, it just takes the shine off it. "I'm really disappointed that they messed up something so basic but crucial to many people's enjoyment of the game." Do mnie się zwracają "your majesty" i jest w pytkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Niezły ficzer do wychwytywania ludzi chorych psychicznie 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Forzunia dostarczyła co? Dostałem dokładnie to co oczekiwałem i gra się świetnie. Jednak szkoda, że nie ma gra wygląda cudownie tylko w 30fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Ciekawego buga właśnie miałem... co chwilę zmieniało się z nocki na dzionek, po czym wywaliło grę i zawiesiło konsole. No i notorycznie tak mam, że sobie pociskam i fura nagle staje w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 7 minut temu, Michał102 napisał: No i notorycznie tak mam, że sobie pociskam i fura nagle staje w miejscu. to najczęściej się dziele jak połączenie sieciowe z jazdą online się sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi