A_Bogush 387 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 (edytowane) Niezły "feature" W Horizon Tour Jest tor, 3 okrążenia, goście z mojej drużyny postanowili zostać na starcie i nie jechać przez cały wyścig. Ja sobie jadę i się wkurviam na nich, że nic nie robią. W połowie okrążenia gra uznaje, że oni są przed wszystkimi i wskakują na pierwsze miejsca i tak co okrążenie aż do mety. Nie musieli nawet się ruszać i byli na podium. Więc wystarczy, że tylko jedna osoba przejedzie dobrze cały tor i cała drużyna wygra z automatu. A w przypadku wyścigu od punktu A do B to też jakiś gościu nie jechał a na końcu i tak znalazł się na 1 miejscu... Edytowane 13 listopada 2021 przez A_Bogush Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Mi się śmiać chciało jak w trialu jechaliśmy wszyscy przed drivetarami na niezwyciężonym, a moja drużyna zaczęła się między sobą ścigać, bo się włączyć instynkt kto pierwszy ten najlepszy, no i przegraliśmy, bo większośc powypadała z trasy XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Ja ze znajomymi tylko w coopie a i tak rywalizujemy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 W FH4 te zawody Super7 z challengami robionymi przez innych graczy miały też wersje rankingową gdzie można było tylko 3 krotnie powtórzyć kartę i tyle samo razy ja wymienić. Tutaj widzę tylko zwykłą wersje. ciekawe czy dorzucą wersje rankingową Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 509 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Jak dostac sie do HOF, zeby odblokowac trial? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 3 godziny temu, Ryo-San napisał: Te wyścigi sezonowe dla klasycznych muscle car gdzie każdy wyścig zaczyna się w deszczu a później nagle wychodzi takie mocne słońce i zaczyna się odbijać w tym mokrym asfalcie. Ta woda, słońce, kałuże. Jak to koorwa obłędnie wygląda. Normalnie aż poczułem ten rześki letni zapach po deszczu Zajebiste, szkoda że to przejście pogody zrobiło się w mgnieniu oka, jakby ktoś przesunął wajchę xddd Niechże tego patcha wypuszczają już. 10 minut temu, wojtas011 napisał: Jak dostac sie do HOF, zeby odblokowac trial? Musisz odblokować wszystko na festiwalach i potem jest bodajże 100 tysięcy punktów z Accolades do zdobycia, żeby trafić do HoF. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Przesunęli patch na następny tydzień [mention=42158]rozi[/mention]. Była wiadomość wczoraj bodajże. Jakiś hot fix czy coś testują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 461 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 3 godziny temu, Ryo-San napisał: Te wyścigi sezonowe dla klasycznych muscle car gdzie każdy wyścig zaczyna się w deszczu a później nagle wychodzi takie mocne słońce i zaczyna się odbijać w tym mokrym asfalcie. Ta woda, słońce, kałuże. Jak to koorwa obłędnie wygląda. Normalnie aż poczułem ten rześki letni zapach po deszczu Wczoraj to właśnie jechałem i też robiło wrażenie, aż sobie próbowałem ustawić jakieś ujęcie do screenshota, ale jakoś w ruchu to lepiej wygląda i ostatecznie nic nie pstryknąłem. Ale tak jak Rozi pisze - samo przejście jest chujowe i słoneczko wychodzi nagle, gdzieś w trakcie trzeciego okrążenia. A na free-roamie dopadła mnie równie nagła noc - pełne słoneczko, pięknie, kolorowo i nagle JEB - ciemno jak w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 45 minut temu, Wredny napisał: A na free-roamie dopadła mnie równie nagła noc - pełne słoneczko, pięknie, kolorowo i nagle JEB - ciemno jak w dupie też mi się to zdarzyło i mam podejrzenie że pojawia się to wtedy kiedy wrócimy do gry w quick resume i gra zaktualizuje porę dnia na globalnie obowiązującą, stąd te nagłe przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 1 hour ago, PiPoLiNiO said: Przesunęli patch na następny tydzień [mention=42158]rozi[/mention]. Była wiadomość wczoraj bodajże. Jakiś hot fix czy coś testują. No to odpalamy na nocki 50 okrążeń Goliatha w trybie AFK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 36 minut temu, ASX napisał: też mi się to zdarzyło i mam podejrzenie że pojawia się to wtedy kiedy wrócimy do gry w quick resume i gra zaktualizuje porę dnia na globalnie obowiązującą, stąd te nagłe przejście. Ja nie używam quick resume, a też tak miałem. Po prostu bugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 5 minut temu, Rozi napisał: Ja nie używam quick resume, a też tak miałem. Po prostu bugi. za każdym razem wymuszasz zamknięcie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 461 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Ja nie wymuszam, ale w 99% przypadków QR nie działa u mnie w FH5, a nawet jak zadziała to chwilkę po powrocie do gry zazwyczaj wywala do dasha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 18 minut temu, ASX napisał: za każdym razem wymuszasz zamknięcie gry? Tak, konsolę teź włączam za pomocą Full shutdown. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 U mnie QR działa tak pół na pół tutaj xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Gram na PC i XSS wiec mi nie podchodzi QR bo i tak wywala żeby sync z chmury zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 U mnie też Qucik Resume chodzi tak 50 na 50, czyli albo działa albo nie. Ale nie wyobrażam sobie nie korzystać z tej funkcji, bo nawet jeśli gra czasami nie odpali się w QR to nic nie tracę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 W dniu 9.11.2021 o 22:49, Ryo-San napisał: Też tak miałem przez chwilę a później znowu wszystko wróciło do normy i już cały czas jest podium. Nie wiem czy to jakiś bug czy to zależy od czegoś o czym nie ma pojęcia. Na początku miałem taką teorię że podium pojawia się wtedy kiedy po danej trasie jeździły osoby z listy znajomych no ale to tylko taka luźna bezsensowna teoria Dalej u Ciebie jest ok? U mnie raz jest raz nie. Irytuje mnie to xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 @MaiorZero tak cały czas jest podium. Nie mam pojęcia czemu wtedy to zniknęło i czemu u Ciebie się nie "naprawiło" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Został mi na dobra sprawę tylko arcade do wbicia wszystkiego w tym sezonie, ale nikt w to nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 (edytowane) @20inchDT Grają ludzie tylko trzeba mieć farta i trafić. Jakby co można też stworzyć 6 osobowy konwój i zrobić to w teamie. Ja się pisze jakby co. Edytowane 13 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 461 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 To ja też bym chętnie dołączył, bo również mam komunikat, że nie ma aktywności. Parę dni temu trafiłem, ale wtedy olałem, a teraz, gdy potrzebuję to nagle nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 No to mamy już 3 osoby. No to jeszcze max 9 i można lecieć. Dopiero zobaczyłem że w konwoju może być nie 6 a 12 osób także w tyle osób rozniesiemy te zawody arcade w pył a chętni znajdą się bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 461 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 O co chodzi z tymi sezonowymi wyścigami, ze nawet jak kupię furę z rekomendowanej klasy to mi wyskakuje, że jest nieodpowiednia? Oczywiście próbuję ją stuningować do tego A800 (do równego), ale często w procesie z napędu tylnego robi się AWD - jak tego uniknąć? EDIT: OK, widzę w tych tuningowych gotowcach, że większość zmienia napęd z RWD na AWD - trochę lipa, muszę sam pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 (edytowane) @Wredny nie musi być równe. Po prostu ma być to klasa A i tyle. A800 w tym wypadku to po prostu max. Czasami są świetne tunningi które są poniżej maksymalych wartości także tym akurat nie ma co się kierować. A w sezonowych klasa fury to nie wszystko, tam musi być jeszcze odpowiedni model fury. Akurat w tym sezonie na A800 są samochody BMW czyli bierzesz jakiekolwiek BMW w klasie A i ogień (ja robiłem to BMW M5 2012) i współczesne samochody sportowe (jechałem Subaru BRZ 2013) Napęd nie ma tu nic do rzeczy jeżeli nie ma go w ograniczeniach Edytowane 13 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi