Soban 4 044 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Zbugowane gówno obecnie niestety i tylko singla da się grać. Tego challenga za 100 kaktusów mi wyświetliło, ze wbiłem, ale nie zaliczyło w menu sezonowym i nie dało odzywki i pkt. Dołączenie i ukończenie czegokolwiek online typu eliminator, plac zabaw czy arcade to szansa może 5% na sukces, bo jak już dołączy to się robi ghost session Ewidentnie zjebali kod sieciowy i synchronizacje z serwerami. Beke mam też srogą z radia i umieszczenia kawałka bring me the horizon - teardrops, bo dawno nie słyszałem nigdzie tak ocenzurowanej piosenki, gdzie wyjebano połowe tekstu i został zlepek randomowych słów xD Po chuj brać kawałek który się nie nadaje do kategorii wiekowej 3+ tylko po to by go zgwałcić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 55 minut temu, Rozi napisał: o wielokrotnie wspomnianym Arcade nawet nie mówię Przed chwilą udało mi się nawet wziąć udział, bo zostałem z ekipą, z którą wcześniej graliśmy w Infected, King i Flag. Arcade polegał na driftowaniu i trochę lipa, że nie dało rady zmienić fury pomiędzy tymi zawodami, bo zostałem z gównianym Lancerem B-klasy, który ledwo co osiąga 70 MPH, więc jeden krótki drift i znów czekaj dwa dni, zanim się rozpędzi. No ale to zespołowy wysiłek, więc kij tam - szkoda tylko, że oczywiście po wszystkim nie odznaczyło mi tego w zaliczonych wyzwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 @Soban To samo w Roses Saint Jhna, pół piosenki ocenzurowane xdd @Wredny Udało Ci się przejść trzy rundy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 @Rozi tylko dwie - więc już chyba znam przyczynę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 No trzeba ukończyć wszystkie niestety. I ten sklep Forzathon mogliby otworzyć. A Horizon Arcade wywalić z playlisty festiwalowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Nie widzialem tego jeszcze nigdzie, wiec sie podziele malym trickiem jak wygrac latwo wyscigi, ktore trzeba zaliczyc z awatarami na levelu wyzszym niz zazwyczaj jezdzimy. Oszustwo, ale jebac te AI maczetami wiec... Powiedzmy ze chcemy jechac wyscig w klasie np S2. Mamy samochod z dobrym tuningiem ktory chcemy uzyc. Zdejmujemy tuning i ladujemy wyscig. Gra dobiera pojazdy wg naszego obecnego PI (performance index). Przed samym wyscigiem, ladujemy nasz tuning i potem tylko AI wacha wasze spaliny. Dobre np do accolade gdzie trzeba 15 wyscigow na najwyzszym poziomie zrobic, czy do sezonowych zmagan. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 509 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Beke mam też srogą z radia i umieszczenia kawałka bring me the horizon - teardrops, bo dawno nie słyszałem nigdzie tak ocenzurowanej piosenki, gdzie wy(pipi)ano połowe tekstu i został zlepek randomowych słów xD Po (pipi) brać kawałek który się nie nadaje do kategorii wiekowej 3+ tylko po to by go zgwałcić?Zapraszam do nba 2k Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 1 godzinę temu, ASX napisał: serwery wyjebaly się na plecy kiedy ponad 8 milionów ludzi Wystarczył milion premiumowiczów żeby nie działały jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 1 minutę temu, Figuś napisał: Wystarczył milion premiumowiczów żeby nie działały jak należy No to prawda, ale milion to wciąż bardzo duża liczba. A co dopiero 8 milionów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Serwery swoją drogą bo myślę że problem z online jest nie tylko winą samych serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Chłopaki za dużo gracie i już szukacie dziury w całym. Sam zacząłem od wczesnego dostępu, a na liczniku dopiero 13 godzin bo czasu brak i poza problemami z online bawię się świetnie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Ja po 25h jestem bardzo zadowolony i problem mam tylko z brakiem osob do arcade. Zrobię sobie teraz przerwę do środy i potem na raz zrobię pozostale daily. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Gram cały czas w singlu, wiec sama gra wszystko dobrze działa, ale są bugi, no i nie-dopracowania co można wykorzystać jak auto-drive podczas bycia AFK, obudziłem się i miałem pod 150+ spinów nie wiem kiedy mapę wyczyszczę bo tego naprawdę duzo jest wiec nie sadze ze zdrowo to zrobić od razu tylko trzeba na kilka podejść do gry z przerwami, powinny wtedy wpaść update-y i dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 509 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Ja playlisty horizon traktuje jak kariera z forzy horizon 1, podobnie jak tam narzucone sa wymagania co do zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Czy da sie pomalować felgi na różne kolory? Tzn rant kolor a, srodek kolor b? Sprawdziłem kilka modeli felgi i nie bylo takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 570 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 To amelinium je, tego nie pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 W czwórce można bylo okreslone tak pomalować, no nic musze listy poszukac i porównać z piątka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Właśnie mi wpadł aczik za wykonanie aktywności na playliście festiwalowej w każdej porze roku, aha ok Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Mam pytanie, czy dlugo trzeba się najeździć zanim gra mnie pośle na trasy w dżungli? Pytam bo już nie mogę się doczekać, jazda po ulicach mnie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Odblokuj sobie przystanek do wyścigów terenowych. Punkt rozbudowy zainwestuj w Wilds czy jak to tam jest nazwane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 A ten tryb arcade to jest zbugowany czy nikt w to nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 brak informacji o evencie, 2 eventy na raz i pojawiaja sie co 15 min zamiast godziny... jak mogli to tak zjebac. Do forzathonu zawsze było pełno ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Fury Forza Edition to jakąś specjalna zakładkę mają w domu aukcyjnym czy normalnie z "normalnymi" wersjami będą pod danym modelem? Kurwa FE przy modelu musi być XD Nie było tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Kiedy mają być nowe fury? Bo chyba carpass to miała być 1 na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi