El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Jak masz odpowiednie opony to troche gazu powinno ci przywrocic przyczepnosc dosc latwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 (edytowane) To ja z kolei mam dramat z driftem, za chuja nie mogę tego ogarnąć, nie potrafię jakoś ładnie i płynnie przechodzić bokiem z zakrętu w zakręt. Wziąłem teraz auto typowe pod drift, niby jest lepiej, ale nadal, 3 gwiazdki w wyzwaniach driftu to jakieś mission impossible dla mnie. W ogóle, to obejrzałem jak jakiś typ driftuje na YouTube, to na pierwszym zakręcie wyjebał 40k punktów, gdzie ja tyle udupce za całą strefę driftu Edytowane 16 listopada 2021 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Wyłącz kontrolę trakcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Nie jeżdżę z kontrolami, tylko ABS mam włączony, ale i tak średnio mi to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 21 minut temu, Faka napisał: Ten Nissan, to za 500k kredytów, epicki? tak, z numerem i spoilerem, typowa dakarówka. na ebayu wyrwałem po taniości i bardzo przyjemne auto. Teraz, Wooyek napisał: Nie jeżdżę z kontrolami, tylko ABS mam włączony, ale i tak średnio mi to idzie. hoonicorn, tuning od DJS i palisz kapcia na kontrze. sam niezbyt płynnie driftuję ale grunt to trzymać ślizg przez cały zakręt, im szybciej też lepiej. co więcej mogę napisać, cierpliwość i trening. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 33 minutes ago, Wooyek said: Nie jeżdżę z kontrolami, tylko ABS mam włączony, ale i tak średnio mi to idzie. Może z manualem będzie łatwiej? Te auta pod drift można cały czas trzymać na 2 albo 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Manuel podstawa, do tego napęd na 4 koła oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Z tym manualem to się zgodzę, ale ten napęd na 4 buty to profanacja. Może łatwiej, ale nadal profanacja jak sam skurwensyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 (edytowane) 52 minuty temu, Wooyek napisał: To ja z kolei mam dramat z driftem, za chuja nie mogę tego ogarnąć, nie potrafię jakoś ładnie i płynnie przechodzić bokiem z zakrętu w zakręt. Tak samo miałem w czwórce. Teraz większość na 3 * za pierwszym razem. Te rady co wcześniej + trening, trening, trening... W poprzedniej odsłonie dało mi to wiele satysfakcji jak z każdym przejazdem szło mi lepiej. Edytowane 16 listopada 2021 przez Aleks Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 (edytowane) Wspominano tu, że poza specjalnymi eventami nie ma deszczu... Do tej pory też tak miałem, a dziś w przeciągu 1 godzinnej sesji deszcz zjawił się 2 razy Chociaż nie widziałem póki co żadnej burzy :/ Edytowane 16 listopada 2021 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 52 minutes ago, Wooyek said: Z tym manualem to się zgodzę, ale ten napęd na 4 buty to profanacja. Może łatwiej, ale nadal profanacja jak sam skurwensyn. Profanacja, ale tak sie kreci najlepsze wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Myślicie, że trzeba zrobić całą playlistę festiwalową w każdej porze roku, żeby zdobyć 247 pkt za całą serię? W sumie patrząc, że potrzeba 180 pkt za McLarena F1. Ale tego Merca czerwonego to muszę mieć za 120 pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 (edytowane) 9 minut temu, Faka napisał: Myślicie, że trzeba zrobić całą playlistę festiwalową w każdej porze roku, żeby zdobyć 247 pkt za całą serię? W sumie patrząc, że potrzeba 180 pkt za McLarena F1. Ale tego Merca czerwonego to muszę mieć za 120 pkt. Na max punktów trzeba wszystko, ale do autek wymagają mniej. Ten merc to jest taki sam jak ze sklepu? czy to np. horizon edition albo coś? Edytowane 16 listopada 2021 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Które auto spokojnie osiągnie ponad 430km/h? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Koenigsegg Jesko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Jak już jestem w Hall of Fame to już nic więcej nie odkryję? xd Trochę szybka ta progresja. Mogłoby się ten festiwal wolniej rozbudowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Na to wygląda. Za szybko to poszło i już nie czuję atmosfery festiwalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 W 4 chyba wolniej to szło? Odkrywało się wyścigi z czasem jeśli dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 ja nie widzę w tym nic złego, kto chcę "skończyć fabułę" i uznać gierkę za zaliczoną może to zrobić w jakieś 10-20h i odłożyć grę na półkę, a kto się bardziej wkręcił dalej ma mnóstwo rzeczy do robienia. Ja np. pomimo dostania się do Hall of Fame wciąż mam dziesiątki wyścigów do zrobienia czy nawet tras do odkrycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 No ja też mam dużo do zrobienia i robię to z przyjemnością, ale tak jak piszę. Nie czuć po " fabule " festiwalu za bardzo. Już w 4 miałem wrażenie, że nie za bardzo wiedzą czy iść bardziej w offline czy online i w 5 tego się jeszcze chyba nie dowiedzieli, bo jest to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 12 godzin temu, Wooyek napisał: To ja z kolei mam dramat z driftem, za chuja nie mogę tego ogarnąć, nie potrafię jakoś ładnie i płynnie przechodzić bokiem z zakrętu w zakręt. Wziąłem teraz auto typowe pod drift, niby jest lepiej, ale nadal, 3 gwiazdki w wyzwaniach driftu to jakieś mission impossible dla mnie. W ogóle, to obejrzałem jak jakiś typ driftuje na YouTube, to na pierwszym zakręcie wyjebał 40k punktów, gdzie ja tyle udupce za całą strefę driftu Trening i jeszcze raz trening. W 4 była paczka z autami do driftu, miałem dwa auta- dodge viper i drugi moo… coś tam. Tymi dwoma, reszta mie nie podeszła. Jak się już zaprzyjaźniłem z autem i miałem swoj typ, to pozostał tylko trening. Te mocniejsze wyniki, to na Yt widziałem jak inni kręcą. Jak po 1 zakręcie nie miałem tyle co typ z filmiku, to już dalej nie jechałem. Do ogarnięcia, ale nie jest to kwestia pół godziny. I na sile nie rób, odpocznij i zrób inne strefy- prędkości czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Nie wiem o co chodzi wam z tym "nie czuć festiwalu", bo dla mnie FH4 to był pierwszy FH, ale "fabuła" za krótka. To nawet nie problem tego, że nie ma co robić, ale trochę mi brakuje po prostu zawartości, bardziej wykręconych wyścigów/eventów, jakiegoś święta. Broń boże nie chcę jakiś cudów ala rodzinne historie ziomeczków i jak lubią auta, ale np. bardziej wykręcone wyścigi z piniatami? Coś w klimatach meksykańskich, więcej pokazówek, więcej pokazania różnych biomów i warunków atomosferycznych. Ja wiem, że jest/będzie poza "fabułą", bo to i Gaas itp., ale mi tego brakuje. Co nie zmienia faktu, że gra się świetnie i jeszcze będę w tym siedział sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 szkoda, że muzyka w stacjach radiowych nie nawiązuje bardziej do meksyku, chciałbym stację z samą muzyką z regionu w ktorym toczy się rozgrywka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Ma ktoś mozliwość sprawdzenia czy mu działa gra przez xClouda? Nosz kurwa Halo działa bez problemu, a FH5 wywala się na pysk podczas wczytywania mapy a chciałem se w robocie pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Kto chce zrobić ten arcade? Już tylko to mi zostało z playlisty festiwalu a randomy w to nie grają Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi