Basior 1 072 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 1 godzinę temu, Figuś napisał: Ma ktoś mozliwość sprawdzenia czy mu działa gra przez xClouda? Nosz kurwa Halo działa bez problemu, a FH5 wywala się na pysk podczas wczytywania mapy a chciałem se w robocie pograć Działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 4 minuty temu, Basior napisał: Działa. ehh no u mnie jest problem w momencie jak synchronizacja wyskakuje z zapisem z konsoli. Za to w Halo pograłem trochę i nawet w pipkę nie dostawałem bo ideolo to działa na LTE. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 511 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Tez wam nie zalicza 100 kaktusów w playliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 @wojtas011 FH5 Known Issues – Forza Support (forzamotorsport.net) Festival Playlist - Series 1 - Collectibles - "Gotta Smash em All" 100 cacti challenge may not complete. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 19 hours ago, Wooyek said: To ja z kolei mam dramat z driftem, za chuja nie mogę tego ogarnąć, nie potrafię jakoś ładnie i płynnie przechodzić bokiem z zakrętu w zakręt. Wziąłem teraz auto typowe pod drift, niby jest lepiej, ale nadal, 3 gwiazdki w wyzwaniach driftu to jakieś mission impossible dla mnie. W ogóle, to obejrzałem jak jakiś typ driftuje na YouTube, to na pierwszym zakręcie wyjebał 40k punktów, gdzie ja tyle udupce za całą strefę driftu Obejrzyj ten filmik. Ja tez driftu nie ogarnialem, ale z jego pomoca wbilem juz prawie wszedzie 3 gwiazdki. Do tego jego set up na te mazde ktora on jezdzi sprawia ze auto samo sie ustawia bokiem. Tylko kontrowac trzeba. Dodatkowo, nauczylem sie od niego jak samemu dobre buildy pod drift robic. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 (edytowane) 20 godzin temu, Wooyek napisał: To ja z kolei mam dramat z driftem, za chuja nie mogę tego ogarnąć, nie potrafię jakoś ładnie i płynnie przechodzić bokiem z zakrętu w zakręt. Wziąłem teraz auto typowe pod drift, niby jest lepiej, ale nadal, 3 gwiazdki w wyzwaniach driftu to jakieś mission impossible dla mnie. W ogóle, to obejrzałem jak jakiś typ driftuje na YouTube, to na pierwszym zakręcie wyjebał 40k punktów, gdzie ja tyle udupce za całą strefę driftu Ja wszystkie strefy driftu w zasadzie za pierwszym podejściem zaliczyłem tym szatanem. Szutr, asfalt bez znaczenia. Kosi te strefy równo jak leci. Trzeba go tylko wyczuć bo na początku może sprawiać problemy Edytowane 17 listopada 2021 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 6 godzin temu, Figuś napisał: Ma ktoś mozliwość sprawdzenia czy mu działa gra przez xClouda? Nosz kurwa Halo działa bez problemu, a FH5 wywala się na pysk podczas wczytywania mapy a chciałem se w robocie pograć Działa jak złoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 To Porshe na 20-lecie to gdzie do odbioru? Nie dostałem, żadnego komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 @Aleks mój Horizon -> centrum wiadomości -> prezenty. Tam powinny być dwa samochody od twórców. Jednym z nich jest Spyder. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Nie mam, nie dostałem prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 6 godzin temu, wojtas011 napisał: Tez wam nie zalicza 100 kaktusów w playliscie? Rozwalaj aż wpadnie - ja zrobiłem grubo ponad tę stówę (możliwe, że z 300 nawet) i wreszcie wskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Quote We're constantly working to improve the experience in Forza Horizon 5. Below you will find a summary of items fixed or improved upon in this update. Version Number: Xbox One: 1.410.860.0 Xbox Series: 3.410.860.0 PC: 3.410.860.2 Steam: 1.410.860.0 Game Stability Fixed several crashes Fixed a potential crash that could happen if an emote was earned whilst offline Fixed a potential crash that can happen when starting a Horizon Arcade Fixed a potential crash that occurred when spawning traffic cars Fixed a crash when loading EventLab events Fixed a crash when upgrading cars Multiplayer Improved stability of Horizon Life connections Improvements to online traffic Fixed issue where player’s car would get stopped when losing connection to Horizon Life Disabled Convoy voice chat to help track down the long load times in Online events Improvements to Horizon Arcade for other player visibility and joining and leaving Arcade events Fixed Eliminator Head to Heads not ending when players reached the finish point Wheel Compatibility Fixed a disconnect pop up that was preventing Wheels from functioning correctly on PC Exploits Updated the Car Masteries for various cars to address an exploit Removed an exploit that could be achieved when creating Challenge Cards Removed an exploit when creating specific route configurations in EventLab Fixed an issue which allowed players to purchase cars from the Car Collection screen which weren’t available in the Autoshow Added checks to stop an exploit with driving assists Stopped players being able to download tunes before a race starts DLC Fixed VIP Player House not being free for some VIPs Fixed VIP House not giving player correct Forzathon Point multiplier Fixed issue where some VIP players weren’t receiving Super Wheelspins Rewards Fixed players not receiving the loyalty reward for playing Forza Motorsport 5 Fixed an issue with Car Collection where it was possible that a player could lose pending rewards if they quit the game Rebalanced UGC payouts PC Settings Fixed Resolution Scaling causing GTAO depth issues on PC Fixed issue where distant terrain could appear as low res on PC Ultra settings Other Fixed an issue where it was possible for the player to fall out of world after completing the Trial Fixed an issue where input stops working on the Press Start screen Cross Country Event difficulty has been tuned slightly easier on Drivatar Difficulty levels below Unbeatable to smooth off some difficulty spikes Fixed EventLab notifications persisting in Freeroam Fixed some Accolades missing icons on Xbox One and Xbox One S Fixed profanity filter not applying correctly on Super7 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 No i nie ma super wheelspina w Willysie i Suprze. Można się było tego spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Dość bogata lista poprawek. Tak z innej beczki, fajnie byłoby zobaczyć kiedyś w Horizonie miejscówki dostępne tylko terenówkami. Teraz niby promują Bronco czy Defendera, ale w praktyce każdy samochód wjedzie wszędzie, szczególnie jeśli ma awd, opony terenowe i sporo mocy, co też czyni jeżdżenie terenówkami trochę sztuką dla sztuki. Ciekawe tym samym byłyby jakieś miejscówki czy trasy wymagające większego prześwitu albo strumienie czy jeziora do eksploracji tylko z odpowiednim setupem w kwestii brodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Te kaktusy mozecie wbic tak zamiast jezdzic po open worldzie. Filmik dla achievementa, ale i sezon tez w ten sposob zalicza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 I to pokazuje tylko debilizm osiągnieć Kolesia obserwuje, bo go lubię. Pokazuje też spoko filmik jak wbić te wygrane z najwyższym poziomem trudności. Nawet ścigać się nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 (pipi) ane upośledzone ścierwo. Po patchu w końcu dało się znaleźć ludzi so grania w arcade. Była ostatnia konkurencja, 2 sekundy do zaliczenia całości i gra się nagle wysrała do menu. Odechciewa się grać w to zabugowane gów no.Oczywiście po patchu dalej nie zalicza wyzwań GTR. Pluje na nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Mi się udało zaliczyć całą playlistę. Jedynie nie pykły zawody pokazowe (forzathon). Ale żeby nie było tak pięknie to pvp w konwoju nie mogłem zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Ta forza jakas nie dorobiona jest, a po tym patchu to tylko gorzej. Na ultra miałem około 60 fps, teraz 30 pare. Migotanie ekranu na krawedziach plus ciągle widzę kursor myszki na ekranie, a gram na padzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 15 hours ago, second said: No i nie ma super wheelspina w Willysie i Suprze. Można się było tego spodziewać. Reddit poleca teraz Trans Ama GTA, ale ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 2 godziny temu, AK-47 napisał: Ta forza jakas nie dorobiona jest, a po tym patchu to tylko gorzej. Na ultra miałem około 60 fps, teraz 30 pare. Migotanie ekranu na krawedziach plus ciągle widzę kursor myszki na ekranie, a gram na padzie... Pewnie dlatego, że usunęli tego buga, gdzie na ultra wczytywało ustawienia terenu na low i teraz jest już prawdziwe ultra co do kursora wystarczy na początku gry przesunąć w prawo za ekran i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Dalej macie bardzo mały ruch uliczny pomimo patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 51 minut temu, MaiorZero napisał: Dalej macie bardzo mały ruch uliczny pomimo patcha? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi