Colin 1 969 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 @20inchDT jak śledzisz autora to jego tuningi/malowania pojawiają się jako pierwsze przy wyszukiwaniu. z automatu, nie trzeba filtrować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Nie wiem czy kogoś, ale jak wam brakuje dróg do odkrycia (mi jednej brakowało) to idealna opcja to narzędzie lupa w xboxie. Znalazłem dziada w końcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Zeby znalezc sie w galerii slaw trzeba ukonczyc wszystkie festiwale, wyscigi itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 50 minut temu, Koleś88 napisał: Zeby znalezc sie w galerii slaw trzeba ukonczyc wszystkie festiwale, wyscigi itp? Unlock all 21 Events on the Horizon Adventure map. Earn 13,000 more Accolade Points. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 9 hours ago, Basior said: Nie wiem czy kogoś, ale jak wam brakuje dróg do odkrycia (mi jednej brakowało) to idealna opcja to narzędzie lupa w xboxie. Znalazłem dziada w końcu. Mi tez wlasnie brakuje jednej drogi. Przeczesalem wszystko, wzdluz i wszerz. Sprobuje tego sposobu w takim razie. Lol, od razu znalazlem Z kolei moja rada, jesli ktos robi foto wszystkich aut. Jak sie zaczyna wyscig, przejsc szybko do trybu zdjec. Zlapac w obiektywie wszystkie auta i wcisnac RB czy co tam kto ma przypisane pod promo i cyk. Kilka aut za jednym zamachem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 To akurat od zawsze w Horizonach się robiło. Kuźwa, trochę tych fur trzeba pstryknąć, a ja dopiero 170 mam Z innej beczki - nie radzę sobie z tym Speedzonem na górze mapy (do Forzathonu w tym tygodniu). Za kręta trasa i albo wylecę na trawnik, albo na pomiarowej brakuje mi 3 MPH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 1 godzinę temu, Wredny napisał: Z innej beczki - nie radzę sobie z tym Speedzonem na górze mapy (do Forzathonu w tym tygodniu). Za kręta trasa i albo wylecę na trawnik, albo na pomiarowej brakuje mi 3 MPH. Spróbuj Chevroletem corvette z openingu gry. Mi tym pykło po obejrzeniu jakiegoś guide na YouTube, ale nie było łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Tam można ściąć jeden zakręt aż za drzewem bez kasowania prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Mi w pierwszych dniach w wheelspinie wpadło lambo sesto elemento forza edition wrzuciłem tuning od Don Joewon Song na klasę X i nim robię wszystkie speed trapy/zone, bo jedzie jak przyklejony do podloza Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 (edytowane) 18 minut temu, 20inchDT napisał: Mi w pierwszych dniach w wheelspinie wpadło lambo sesto elemento forza edition wrzuciłem tuning od Don Joewon Song na klasę X i nim robię wszystkie speed trapy/zone, bo jedzie jak przyklejony do podloza No tak, ale zadania w playliście mają ograniczenia co do wózków, więc nie zawsze można posłużyć się jakąś bestia z garażu. Edytowane 23 listopada 2021 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 A ktoś ukończył ekspedycję z forzathon? Jedną przegrałem (Guanajuato), drugą wygrałem (Baja) i tak nie zaliczyło Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Ja sprobowalem raz i nie zaliczylo. Teraz musze na chemo isc, bo te cale story to najgorszy szit, jaki dotychczas zrobili. Jebac ten punkt, nie warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Wiadomo kiedy w końcu nowe fury? Miały być co tydzień. Zaraz miesiąc minie i żadnej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 W przepustce samochodowej są chyba już dwie czy trzy dostępne, napewno subaru 2019 sti i coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 2 hours ago, PiPoLiNiO said: Wiadomo kiedy w końcu nowe fury? Miały być co tydzień. Zaraz miesiąc minie i żadnej nie było. Trzeba przejsc w menu do car passa i tam mozna odebrac furki. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 W jaki sposob dolaczyc do sezonowego event laba? Po nacisnieciu na kafelek przenosi na mape, ale nie ma tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Padał Wam w tej grze kiedyś deszcz? Zmienne warunki atmosferyczne wydają mi się w piątce mocno zdowngorodowane. Czasem wjeżdżam tylko w obszar gdzie wcześniej padało i droga jest mokra, ale z nieba kapie na kamerę raptem kilka kropelek. Oczywiście nie liczę oskryptowanych "misji" czy wyścigów z odgórnie ustaloną pogodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Padał Wam w tej grze kiedyś deszcz? Zmienne warunki atmosferyczne wydają mi się w piątce mocno zdowngorodowane. Czasem wjeżdżam tylko w obszar gdzie wcześniej padało i droga jest mokra, ale z nieba kapie na kamerę raptem kilka kropelek. Oczywiście nie liczę oskryptowanych "misji" czy wyścigów z odgórnie ustaloną pogodą. To samo zauważyłem. Lipa pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 (edytowane) Też właśnie chciałem o to pytać, bo u mnie to samo. Myślałem, że pora burzowa do czegoś zobowiązuje, a tu raz na ruski rok lekko pokapie, a poza tym kilka dróg podmytych. No słabo, delikatnie mówiąc. To samo z burzami piaskowymi - poza fabułą nie uświadczyłem Edytowane 24 listopada 2021 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 6 godzin temu, 20inchDT napisał: W jaki sposob dolaczyc do sezonowego event laba? Po nacisnieciu na kafelek przenosi na mape, ale nie ma tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 23 godziny temu, Aleks napisał: A ktoś ukończył ekspedycję z forzathon? Jedną przegrałem (Guanajuato), drugą wygrałem (Baja) i tak nie zaliczyło Ja wczoraj to zaliczyłem zupełnie niechcący. Zwyczajnie chciałem pchnąć "fabułę" do przodu i pojechałem na wulkan, odblokować Baja. Wygrałem i dostałem powiadomienie o zaliczeniu zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 24 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2021 Nie tylko z tymi tygodniowymi zadaniami są problemy. Po wygraniu "wszystkiego" z mapy, zabrałem się za dodatkowe wyzwania (accolades). W znakach ostrzegawczych są m.in. zadania "Get over <50feet>" - tak zapisane. Dalej jest konkretne miejsce i auto. I nie mogę tego zrobić. Czytam, że inni też mają problemy. Po polsku jest, że 50 metrów. Co już jest dziwne bo gra w innych przypadkach normalnie te odległości skaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 No sporo tych zadan jest do poprawienia. Mozliwe ze to dlatego iz devi za bardzo sie skupili na banowaniu ludzi. Na reddicie coraz wiecej postow wyplywa od ludzi ktorzy wylapali bany. Glownie ze podobno obrazoburcze designy. Tutaj koles dostal bana do 9999 roku xd Z jego postu wynikalo ze nic takiego strasznego tam nie wrzucil. Pozniej wyplynely jeszcze inne itd ze ludzie zaczeli krecic beke z tego i wrzucas wstawki tego typu: W kazdym badz razie, miejcie na uwadze co tam za designy macie, bo jakakolwiek apelacja praktycznie nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 W playliście festiwalowej jest jeden wyścig, którymi trzeba się ścigać samochodami za rozsądną cenę? Wtf, jakie to są samochody? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 Czas obejrzeć top gear xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi