El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Dla mnie najbardziej uprzykrzajacym bugiem jest brak wibracji. Zupelnie losowo sie mi to zdarza i psuje caly wyscig od razu. Tego triala tez w koncu wbilem. Arcade nawet nie ruszam, w dupie mam te punkty, a jak bede chcial te auto to kupie na aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 4 godziny temu, El Loco Chocko napisał: Dla mnie najbardziej uprzykrzajacym bugiem jest brak wibracji. Zupelnie losowo sie mi to zdarza i psuje caly wyscig od razu. Na szczęście wystarczy wyjść do dasha i wrócić do gry i wibracje z powrotem działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Na PC zazwyczaj musze wyjsc z gry i wylaczyc i wlaczyc pada na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Jak wam nie zalicza mistrzostw to polecam olać i spróbować na następny dzień. Mi zależało, żeby zrobić playliste i jechałem 2x pod rząd i nie zaliczyło. Na następny dzień do strzału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 (edytowane) Ja ekspedycję i rozdział historii gram codziennie od przeszło tygodnie i nie chce zaliczyć. Dodatkowo część tych zadań z zakładki wyróżnienie/accolades jest zepsuta. Strefy pomiarowe, znaki ostrzegawcze... Mimo spełnienia warunków NIE ZA-LI-CZA! O arcade to już szkoda szczepić ryja. Edit: Edytowane 28 listopada 2021 przez Aleks Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 514 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 A ja już drugi raz ląduję w pustym eliminatorze Spoiler Rzekomo w tym okręgu miały być 23 samochody, okazało się, że mogły być bo zostałem wyzwany przez "powietrze", nie widziałem przeciwnika ani w grze i minimapie. W finałowym wyścigu widziałem jedną kropkę z 12, gdzie nagle z 2 miejsca zrobiło się 9 xd Gram na xcloudzie więc nie sądzę że to problem mojego Internetu bo gra siedzi na serwerze Microsoftu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Tak samo miałem wczoraj jak wbijałem wyzwanie z dwoma eliminacjami. W ostatniej fazie byłem 1/12 aby przed metą dowiedzieć sie, że jestem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 W ogóle kiedyś chce się przymierzyć do achievementa za eliminatora. Jest jakaś taktyka na to? Bo nawet dochodzę do finałowej rundy i nie wiem jak się umiejscowić i od razu jestem ostatni. Już nie liczę tego, że to się powinno nazywać "nie-przyj'eb-w-drzewator". Do jakiego auta w ogóle dążyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 W sumie to loteria zwykła, czasem się przegrywa wyścig na etapie losowania mety, bo akurat oponent był skierowany totalnie na wprost a ty musisz wykręcać. To samo z ostatnim wyścigiem gdzie można po prostu mieć pecha i wylosować metę za plecami, a zwycięzca przypadkowo był skierowany w jej stronę na krawędzi obręczy. Pomijam już tworzenie ghost sessions w eliminatorze w trakcie, bo akurat serwer horizona się zesrał i wywaliło synchronizacje przez co przegrywam wyścig widmo i ląduje na jakimś losowym miejscu. Mi się przez te zjebane serwery odechciało zupełnie grać, bo sry ale szkoda mi czasu na grę której duża część opiera się na funkcjach online które działają w zależności od tego jak wiatr zawieje. Horizon 4 działał elegancko i tutaj ewidentnie coś jest fundamentalnie zjebane w kodzie. Co do chęci grania to ten Meksyk szczerze to posysa pałę różnorodnością w stosunku do uk, gdzie były normalne pory roku i jakoś to elegancko odświeżało mapę wizualnie, a tu ciągle jest to samo praktycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 finałowy okrąg jest na jednym z krańców mapy. Ustaw się w przeciwnym kierunku i przy skraju okręgu. Z samochodów to terenówki, buggy etc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Dodam jeszcze, że trzeba dążyć do najlepszego pojazdu (poziom 10), a do tego potrzeba wygrać wcześniej kilka pojedynków. Jak najszybciej! Lądujemy, podnosimy pojazd (poziom 4-6) i szukamy prostej ofiary - najlepiej kogoś w Garbusie. To może dać nam sporą przewagę na start. My możemy być już na poziomie 6-7, a inni jeszcze na 1. Nie bać się pojedynków, nie czekać! Zdobyć najlepszy możliwy pojazd i ostatnie minuty nikt nie będzie z Wami się pojedynkować. Zostaje ustawienie przed ostatnim wyścigiem, trochę szczęścia potrzeba, ale często można wywnioskować w którą stronę trzeba ruszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Też się zgadzam z powyższym, chociaż nie przepadam za tym trybem. Jak najwięcej się pojedynkować i starać się wbić auto na 10 przed finałem. Lepiej wtopić szybko jakiś pojedynek i grać od nowa, niż czaić się do finału, a potem wtopić przez zbyt wolne auto. Do tego przy pojedynkach szybko leci czas i fajniej polować na kolejne ofiary niż kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Jesli chodzi o elimnatora to juz kilka razy grałem z niewdzialnymi przeciwnkami. Co to taktyki to udało mi sie w koncu dosyć łatwo wygrać, ale tylko dlatego że wszyscy mieli dojebane terenówki a ja murcielago, korzystając z kawałków asfaltu i prostych wszyscy zostali daleko w tyle (nawet fakt że ja omijałem większe góry nie pozowlil im nadrobic tego że większośc czasu jechałem ponad 300km/h). Więc o ile terenówki sie dobrze sprawdzają w eliminacjach, to jednak szybkośc tez ma duże znaczenie na końcu. Dobrym patentem jest tez ruszenie na pale na przeciwległy koniec mapy jak tylko rozpocznie sie 30 sekundowe odliczanie - wiadomo to loteria, ale sporo graczy tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 514 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Tez macie po 10 osob online na liscie graczy? Bez kitu w 4 mialem zawsze ok 50 w horizon life. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Też. Czasem nawet mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Niestety tak, średnio to nawet mniej niż 10, masakra przy 10 mln graczy. Nosz kurwa dziś prawie ukończyłem Arcade, w koncu sie trafila ekipa ok 10 osób, ale wymagania są tak chore, że i tak robiąc razem zabrakło nam ok 10 rozwalonych piniat w ostatniej rundzie... Tak jakby wymagania w ogóle nie skalowały się do ilości graczy. Do tego kolejne strefy (gralismy w rozwalke) oddalone były od siebie o 7-10km, bez sensu. Ale przyznaje piniaty jako dystrybutory paliwa są urocze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 (edytowane) Kusiło mnie i w końcu kupiłem Koenigsegg CCGT o matko boska najlepsze autko ever. Goliacik easy top10k z czystym przejazdem+opcja wykrecenia czasu poniżej 11minut Trzyma sie to drogi jak przyspawane lepiej niż cokolwiek czym jeździłem,jak ktos ma wolne 4-5mln to polecam. Edytowane 29 listopada 2021 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Ja te zawody arcade zaliczek tak, że przez Xboxa poszukuję grupy. Kilka rendomów (blisko 10) w konwoju i nie ma problemu ze skończeniem. Z samej gry to obecnie niewykonalne. 17 minut temu, Bartg napisał: Do tego kolejne strefy (gralismy w rozwalke) oddalone były od siebie o 7-10km, bez sensu. Szybka podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Ja wiem, ale cała reszta dojeżdzała normalnie, więc lipton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 A już policzono na co najlepiej wydać ten token? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Czy komuś się udało zrobić Weekly forzathon z Porsche 911? trzy razy już zdjęcie zrobiłem i nie wchodzi mi… Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 Mi też. Popsute klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, MaZZeo napisał: Czy komuś się udało zrobić wesoły forzathon z Porsche 911? trzy razy już zdjęcie zrobiłem i nie wchodzi mi… Najlepiej włączyć wyścig w nocy Myślałem że to chodzi o zdjęcie w nocy a to coś chyba innego Edytowane 30 listopada 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Mi się udało zrobić, po raz pierwszy nie miałem żadnego problemu i zaliczyło mi od razu calosc. Za to czy będzie dalej zaliczone gdy znowu włączę konsolę, to tego już nie wiem. Co do banów to kojarzę, że ktoś miał tu rejestrację z hasłem pozdrawiającym naszą partię rządzącą. Miej się na baczności przyjacielu, nie znasz dnia ani godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi