second 3 693 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Udało Wam się przejść wyścig sezonowy z ciężarówkami? Mi za każdym razem przy starcie eventu wywala grę do dasha Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Mi się wczoraj udało bez problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 10 hours ago, Aleks said: @czapa przed patchem. @Bartg co do arcade, to z dwojga złego chyba tak lepiej. Do tej pory to było karkołomne zagrać i wygrać 4 razy w ciągu miesiąca. I jeszcze pytanie. Trochę tych zawodów arcade rozegrałem i jak speed, wreckage i chaos często się powtarzają (pomijam drift) tak zawody 'skoków' miałem raz. Też tak macie? Ja skoków ani razu nie miałem jeszcze. Zgadzam się, ze lepiej teraz z HA, ale wtedy bylo prawie niemożliwe skończyć, a teraz jest za łatwo, no ale moze ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 6 godzin temu, second napisał: Udało Wam się przejść wyścig sezonowy z ciężarówkami? Mi za każdym razem przy starcie eventu wywala grę do dasha Ja wczoraj zrobiłem jakby co. Ogólnie ta gra jest dalej spierdolona po tym patchu, bo i chuja dało. Niby horizon life miał być naprawiony, a dalej pustka na mapce i trza grać solo. Tak samo spierdolony mam jeden event z retro sedanami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Arcade działa, tyle dobrego. Za to te 5 rewelacyjnych driftów w horizon open mnie wkurza. No nie mogę tego, bo wyścigi uliczne losuje. Meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Rzeczywisice tez mam Buga jak wychodzę z domu pad niereaguje trzeba zamknąć grę Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 20 godzin temu, Faka napisał: Ten patch to chyba coś zjebał, dłuższe wczytywanie gry, albo jak pomalować chcę to coś się zawiesza. God job pg. Potwierdzam. Chciałem pograć, zrelaksować się po całym jebanym tygodniu pracy w zimnie na budowie. Po updacie co chwilę zwiecha. Czy na tym pierdolonym Xboxie coś może działać? @ASX co tam się kurwa dzieje u was chłopie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Chuja tam działa, horizon life dalej zjebane, 4-5 graczy na krzyż i tyle. Dalej trzeba grać w solo horizon. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Ale granie z ruchem dużym jest bezsensu. Nic nie idzie zrobić z zadań bo ciągle jakiś debil wyjeżdża. Po 10 mln prób wyskoczenia ze skoczni odpuściłem jak x razy pod rząd ktoś mi wyjechał z krzyżówki. Powinny być duchy aut przy kolizji. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Potwierdzam, ruch jest tylko dobry na chwile. Na dluzsza mete, zwyczajnie denerwuje. Wlaczam go tylko jak skill pointy grinduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Ja pierdziele. Gra się crashuje albo buguje I auto nie reaguje. Jednak fh4 jest dużo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Wypuszczenie dużego patcha przed weekendem było dziwnym ruchem. Miałem tak, że chciałem kupić samochód i zmienić mu kolor i gra zawiesiła się na ekranie zapisywania. Zresetowałem grę. Samochód kupiony ale z podstawowym kolorem. Jutro mają być streamy w związku z nowymi sezonami. Ciekawe jak się do tego clusterfucku ustosunkują. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 No jak, dostales 2k punktow to japa cicho /s Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 (edytowane) Poza tym, że sie dłużej ładuje i od czasu do czasu łapie zwieche to wydaje mi sie, że wskoczył jeszcze bonusowo alliasing, bo czasami mam takie ząbki na ekranie, że ps2 by ich pozazdrościło. E: Klasa sedany retro, a ja jade mercedesem coupe a obok audi kombi Edytowane 5 grudnia 2021 przez Dud.ek Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 2 godziny temu, El Loco Chocko napisał: No jak, dostales 2k punktow to japa cicho /s Najlepsze, że dzięki temu się dowiedziałem że nie dostaje 2x więcej punktów za dom VIP bo dostałem tylko 1000. Zgłosiłem to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Nawet DonJewong hejtuje na twiterze, ze ma dosc tej zjebanej gry. Z ciekawostek drivatary na najwyższym poziomie trudności juz jeżdżą na poziomie rekordu swiata na niektórych trasach Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Muszę przyznać, że gra potrafi pozytywnie zaskoczyć 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 433 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 A u mnie, z jakiegoś powodu, nie da się jeździć do przodu. Wciśnięcie gazu powoduje, że obroty wzrastają, ale auto nie rusza, bieg też zostaje na 1. Wsteczny normalnie działa. Nie wiem co się stało. Ustawienia asyst itd nie były zmieniane. Problem pojawił się po którejś cut scence.Zgłupiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2021 Po wyjściu z trybu foto gra ładuje się jakieś 30 sekund u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Ej, do skonczenia rally akolades jest mi potrzebny Ford Puma Racing 1999, gra nie pozwala mi go kupić, a nie wiem czy można to gdzieś wygrać xd A skur.wiele chcą 14 funtów za auto i jakieś inne chu.jstwo. Co to ma być? xddd Myślałem, że akolades podstawowe nie zostały przez GAAS zrobione z połykiem... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Gra jest obecnie niegrywalna. W CP miałem zwiechy po godzinie, a tu wystarczy pół. Idzie na bok. Niech ogarną najpierw, bo wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 u mnie z kolei wszystko działa zarówno na konsoli jak i na PC, swoją drogą optymalizacja jest całkiem dobra, bo gra na moim słabiutkim radeonie na ustwieniach stanowiących mix średnich i wysokich kręci się koło 50-60 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 12 minut temu, ASX napisał: u mnie z kolei wszystko działa zarówno na konsoli jak i na PC, swoją drogą optymalizacja jest całkiem dobra, bo gra na moim słabiutkim radeonie na ustwieniach stanowiących mix średnich i wysokich kręci się koło 50-60 fps Można wiedzieć jakie masz dokładnie GPU bo u mnie na RX 580 4 GB żeby było stałe 60 fps (w 1080p bez dynamicznej rozdzielczości) musi być wszystko na średnich, wtedy gra wygląda słabo i do tego są jakieś glicze (np. źle wyświetlana tablica rejestracyjna). Dla porównania w FH4 miałem 75 fps, ustawione praktycznie wszystko na maxa i to wyglądało o wiele lepiej niż FH5 na średnich. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 ryzen 5800x i rx570 8gb karta graficzna to wąskie gardło tego układu, ale poluje od jakiegoś czasu na nową kartę graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Chyba zapomnieli cyferki zmienić, bo tak wygląda strój wyścigowy w piątce 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi