Colin 1 969 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 nie zapomnieli tylko to jest retro nostalgia upamiętniająca najlepszą odsłonę serii kurna oni to jednak muszą coś namieszać. niby coś tam poprawili, arkejdy elegancko można nawet samemu wbić ale loadingi bardziej popsute jak były. zawiesza na zapisywaniu tuningu, zawiesza na odbieraniu auta z domu aukcyjnego, niekończący się loading/zapisywanie. wczoraj wyjeżdżam z domu, muliło 3 razy dłużej niż zawsze ale w końcu wyjechałem, jestem na mapie i tyle. gra nie reagowała na jakikolwiek przycisk. jedyne co zostało to wyjść do dasha i zamknąć grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 2 hours ago, ASX said: ryzen 5800x i rx570 8gb karta graficzna to wąskie gardło tego układu, ale poluje od jakiegoś czasu na nową kartę graficzną. Forza zawsze miała dobra optymalizacja, nawet jeszcze na 1660 Ti w FH4 wyciągałem 4K Ultra w 53-59fps Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 No to 5 ma zdecydowanie gorszą, a miejscami nie wygląda w cale lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 9 godzin temu, Colin napisał: nie zapomnieli tylko to jest retro nostalgia upamiętniająca najlepszą odsłonę serii kurna oni to jednak muszą coś namieszać. niby coś tam poprawili, arkejdy elegancko można nawet samemu wbić ale loadingi bardziej popsute jak były. zawiesza na zapisywaniu tuningu, zawiesza na odbieraniu auta z domu aukcyjnego, niekończący się loading/zapisywanie. wczoraj wyjeżdżam z domu, muliło 3 razy dłużej niż zawsze ale w końcu wyjechałem, jestem na mapie i tyle. gra nie reagowała na jakikolwiek przycisk. jedyne co zostało to wyjść do dasha i zamknąć grę Mam takie same problemy, zjebane jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Jak odblokować informacje o ost. zapomnianym wozie? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 516 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Eliminator dalej zepsuty, choc tym razem 2 z 12 przeciwnikow widzialem w finale plus kilku w trakcie. Pewnie ci bardziej utalentowani grzebia przy Fable, a partacze sobie nie radza z kodem siecowym. Szkoda bo to moja ulubiona forza od czasu jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
HornMantis 0 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 (edytowane) Punkty Nabiłem prawie 13,000,000 skill points i otrzymałem za to... 10 punktów perków i 0 PD. Załamałem się. Miał ktoś podobny przypadek? Przy mniejszej liczbie punktów do 1, 2 000 000 do tej pory było ok. Nawet dzisiaj, a przy nabitej ostatnio wartości się wysypało - tą samą furą. Odechciało mi się grać. Spoiler Spoiler Edytowane 7 grudnia 2021 przez HornMantis Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Ogólnie fajnie, że nowe fury, ale ile jeszcze potrzebujemy kolejnych Aventadorów i Huracanów? Ja wiem, że to łatwo zrobić i robota prawie żadna przy gotowym modelu auta, no ale kurwa. Z Car Passa Ferrarki najfajniejsze, bo kolejny Huracan (Evo) czy TT (RS) to meh. Do tego w sezonach znowu prawie same powtórki aut. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 516 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Punkty Nabiłem prawie 13,000,000 skill points i otrzymałem za to... 10 punktów perków i 0 PD. Załamałem się.Tak bo 10 to max, wiec co 500k powinieneś przerywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
HornMantis 0 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 34 minuty temu, wojtas011 napisał: Tak bo 10 to max, wiec co 500k powinieneś przerywać. Poważnie? Przecież to wygląda jak jakiś bug. Jeżeli 10,000,000 to max to powinno mi nabić punktów PD i perków za 10,000,000 niezależnie od tego ile ponad tej wartości nabiłem.. a nawet nie wbiło 1PD + śmieszna ilość punktów perków. W FH4 było tak samo + gdzie taka informacja jest zaszyta? Tam nie próbowałem nabić tylu punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 516 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Godzinę temu, HornMantis napisał: Poważnie? Przecież to wygląda jak jakiś bug. Jeżeli 10,000,000 to max to powinno mi nabić punktów PD i perków za 10,000,000 niezależnie od tego ile ponad tej wartości nabiłem.. a nawet nie wbiło 1PD + śmieszna ilość punktów perków. W FH4 było tak samo + gdzie taka informacja jest zaszyta? Tam nie próbowałem nabić tylu punktów. w 4 było tak samo Spoiler plus maksymalna suma skill pointów to 999 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Jedyny powod zeby krecic miliony to zeby skonczyc acolades i achivki. A tak to 100.000 x5 lub przy skill songs 50.000 x10 to jest wszystko co potrzeba. Najszybsza metoda poki co, jaka ja widzialem to jest od Don'a. Ja tak robie caly czas, bo odblokowuje wszystkie super spiny na autach. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 17 godzin temu, Daddy napisał: Jak odblokować informacje o ost. zapomnianym wozie? Musisz Spoiler kupić dom gracza, ten na wschodzie o ile dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Sprawdziliście czy ten nowy patch naprawia grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Kurde fajne cuda ludzie robią w event labie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 56 minut temu, MaiorZero napisał: Sprawdziliście czy ten nowy patch naprawia grę? Wczoraj chwilę pograłem po patchu, naprawili czasy ładowania i zwiechy np po kupnie nowego auta, reszty nie testowałem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 12 godzin temu, MaiorZero napisał: Sprawdziliście czy ten nowy patch naprawia grę? Na pewno zmienia jednego achika, a mianowicie „Min, meet Max”. Wcześniej wystarczyło wygrać wszystkie mistrzostwa w Festival Playlist Series, teraz trzeba wygrać wszystko w serii, mistrzostwa, wyzwania itd. Współczuje kto jeszcze nie odblokował, mi to wbiło jeszcze przed startem normalnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 433 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 W dniu 5.12.2021 o 17:52, janol napisał: A u mnie, z jakiegoś powodu, nie da się jeździć do przodu. Wciśnięcie gazu powoduje, że obroty wzrastają, ale auto nie rusza, bieg też zostaje na 1. Wsteczny normalnie działa. Nie wiem co się stało. Ustawienia asyst itd nie były zmieniane. Problem pojawił się po którejś cut scence. Zgłupiałem... Dziś pobrałem parę GB aktualizacji i się naprawiło. Nie wiem o co chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 13:16, Bartg napisał: Bonusowo najlepsze malowanie auta jakie do tej pory spotkałem: Koleś wyraźnie pcha się w gips. Chyba nie słyszał o banach do 9999 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
DonMisiek00 18 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 Panowie mam pytanie. Wczoraj ze znajomym utworzyliśmy konwój. Na mapie widzę znajomego jako zieloną kropkę - podjeżdżamy do niego i widzę jego samochód. Mogę go taranować ale nie on nie widzi mnie. Mogę go wyzwać na pojedynek 1vs1 ale on nie otrzymuje tego zaproszenia. Jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 Nie. To po prostu jest nadal zepsute. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 Skarbu w nowej serii też nie da się odkryć Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 A co trzeba zrobić¿ Bo opis jest dla mnie nie jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2021 Właśnie do końca nie wiadomo, ale myślę że 3 gwiazdki na 3 bramkach zdobywcy Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 10 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2021 Poprzednio było 10 na fotoradarach, więc możliwe że tu też trzeba więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi