PiPoLiNiO 784 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 Ktoś wie gdzie znajdę panele słoneczne które trzeba rozwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Ta gra dalej niedomaga w podstawowej funkcjonalności. Właśnie skończyłem Mistrzostwa Sezonowe - Przygoda Formatu Mini, wygrałem wszystkie wyścigi i nie zaliczyło. Wczoraj grałem Super 7. Przy szóstej karcie zresetowała mi progres i musiałem zaczynać od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 (edytowane) Spoiler Nawet date produkcji pomylili Edytowane 13 stycznia 2022 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 13 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 To ten za 10 czy 15 mln? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 13 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 28 minut temu, PiPoLiNiO napisał: To ten za 10 czy 15 mln? Za 4 mln do tego musialem jeszcze f40 kupić za 1.5mln drogie te wyzwania w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 13 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2022 Dowalili dzisiaj z mistrzostwami terenowymi. Tym Jeep'em w wyścigach terenowych robiłem co chciałem a w tym sezonie, podczas burzy jak w pierwszej trójce wjadę to alleluja... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 14 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2022 13 hours ago, El Loco Chocko said: Hide contents Nawet date produkcji pomylili Tego zawsze nie lubiłem w tygodniowych wyzwaniach, czyli konieczność posiadania aut za miliony. Nie mam parcia na nic poza Donkervoortem w tym tygodniu to odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 14 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2022 2 godziny temu, Bartg napisał: Tego zawsze nie lubiłem w tygodniowych wyzwaniach, czyli konieczność posiadania aut za miliony. po kilkudziesięciu godzinach gry, nawet bez wielkich zakupów ma się większość garażu, więc nie ma dramy. Jak sprawdzałem ostatnio w sklepie to do kupienia mam pewnie mniej niż 10 aut (ale u mnie czas gry w okolicy setki godzin się kręci). Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 17 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2022 Ale te ceny fur po 12-15 mon to trochę przeginka. Mało kto ich używa, a jak ktoś chce mieć dla zasady każde auto w garażu, to musi zbierać i zbierać. Bo o ile początkowo kredyty lecą jak głupie, tak teraz to słabiutko. Mam 206 poziom, a i tak brakuje mi koło 100 aut w garażu bo nie ma sianka. Cytuj Odnośnik do komentarza
PeCh53 0 Opublikowano 19 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2022 Witam, mam taki nietypowy problem w tej grze i nie wiem jak go rozwiązać, może jest ktoś kto mi pomoże z tym. No więc tak, gdy chce wziąć udział w zwykłym wyścigu to bez zarzutu wchodzi mi w tabelkę ,,solo/rywale/współpraca", ale gdy chce sobie z drivatarami się pościgać 1vs1 to przycisk nagle jakby nie reagował na klikanie, jakby dla picu zrobiona była informacja ,,łatwy/średni/trudny" nad pojazdami, jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc, z góry dzięki i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Wczoraj się złapałem na tym, że robie cotygodniowe wyzwania, walcze w Rivals z ekipą forumkową, a jednocześnie zostałem w trybie fabularnym włączony do hall of fame nawet nie kończąc 30% kariery Nie wiem kto taki system postępu wymyślił, ale trochę to bez sensu. Nabijało fame za każdą pierdołę, wystarczyło zbudować każdy przystanek Horizon i kariera do końca się sama przechodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Pierwszy z wielu 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Dużo osób chyba czekało na "Gotta Smash 'Em All; Complete 5 Seasonal Smashables Challenges". Też mi to tylko zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 gratki. mi została rozwałka (wpadnie dzisiaj), pełna playlista (mam nadzieję że wpadnie w tym sezonie) i ten pierdolony eliminator. nie mam ciśnienia, 4 nie mam w calaku i 5 też nie muszę mieć. szkoda tylko bo do tej pory wszystko z Forza w tytule miałem na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Na tego calaka to trzeba łącznie ze wszystkimi zadaniami do 3-ch gwiazdek robić? Te drifty, bramki zdobywcy i historie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 57 minut temu, Faka napisał: Na tego calaka to trzeba łącznie ze wszystkimi zadaniami do 3-ch gwiazdek robić? Te drifty, bramki zdobywcy i historie? Nie trzeba zrobić wszędzie 3 gwiazdek, ale w większości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Czyli w sumie nie taki trudny ten calak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 tylko eliminator problematyczny i fanaberie z playlistą na 100%. reszta na luzie totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Forumku, proszę o pomoc… Mój 10 letni brat kupił sobie FH5 na steam. Wszystko działa pięknie, jedynie nie może/nie wie jak połączyć się z kolegami którzy grają na xboxie… Jest na kwarantannie wiec nie mogę iść zobaczyć na miejscu i coś wykombinować a na Google, nie potrafię znaleźć rozwiązania które jest pewnie banalnie proste. Dzięki z góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 517 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 W dniu 22.01.2022 o 09:38, Smiti napisał: Forumku, proszę o pomoc… Mój 10 letni brat kupił sobie FH5 na steam. Wszystko działa pięknie, jedynie nie może/nie wie jak połączyć się z kolegami którzy grają na xboxie… Jest na kwarantannie wiec nie mogę iść zobaczyć na miejscu i coś wykombinować a na Google, nie potrafię znaleźć rozwiązania które jest pewnie banalnie proste. Dzięki z góry ! może to pomoże, Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 W dniu 21.01.2022 o 13:30, Colin napisał: tylko eliminator problematyczny i fanaberie z playlistą na 100%. reszta na luzie totalnie. dla mnie nie do zaakceptowania są kombinacje związane ze strzaskaniem kilku tablic. Nawet nie chce mi się kombinować jak wskoczyć na kolejny dach budynku. A eliminatora, przy jakichś 20-30 grach udało mi się dwukrotnie wygrać. Nie jest z nim tak źle, trochę szczęścia, znajomość mapy i finał. Przy drugiej wygranej miałem samochód 6 poziomu i farta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 @milekp niektóre tablice owszem, dziwnie umiejscowione i czasami problem był ale nie takie złe. wystarczy chwilę pomyśleć i podejść do tematu nieszablonowo. cofanie czasu robi swoje. z którymi masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 Chyba największy problem miałem z tą na liniach wysokiego napięcia, było kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt prób. Zdecydowanie cofanie czasu się przydaje, bez tego można by było się niezłe przy tym namęczyć. A reszta tablic była chyba w miarę łatwa. A była jakaś tablica na dachu jakiegoś budynku przy hotelu? Budynek po prawej od znaku ostrzegawczego. Bo niby gra pokazuje, że mam wszystkie zniszczone 250/250, ale pokazuje mi 23/25 tablic 5000 PD. A jak patrzyłem na mapkę w necie, to tam powinna być tablica. W każdym Horizonie pokazywało źle jakieś statystki, ale zazwyczaj to była ilość przejechanych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 2 godziny temu, Colin napisał: @milekp z którymi masz problem? nie mam problemu bo nawet do niektórych, umiejscowionych na dachach, czy tej jak wyżej nawet nie startuję, nie mam cierpliwości ;-) W sumie brakuje mi jakieś 12 tablic, sru z nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi