funditto 657 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Co Wy chcecie od tego patcha ? Bardzo dobry jest.. mi dzisiaj pokazał lokalizacje wszystkich brakujących zapomnianych samochodów, a nie kupiłem mapy skarbów, więc bardzo szanuję 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Dobra, oni znerfili nagrody z wheelspinów, co do kurwy? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Dają jednego buta i pół samochodu? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Nagrody pieniężne to teraz przeważnie 2k, 10k, 15k Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Co Wy chcecie od tego patcha ? Bardzo dobry jest.. mi dzisiaj pokazał lokalizacje wszystkich brakujących zapomnianych samochodów, a nie kupiłem mapy skarbów, więc bardzo szanuję Jedna z największych frajd w grze to szukanie tych szopek. Ale spoko... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 w tych losowaniach wczoraj między wyścigami 2k to był maks. teraz zrobiłem jedno superlosowanie oraz jedno zwykłe i było w miarę po staremu. btw hajsu w tej grze i tak nie brakuje więc wywalone ale widok 2k na loterii to mimo wszystko śmiech. najważniejsze że w końcu listę festiwalową zrobiłem na 100% i osiągnięcie wpadło. do szczęścia brakuje tylko eliminator ale tak samo jak w 4 wywalone jajca. wpadnie to wpadnie, nie to nie, będę żył dalej. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Znerfili losowania dramatycznie, na Redditcie płonie, dodatkowo pousuwali podwójne Super Wheelspiny z drzewek, a niektóre drzewka przemodelowali, stąd ten refund skill pointsów. Mi to tam rybka, ale nowi gracze jak dostają na pysk takim grindem, to może to zniechęcić. Kurwa, nadal to świetna gra, ale zdecydowanie najsłabsza Forza. Tak psioczyłem na 4, a była milion razy lepsza. Nie ma Backstage Passa, nie ma Super 7 High Stakes, nie ma Rankedów, nie da się wybrać klasy wyścigów online, zabierają PR stunty w playlistach festiwalowych, kurwa Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Znerfili losowania dramatycznie, na Redditcie płonie, dodatkowo pousuwali podwójne Super Wheelspiny z drzewek, a niektóre drzewka przemodelowali, stąd ten refund skill pointsów. Mi to tam rybka, ale nowi gracze jak dostają na pysk takim grindem, to może to zniechęcić. (pipi)a, nadal to świetna gra, ale zdecydowanie najsłabsza Forza. Tak psioczyłem na 4, a była milion razy lepsza. Nie ma Backstage Passa, nie ma Super 7 High Stakes, nie ma Rankedów, nie da się wybrać klasy wyścigów online, zabierają PR stunty w playlistach festiwalowych, (pipi)a Rozi, nie miałeś największego bólu dupy jak tu pisałem, że ta gra to to samo co 4 więc dali dupy? Coś mi świta, że tak... Ale nie chce mi się szukać. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 No ogólnie to jest najgorszy Horizon w jakiego grałem, jak pisze Rozi, to wciąż świetna gra, ale to po prostu reskin 4. Ta seria musi pójść mocno do przodu, skupić się tylko na Seriesach jak i dodać coś nowego, jak np. jebane motory. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Jest jeszcze nadzieja, że nas zaskoczą w nadchodzących DLC. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Wydaje mi się ze po patchu tez coś zepsuło się z hdrem wcześniej obraz był żywy a teraz jakiś zrobił się płaski Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Acha, w sezonowych wyzwaniach nie ma teraz moich ulubionych stref pomiarowych, fotoradarów... A ten "plac zabaw", co tydzień to samo, dalej będzie męczył. Powinni to nazwać plac tortur. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Już to mogli wyjebać ten plac zabaw, zamiast tych pr stuntów. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 A mnie z klubu wywaliło po tym patchu musiałem jeszcze raz dołączyć,no i te nagrody z wheelspinów to kurwa jakis dramat 2czy5k to niech se w dupe wsadza. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 @kudlaty88 z klubu czy tylko prefiksu/nazwy klubu nie miałeś przy nicku? mi notorycznie od kilku tygodni usuwa nazwę klubu mimo że jestem w nim od początku. częsty problem i szybko znalazłem na YT łatwi fix. wystarczy wyszukać dowolną pokazówkę, odpalić rankingi, poszukać kumpla z klubu, nacisnąć A na nim i w opcjach "prośba o dołączenie" cyk pyk i momentalnie naprawione. co odpalenie muszę to robić ale przynajmniej tylko 5 sekund roboty. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 2 godziny temu, Colin napisał: @kudlaty88 z klubu czy tylko prefiksu/nazwy klubu nie miałeś przy nicku? mi notorycznie od kilku tygodni usuwa nazwę klubu mimo że jestem w nim od początku. częsty problem i szybko znalazłem na YT łatwi fix. wystarczy wyszukać dowolną pokazówkę, odpalić rankingi, poszukać kumpla z klubu, nacisnąć A na nim i w opcjach "prośba o dołączenie" cyk pyk i momentalnie naprawione. co odpalenie muszę to robić ale przynajmniej tylko 5 sekund roboty. I prefiksu i klubu nie miałem całkiem dzisiaj to samo niestety na szczęscie wyszukanie klubu tylko kilka sekund trwa i szybko ponownie staje sie członkiem hehehe Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Jaka cisza w temacie. Wszyscy wysrali się już na grę? Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 A co tu jeszcze dodawać, nie zrobiłem trialu w poprzednim tygodniu bo nie chciało mi znaleźć rywali. Na szczęście mamy tego hoonicorna. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Tylko easy został na serwerach i "nie ma z kim grać?" Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Jaka cisza w temacie. Wszyscy wysrali się już na grę? Może po prostu grają 1 Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Odpaliłem Forzę po wielu tygodniach przerwy i widzę, że działa to o wiele lepiej, multi śmiga i nie przerywa połączenia. Długo kazali czekać Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 jak się grę skończyło to co więcej robić? co czwartek jazda po nowe auta, czasami 2-3 wycieczki horizon żeby pokazać lamusom jak się jeździ i tyle. wyjdzie dlc to się wróci na dłużej a póki co inne gry czekają. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 ja spędziłem przy grze jakieś 40h, skończyłem wszystkie wyścigi na mapie, pobawiłem się trochę w strefy driftu i odłożyłem grę na cyfrową półkę bo multi ani te czasowe aktywności mnie nie interesują. Nigdy nie byłem jakimś maniakiem Horizona, ale gra mi się bardzo podobała i chciałbym więcej, więc teraz czekam na DLC. Istnieje niczym nie poparta fanowska teoria, że być może dostaniemy miejskie DLC z wyścigami ulicznymi i bardzo podoba mi się ta wizja 1 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 (edytowane) U mnie również szybko poszło wyczyszczenie mapy i nie ma za bardzo co robić. Też grałem dosyć intensywnie, więc w końcu przyszła pora na inne gry. Czekam na DLCki, tylko ciekawe kiedy je zamierzają wypuścić. Podejrzewam, że zobaczymy coś na E3. Ale zerknąłem sobie na premiery DLC w przeszłości i tam dostawaliśmy nowy kontent niedługo po premierze. A przy 5 cały czas się bawią ze stroną techniczną gry, więc nie mają czasu na takie głupoty. Forza Horizon 4 - 28 września 2018 Fortune Island - 13 grudnia 2018 Lego Speed Champions - 13 czerwca 2019 Forza Horizon 3 - 27 września 2016 Blizzard Mountain - 13 grudnia 2016 Hot Wheels - 9 maja 2017 Forza Horizon 2 - 30 września 2014 Storm Island - 16 grudnia 2014 Szybcy i Wściekli - 27 marca 2015 Forza Horizon 1 - 23 października 2012 Tutaj nie grałem, ale wychodzi na to, że to nie były rozszerzenia o takiej skali, ale też wychodziły niedługo po premierze. Rally Expansion Pack - 18 grudnia 2012 1000 Club Expansion Pack - 16 kwietnia 2013 Edytowane 11 lutego 2022 przez A_Bogush 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi