Opublikowano 9 czerwca 20222 l Technicznie dla 80% graczy będzie to nowy dodatek, bo FH3 wyszło w okresie co nikt nie grał na xboxie xd
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Ja grałem i mialem HW. Niestety ale mocno źle to wygląda. W zasadzie to tak jak by chcięli powiedzieć "Ej ale mapa MX była robiona troche na podbitych assetach z trojki to Hot Wheelsy mięliśmy prawie gotowe". Ja odpuszczam jak to nie fake.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Dla mnie bardzo fajnie bo niestety DLC do 3 już się nie da zakupić, a chciałem bardzo w niego zagrać, natomiast jest to strasznie słabe zagranie. Na premierę się rzuciliśmy na te preordery z DLC a tu dają jeszcze raz to samo Ciekawe czy wypuszczą jeszcze w tym roku drugi dodatek, raczej wątpię.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l To co ? Drugie DLC może Rally jak w jedynce ? Edytowane 9 czerwca 20222 l przez funditto
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Autor DLC HW >>>>> zajebane DLC Lego co nie znaczy że mnie to cieszy, zobaczymy jak to wygląda w akcji, jeśli rozbudują edytor tras to może być miodzio.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Edytor tras to świetny pomysł. Wyszłaby wtedy taka Trackmania tylko z bardziej realistycznym modelem jazdy.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Ja tam poczekam na w pełni oficjalne info a nie jakieś niby przecieki. Wtedy będę oceniał i ewentualnie bóldupił. Jeśli zrobią to lepiej i więcej jak w FH3 to czemu nie choć wolałbym coś nowego i świeżego. Zobaczymy w niedzielę czy coś będzie. Póki co to tylko spekulacje.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Trochę tego nie rozumiem ale pamiętam, że to DLC było zajebiste więc w czym problem?
Opublikowano 9 czerwca 20222 l O dziecku sie spodoba na pewno, ja mam mieszane uczucia, bo jednak znowu recycling...
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 36 minut temu, Lord Protector napisał: Trochę tego nie rozumiem ale pamiętam, że to DLC było zajebiste więc w czym problem? W tym że drugi raz to samo by miało być. Ja wiem że wiele serii bazuje na recyklingu ale przy dodatkach mogliby się wysilić i dać coś nowego.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l No ale jeżeli to też będzie zajebiste to chyba do przeżycia no nic trzeba zobaczyć co tak naprawdę szykuj bo jeżeli faktycznie nie wysilą się to lipa...
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Jeśli to prawda, to chyba ich popierdoliło do reszty. Nie dość, że kazali nam tyle czekać, to wrzucą odgrzewanego kotleta? Z tego co pamiętam od trójki pierwsze DLC zawsze było "normalne" a drugie bardziej bekowe. Ciągle liczę, tym razem będzie tak samo.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Z drugiej strony dopiero co była gra Hot Wheels Unleashed, oby to jednak był fejk.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l na 100% to nie jest fake, nie ma co się łudzić, bo źródłem tego wycieku jest sam Microsoft
Opublikowano 9 czerwca 20222 l nikt normalny nie miał xboxa w czasach świetności FH3 więc w sumie czekam na te hot wheelsy
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Pierwszy raz w życiu kupiłem jakiegoś seasons passa więc wyjebane czy to było czy nie, pogram.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Ale (pipi). Ten poprzedni to było takie bleh, że szkoda gadać. Dla mnie gorsze od lego. Jedyne dlc do forza którego nie ograłem do końca.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Ogólnie wolę poważniejsze tematy, to i lego to najgorsze dlc, chciałbym aby w końcu dali dlc z miastem i jakieś uliczne ścigania
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Na islandzkim store jest zestaw ze wszystkimi pierdołami sp1 i sp2 w promocji za 125 zł. Wychodzi taniej niż w polskim, tam chyba coś koło 155 zł jest.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l W dniu 9.06.2022 o 09:50, kislawa napisał: Hot Wheels to był najgorszy dodatek, dawno od niczego się tak solidnie nie odbiłem... O tak, jedyny dodatek, który mam nieograny. Nawet ten Fortune Island więcej grałem. Pewnie coś pokażą w niedzielę, ale powinni dać już FM8.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Nie dość, że trzeba było tyle czekać na DLC za które zapłaciłem jeszcze przed premierą, to serwują mi odgrzewanego kotleta. Było osrane HW, potem osrane Lego i znowu orane HW. Świetnie, dzięki CHUJU.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Wygląda super. Chyba jednak będę musiał kupić tego season passa na promce.