Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Technicznie dla 80% graczy będzie to nowy dodatek, bo FH3 wyszło w okresie co nikt nie grał na xboxie xd

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 276 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Ja grałem i mialem HW. Niestety ale mocno źle to wygląda. W zasadzie to tak jak by chcięli powiedzieć "Ej ale mapa MX była robiona troche na podbitych assetach z trojki to Hot Wheelsy mięliśmy prawie gotowe". Ja odpuszczam jak to nie fake.

Opublikowano

Dla mnie bardzo fajnie bo niestety DLC do 3 już się nie da zakupić, a chciałem bardzo w niego zagrać, natomiast jest to strasznie słabe zagranie. Na premierę się rzuciliśmy na te preordery z DLC a tu dają jeszcze raz to samo :DCiekawe czy wypuszczą jeszcze w tym roku drugi dodatek, raczej wątpię.

Opublikowano

To co ? Drugie DLC może Rally jak w jedynce ?

Edytowane przez funditto

Opublikowano
  • Autor

DLC HW >>>>> zajebane DLC Lego co nie znaczy że mnie to cieszy, zobaczymy jak to wygląda w akcji, jeśli rozbudują edytor tras to może być miodzio.

Opublikowano

Edytor tras to świetny pomysł. Wyszłaby wtedy taka Trackmania tylko z bardziej realistycznym modelem jazdy.

Opublikowano

Ja tam poczekam na w pełni oficjalne info a nie jakieś niby przecieki. Wtedy będę oceniał i ewentualnie bóldupił. 

Jeśli zrobią to lepiej i więcej jak w FH3 to czemu nie choć wolałbym coś nowego i świeżego. Zobaczymy w niedzielę czy coś będzie. Póki co to tylko spekulacje.

Opublikowano

Trochę tego nie rozumiem ale pamiętam, że to DLC było zajebiste więc w czym problem? 

Opublikowano

O dziecku sie spodoba na pewno, ja mam mieszane uczucia, bo jednak znowu recycling... 

Opublikowano
36 minut temu, Lord Protector napisał:

Trochę tego nie rozumiem ale pamiętam, że to DLC było zajebiste więc w czym problem? 

W tym że drugi raz to samo by miało być. Ja wiem że wiele serii bazuje na recyklingu ale przy dodatkach mogliby się wysilić i dać coś nowego.

Opublikowano

No ale jeżeli to też będzie zajebiste to chyba do przeżycia no nic trzeba zobaczyć co tak naprawdę szykuj bo jeżeli faktycznie nie wysilą się to lipa...

Opublikowano

Jeśli to prawda, to chyba ich popierdoliło do reszty. Nie dość, że kazali nam tyle czekać, to wrzucą odgrzewanego kotleta?

Z tego co pamiętam od trójki pierwsze DLC zawsze było "normalne" a drugie  bardziej bekowe. 

Ciągle liczę, tym razem będzie tak samo. 

Opublikowano

Z drugiej strony dopiero co była gra Hot Wheels Unleashed, oby to jednak był fejk. 

Opublikowano

na 100% to nie jest fake, nie ma co się łudzić, bo źródłem tego wycieku jest sam Microsoft :kaz:

Opublikowano

nikt normalny nie miał xboxa w czasach świetności FH3 więc w sumie czekam na te hot wheelsy

Opublikowano

mogli nazwać to matchbox dlc to by nie było, że robią to samo

Opublikowano

Ale (pipi). Ten poprzedni to było takie bleh, że szkoda gadać. Dla mnie gorsze od lego. Jedyne dlc do forza którego nie ograłem do końca.

Opublikowano

Na islandzkim store jest zestaw ze wszystkimi pierdołami sp1 i sp2 w promocji za 125 zł. Wychodzi taniej niż w polskim, tam chyba coś koło 155 zł jest. 

Opublikowano
W dniu 9.06.2022 o 09:50, kislawa napisał:

Hot Wheels to był najgorszy dodatek, dawno od niczego się tak solidnie nie odbiłem... 

O tak, jedyny dodatek, który mam nieograny. Nawet ten Fortune Island więcej grałem. 

Pewnie coś pokażą w niedzielę, ale powinni dać już FM8. 

Opublikowano

Nie dość, że trzeba było tyle czekać na DLC za które zapłaciłem jeszcze przed premierą, to serwują mi odgrzewanego kotleta.  Było osrane HW, potem osrane Lego i znowu orane HW. Świetnie, dzięki CHUJU. 

Opublikowano
  • Autor

Wygląda zajebiście, oby dali więcej fur niż do FH3

Opublikowano

Wygląda super. Chyba jednak będę musiał kupić tego season passa na promce.