Opublikowano 28 maja 20222 l Fajny zestaw w tym sezonie dali. Przyjemne auto i dobra trasa. 56.xxx do zrobienia, ale jak widziałem, że globalnie najlepsze czasy są 50.xxx to nie wiem na czym oni jadą
Opublikowano 29 maja 20222 l Trzeba też pamiętać, że na padzie pewnego poziomu nie przeskoczysz przede wszystkim jeśli chodzi o maksymalny skręt kół.
Opublikowano 29 maja 20222 l Prawda. Niemniej nowa raczej o rożnicach rzędu kilku dyszek a nie 4 sekund :-) Z mojej strony poprawa : 55.022
Opublikowano 29 maja 20222 l 5 godzin temu, Bartg napisał: Trzeba też pamiętać, że na padzie pewnego poziomu nie przeskoczysz przede wszystkim jeśli chodzi o maksymalny skręt kół. W tej grze duzo lepsze czasy robi się na padzie.
Opublikowano 29 maja 20222 l 3 godziny temu, Michał102 napisał: W tej grze duzo lepsze czasy robi się na padzie. Jeździsz na customowych ustawieniach pada, czy coś ustawiałeś, jakieś martwe strefy?
Opublikowano 29 maja 20222 l 9 godzin temu, Magik napisał: Z mojej strony poprawa : 55.022 Ja 55,856. Gdzie tu jeszcze prawie sekundę urwać
Opublikowano 30 maja 20222 l 13 godzin temu, Faka napisał: Jeździsz na customowych ustawieniach pada, czy coś ustawiałeś, jakieś martwe strefy? Co prawda pytanie nie było do mnie ale.... Z reguły im mniejsza martwa strefa tym lepiej. Zwiększyłem też troche czułość bo standardowa jest IMO zamulona. Polecam również zmianę sterowania z normal na sim. Jest zdecydowanie bardziej responsywnie co przekłada się na czasy.
Opublikowano 30 maja 20222 l 16 godzin temu, Faka napisał: Jeździsz na customowych ustawieniach pada, czy coś ustawiałeś, jakieś martwe strefy? Tak jak już Magik napisał - martwe strefy najlepiej na zero. Choć ja obecnie tak ustawić nie mogę, bo gałki w padzie się już wyrobiły i same skręcają. Muszę dać duże martwe strefy, co uniemożliwia precyzyjną jazdę.
Opublikowano 13 czerwca 20222 l Ten to jest dopiero RoboKub Hmm...czemu mnie nie ma w klubie? @PiPoLiNiO weź tam w wolnym czasie zaakceptuj zapke
Opublikowano 17 września 20222 l 1 godzinę temu, Magik napisał: Co to za opier*alanie sie? Wzięlibyście się za robotę... Od tego mojego ostatniego wpisu z końcówki maja, to Forze odpaliłem kilka razy. Nie skończyłem tego dodatku hot wheels. Mało gram. Mało czasu.
Opublikowano 25 września 20222 l W dniu 17.09.2022 o 17:56, Magik napisał: Co to za opier*alanie sie? Wzięlibyście się za robotę... Zrób chociaż jakieś pozory i nie zniechęcaj na dzień dobry czasem z kosmosu
Opublikowano 28 września 20222 l Myślę ze na upartego i przy odrobinie szczescia jeszcze dyszkę czy dwie jestem w stanie urwać.
Opublikowano 29 października 20222 l No hej, do Magika nawet nie robię podjazdu, bo chłop czaruje na trasie, ale @Dud.ek, ja jeszcze z tego coś raczej urwę Spoiler tylko nie po 5 piwach Edytowane 29 października 20222 l przez ProstyHeker
Opublikowano 29 października 20222 l Nie no Dudek pewnie zrobił tylko 1 okrążenie jadąc tyłem, z zamkniętymi oczami, w międzyczasie robiąc jajecznicę
Opublikowano 29 października 20222 l Autor 3... Nie jezdziłem dużo ale fajne auto i prosta trasa, z przyjemnością spróbuje sie poprawić w weekend ...45,913... Edytowane 29 października 20222 l przez Dud.ek
Opublikowano 30 października 20222 l Widać jakiś ruch w temacie, to też zagrałem. 44.444 Edytowane 30 października 20222 l przez Michał102
Opublikowano 31 października 20222 l No stary....jak wykrecasz taki czas pierwszgo dnia to bie mam słów. To co? Próbujemy wbijać do top200?
Opublikowano 31 października 20222 l Jakoś tak przyjemnie mi się wczoraj grało Druga sprawa, to znam już ten tor, bo już tu graliśmy, tylko było ciemno i była inna furka. Będzie czas i ochota, to spróbuję jeszcze coś ugryźć, ale raczej jestem już na limicie i dużego zapasu nie mam.