Soul 1 331 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) Jest Ogień, ta pierwsza akcja z Subem Edytowane 20 lutego 2021 przez Soul 2 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 O 18ej pełny trailer. Liczę na rozpierdol. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Ale milenie to jednak mogli ryj zaslonic ;/ Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Ruski popsuł dużo z klimatu, ale czuję, że to może być jedna z nielicznych, udanych adaptacji gier. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 edit. zdążyłem obejrzeć do połowy i skasowany XD Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Mnie udało się cały. Język pominę, ale cała reszta Czuję się, jak za łebka, gdy na MK poszedłem do kina. Efekty, klimat, to wszytko prezentuje się niezwykle dobrze. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Opublikowano 18 lutego 2021 Trailer w pierwszym poście. 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Kim jest ten jaszczur z 2:17? Jeśli Baraka, to tak średnio. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) Obstawiam, że reptile widać go też 1:31 Chociaż dziwnie wygląda to coś xD Edytowane 18 lutego 2021 przez Soul Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Wygląda ok ale cudów nie ma co się spodziewać. Cytuj
Observer 10 519 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 45 minut temu, Soul napisał: Obstawiam, że reptile widać go też 1:31 Chociaż dziwnie wygląda to coś xD I tak postęp w porównaniu do tego jak wyglądał w oryginalnym filmie xd Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 No to tak. - rajden za mlody - scorpion za stary - szajsung za chinski i za pulchny - sabzero zaje.bisty - lukang zmarginalizowany - nowy janek na ch.uj komu - reptail typ w gumowym kostiumie - sonya meh - jax fajny origin mechanicznych rak - milena bez maski i widzimy jak skonczy - kung lao nie wiem co napisac, jest Dziwna fabula. Sub zero nazwany uchodzca od 7 lat paleta sie po ziemi a ostatnio widzieli go brazylii? xDD Ok. Pomieszanie przeszlosci z terazniejszoscia, ale moze to tylko restrospekcja z originu Scorpiona. Mam nadzieje, ze te walki w garazach i Sub zero lazacy po ulicy to tylko 10min jak w poprzednim filmie i zaraz spier.dola na wyspe. Nie wiem kim i po co jest ten nowy janek, byla szansa zeby umar ale uratowal go Scorpion. W ogole troche wku.rwia mnie, ze zero ciagle jest tym zlym, moze w koncu rusza w fabule temat braci. Po stronie szajsunga tylko sub, milna, rep + goro? Kano tez chyba przejdzie operacje jak Jax bo po wyrwaniu serca ma zdrowe oko ale zadrapana morde, no to jeszcze nie powod do wstawiania sobie plytki z laserem ale dobra, niech bedzie. Nie wyglada to zle ale oczywiscie mam dysonans z pierwszym filmem zwlaszcza jak patrze na szajsunga. No Tagawa moze nie byl idealnym odwzorowaniem ale nie byl tez wyciagniety z planu zdjeciowego do Trzech Krolestw. Szkoda ze to bedzie tylko wersja online, z checia bym sie wybral do kina z dwoma kumplami z podstawowki tak jak razem bylismy na pierwszej czesci. e: kurde widze na koncu trailera ze jednak in theaters. e2: jednak podrapana morda kano nie bedzie pretekstem do laera, ten jest w lewym oku a zadrapania na prawym Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Każdy film ma swoje miejsce i swój czas. Może gdybym miał kilkanaście lat i jeszcze był w podstawówce to bym się jarał tak jak wtedy kiedy byłem na pierwszej części w kinie. W ogóle widzę, że kilka osób z wątku miało podobne doświadczenia i też w tamtych ponurych czasach odwiedziło przybytek z białą płachtą by w wraz z pojawieniem się MK3 doświadczyć też trochę fabuły na białym ekranie.. Pozdro stare byki Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 No po trailerze to nie stanął ale i tak się obejrzy. Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Ciekawie nawet dlatego ze jest wielu glownych bohaterow i nie wiadomo kto zginie Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 3 minuty temu, ornit napisał: W ogóle widzę, że kilka osób z wątku miało podobne doświadczenia i też w tamtych ponurych czasach odwiedziło przybytek z białą płachtą by w wraz z pojawieniem się MK3 doświadczyć też trochę fabuły na białym ekranie.. Pozdro stare byki Jedno z moich najlepszych doznan jesli idzie o przezywanie czegos stadnie. Nic pozniej, nawet duze koncerty, nie wygladalo tak jak mk w kinie. Cala sala z dziecmi i mlodziezom max pierwszolicealna, jak wjechalo intro ze smokiem i odpalilo sie Techno Syndrome sala eksplodowala. Kazdy wiedzial co jest grane, co sie dzieje i dlaczego. Bylismy jak jeden hivemind, moglibysmy dzialac jak te ludziki z pikmina. 2 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 30 minut temu, Mejm napisał: No to tak. - rajden za mlody - scorpion za stary - szajsung za chinski i za pulchny - sabzero zaje.bisty - lukang zmarginalizowany - nowy janek na ch.uj komu - reptail typ w gumowym kostiumie - sonya meh - jax fajny origin mechanicznych rak - milena bez maski i widzimy jak skonczy - kung lao nie wiem co napisac, jest Dziwna fabula. Sub zero nazwany uchodzca od 7 lat paleta sie po ziemi a ostatnio widzieli go brazylii? xDD Ok. Pomieszanie przeszlosci z terazniejszoscia, ale moze to tylko restrospekcja z originu Scorpiona. Mam nadzieje, ze te walki w garazach i Sub zero lazacy po ulicy to tylko 10min jak w poprzednim filmie i zaraz spier.dola na wyspe. Nie wiem kim i po co jest ten nowy janek, byla szansa zeby umar ale uratowal go Scorpion. W ogole troche wku.rwia mnie, ze zero ciagle jest tym zlym, moze w koncu rusza w fabule temat braci. Po stronie szajsunga tylko sub, milna, rep + goro? Kano tez chyba przejdzie operacje jak Jax bo po wyrwaniu serca ma zdrowe oko ale zadrapana morde, no to jeszcze nie powod do wstawiania sobie plytki z laserem ale dobra, niech bedzie. Nie wyglada to zle ale oczywiscie mam dysonans z pierwszym filmem zwlaszcza jak patrze na szajsunga. No Tagawa moze nie byl idealnym odwzorowaniem ale nie byl tez wyciagniety z planu zdjeciowego do Trzech Krolestw. Szkoda ze to bedzie tylko wersja online, z checia bym sie wybral do kina z dwoma kumplami z podstawowki tak jak razem bylismy na pierwszej czesci. e: kurde widze na koncu trailera ze jednak in theaters. e2: jednak podrapana morda kano nie bedzie pretekstem do laera, ten jest w lewym oku a zadrapania na prawym Cieszy cię cokolwiek w życiu? Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 meh, starzeje się chyba bo zmęczył mnie ten zwiastun Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Podoba mi sie, będzie oglądane. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Ja bym chciał, aby tego początkowego pierdu pierdu było jak najmniej i szybko pobiegli na turniej, jak w oryginalnym Mortal Kombat. Serio, nikt tu dramy czy kryminału nie potrzebuje. Widzę, że idą na ostro i próbują wepchnąć z serii ile się da w jeden film i widać wiele wątków, co może się przełożyć niestety na długość walk. Mortal Kombat ma fajny lore, ale też dużo kiczu i trzeba pewnej gracji w tym by wyciągnąć zeń coś klimatycznego i bez żenady czy cringe'u. Widzę w tym pewien potencjał. Nikt nie oczekuje tu głębi, chyba że głębi po wyrwanych sercach, mózgach i wątrobach. Ps. Goro wygląda jak randomowy shokan, a przecież nawet wśród swojej rasy to był gigant Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi