kotlet_schabowy 2 689 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Najmocniejsze 5/10 2021 roku? Jest możliwe. MK jako marka mi lotto, wiadomo, że jakiś sentyment jest, no ale nie mam hajpu. Chociaż Sub Zero i Scorpion zawsze na propsie i ich pojawienie się w zwiastunie od razu +10 pkt. do uwagi. Sceny walki najbardziej cool zabijaków na pewno będą spoko. CGI momentami mocno słabuje. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Ale mi stoi penis po tym zwiastunie. 60-letni Skorpion trochę nie pasuje, chociaż ja tam uwielbiam Sanadę. Poza tym wszystko jest na swoim miejscu. W ramach ciekawostki- Jaxa gra Jimmy Olsen z Supergirl. 1 Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Wygląda fajnie i jest brutalnie, podjarany nie jestem, ale na pewno obejrzę. Scorpion spoko, wiek mi nie przeszkadza, dobry aktor jest dobrany, Shang Tsung i Raiden bez charyzmy, zwłaszcza czarownik w porównaniu ze starym aktorem jest słaby. Reszta mi się podoba, tylko co to za Janek. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Ok! Po obejrzeniu trailera Mortal Kombat przesuwam Godzille i KingKonga na drugie miejsce. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Fabularnie pewnie bedzie meh, ale sceny walki mi sie podobaly i postacie tez. Na bank pojde do kina. Czekam. Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Trailer mi się podobał ale w moim odczuciu Raidena w wykonaniu Christophera Lamberta i Kano zagranego przez nieżyjącego już niestety Trevora Goddarda to nikt godnie nie zastąpi. Efekty fajne, będą w końcu liczne fatality (może friendship i babality też hehe) więc powinno być dobrze. Jakby dobrze rozpisali scenariusz to dali by radę nawet dokręcić kolejne części 1 Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Lambert nie miał charyzmy do Raidena, który nie byl ciepłym tatuskiem przecież, a takiego go przedstawił. Raiden z MK1 /MK2 i MK11 to prawdziwy Raiden. Kano za to świetnie był dobrany w starym filmie, szkoda, że charakteryzacje miał żenującą z tą płytką z folii aluminiowej XD Cytuj
Wojtq 792 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Właściwie nie ma się co napalać na premierę kinową, bo a) obostrzenia mogą wrócić na wiosnę, więc nawet kina studyjne zamkną, b) tym bardziej nie ma widoku na bliskie otwarcia multipleksów, w których ten film byłby grany. Szybki rzut okiem na repertuar Kina pod Baranami pokazuje zresztą, że ostatnie premiery Warnera lądujące na HBO MAX (Little Things, Judas and the Black Messiah) są poza grafikiem, więc tym bardziej Mortal Kombat nie zobaczymy w tych otwartych już kinach. Także tego. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Mnie tam pasuje, że będzie na HBO do oglądania. Pewnie jeszcze przez rok nie będzie normalnie, a kina ryzykować nie chcą z ciągłym otwieraniem i zamykaniem, przez co tylko kasę tracą na reklamy przez głupie obostrzenia. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Godzinę temu, Plugawy napisał: Lambert nie miał charyzmy do Raidena, który nie byl ciepłym tatuskiem przecież, a takiego go przedstawił. Raiden z MK1 /MK2 i MK11 to prawdziwy Raiden. Kano za to świetnie był dobrany w starym filmie, szkoda, że charakteryzacje miał żenującą z tą płytką z folii aluminiowej XD Musze sie nie zgodzić ,imo Lambert dobrze pasował do Raidena jako mentora z jego suchym żartem i lekko ironicznym podejściem . 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Rezyser omawia trailer. Ciekawe info o scenie z milena ktora idzie po czarnej pustyni. Ale dopiero na stopklatce widac, ze tam jest Spoiler Jowisz xD Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 e: wydaje mi sie, ze bedzie Kabal (walczy z LK). I mam teorie, ze Cole bedzie "bratem" S-Z i przejmie role dobrego na koncu. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Po automatowym Mortal Kombat II przestałem się interesować lore MK i nie obchodziło mnie kto i o co walczy w MK3 i już nie brnąłem w postacie i ich historyjki. Po tym jak Tekken 2 wkroczył na scenę to MK przestało interesować. Ale pierwszy film mocno zapadł w pamięci, za to drugi i trzeci to była już tragikomedia. Też byłem w kinie na pierwszym filmie i doskonale pamiętam atmosferę jaka wówczas panowała. Sala wypełniona dzieciakami i każdy znał Mortal Kombat. Nie było trailerów tylko zapowiedzi w pisemkach komputerowych, Top Secret i Secret Service w formie zdjęć. Hype był jednak silny, bilety wykupione na tydzień przed premierą. A po seansie wychodziłem z kina spełniony, film podołał oczekiwaniom, rozmowom w przerwach lekcyjnych nie było końca. No i silne granie na automatch albo u kumpla na amidze. Później pojawiły się konsole i grafika 3D a Mortal Kombat 2D trochę umarł. 2 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Na amidze przed fatalami zmienialo sie dyskietki xD Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Pierwsze mk na amidze było nie grywalne bez 1mb fast ramu (miało to 2%) posiadaczy a do tego różnica w grafice między Amiga a pc to była przepaść. Ale jakoś nikt nie liczył pixeli. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 No ja miałem 2,5 mega i dodatkową stację dyskietek Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Czyl miałeś dodatkowe 2mb może tak było nie pamiętam Mialem a600 i bez tego dodatkowego ramu się dało grać tylko we 2 bo po 1 walce gra się zatrzymywała. Cytuj
Shago 3 562 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Nie spodziewałem się, że będzie tak klimatycznie. Growe Mortal Kombat litrami wylewa się z tego ekranu . I jeszcze w Imaxie! Oby tylko kina były otwarte Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 W dniu 19.02.2021 o 10:53, Faka napisał: Mnie tam pasuje, że będzie na HBO do oglądania. Na HBO Max. Tego nie masz w Polsce. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Opublikowano 20 lutego 2021 19 godzin temu, Mejm napisał: e: wydaje mi sie, ze bedzie Kabal (walczy z LK). I mam teorie, ze Cole bedzie "bratem" S-Z i przejmie role dobrego na koncu. Powiem Ci, że ma to sens przypomina mi trochę młodego Suba i powiem, że taka końcówka byłby mega, bo lubię suba i wiadomo, że ten z trailera pewno zginie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Moze to i am sub zero mowi on, tylko w trailerze nalozyli to na zlego zeby nie zdradzac fabuly. Z drugiej strony Cole w trailerze wystepuje w zoltych barwach a Scorpion pokazuje sie jako jego odbicie w lustrze. Niemniej ja stawiam na SZ. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Ja myślę, że stworzyli Cole'a jako zastępstwo dla Johnny'ego Cage'a, który na obecne czasy jest zbyt białym hetero. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Ja na poczatku myslalem ze to Johnny Tak czy inaczej koles pasuje Cytuj
Mani 685 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Ale masz sklep torrent. 4K brrip będzie czekał.Edyta:To do Roziego odnośnie dostępności w PL. Tapatalk coś cytowanie mi schrzanil. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Jakis link do 4k w chmurze by sie przydal na wszelki wypadek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi