Skocz do zawartości

Diablo II: Resurrected

Bigby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Ukukuki napisał:

A ja mam nadzieje ,że nie zmienią dropu. Własnie to było fajne w tej gierce. 

Praktycznie wszystkie najlepsze HR w grze były zdupowane, jest praktycznie niemożliwe wydropienie samemu najwyzszych run w grze.
Mi w ciagu sporo ponad 1000h gry najwyzsza dropnieta legitnie runa to Sur (jej szansa na drop to aż 1/237428), a rzadsze od niej sa jeszcze 4 inne runy. Najrzadsza ma 5 razy mniejsza szanse na drop.
Biorac pod uwage, ze sezony maja byc jeszcze krotsze, nikt tych run nigdy nie zobaczy w grze na oczy.
Musza zmienic drop run, chyba ze z gory zakladaja ze dupowania nie da sie powstrzymac. Podobnie z resztą muszą zmienić zasady spawnu Uber Diablo, ktory bez dupowania SoJ bedzie nie do znalezienia.

Opublikowano

Jak będzie zintegrowane wszystko z serwerem, to raczej na dupe itemy nie będzie szans, oby zrobili jakiś algorytm wyłapania dupniętego przedmiotu. 

Opublikowano

smoo, nie wiem kiedy grales, moze przed patchem zwiekszajacym drop rate run. 

teraz to nie problem zrobic enigme czy tam cta. wystarcza amazonka na krowy i po niedlugim czasie nie masz co robic z high runami.

Opublikowano (edytowane)
1 hour ago, Sedrak said:

Przypomniało mi się jak zaczynałem grać w Diablo II w kafejkach internetowych i graliśmy z jakimś gościem. Podczas walki na cmentarzy w I akcie była Krwawa Orlica i po jej śmierci leciało pioruny to ten gość nam wkręcił, że one zabijają i zaczęliśmy uciekać, a on zgarnął cały loot haha :)

Najgorszy sort kafejkarzy, moglo to sie zakonczyc na 2 sposoby: byla beka czy dostal wpierdziel?

EDIT: D2R na lanie bedzie dalej najlepsze, jasne juz bez kabla :D 

Edytowane przez Sven Froost
Opublikowano

Ja enigme zrobilem raz grajac samemu na ladderze, czyli bez tradowania itd, tylko self found i upgrady w kostce. Praktycznie caly sezon farmienia, grajac srednio po 2-3 godziny dziennie. To bylo gdzies w okolicach 2012 roku, jak dobrze pamietam. Nie kojarze by byl jakis patch na drop run, a drop rate wzialem z posta sprzed 2 lat na reddicie (szansa 1/~230k z wraighta, z reszty mobow duzo nizsza).

Ja w zadnym razie nie chce, zeby zrobili zrobili dropy przystepne dla kazdego, po prostu wielu ludzi sobie nie zdaje sprawy ze grajac na laderze i kupujac runy wiekszosc z nich to byly dupe. Powinni troche pogrzebac przy dropach, inaczej wiekszosc highlevelowych RW bedzie nieosiagalna w singlu, a na ladderze tylko dla najwiekszych hardcorow. Dzisiaj juz nikt nie bedzie mial czasu ani ochoty siedziec na krowach godzinami, a odpalanie bota na hrabine tez nie wchodzi w gre.

Gość kufir
Opublikowano

W kazdym Diablo niestety zawsze byli oszusci nie sądze że tym razem uda się ich uniknąc ...

Opublikowano
1 hour ago, Sven Froost said:

Najgorszy sort kafejkarzy, moglo to sie zakonczyc na 2 sposoby: byla beka czy dostal wpierdziel?

EDIT: D2R na lanie bedzie dalej najlepsze, jasne juz bez kabla :D 

Skończyło na bece :) później i tak okazał się lamusem w diablo i daleko w tyle został za nami ;)

• Plusik 1
Gość kufir
Opublikowano

I zapowiedzieli ze save będzie można przenieść ze starej wersji gry .:dry:

I tym samy prysły marzenia o braku oszustów.:empathy:

Opublikowano

Wymagania sprzetowe z Battle.netu, szybko sobie nie pogram :gayos::

Spoiler

Minimum Requirements

Operating System

Windows® 10

Processor