Skocz do zawartości

Diablo II: Resurrected

Bigby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jakieś typy zcrackowały alphę i grają offline, co za zwierzęta to ja nawet nie.

W każdym razie w sieci jest sporo nowych materiałów z fulla.

Edytowane przez smoo
Opublikowano

Ta techniczna alfa ma masę bugów i jest okropnie niestabilna. W Alpha weekendzie grałem na kompie o mocy PS4 więc może przez to tak mi się sypało, bądź co bądź, dla mnie granie melee'akami na padzie jest lepsze niż na myszce! 

Nie wiem tylko jak WW działa bo nie chciało mi się tyle farmić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Raczej będą fizyki. Ja to tym razem biorę na wersję XSX, coś tradycję złamię, bo zawsze dla mnie Diablo było mocne PC vibe. Chociażby przez czacik, runy i battle.net

Opublikowano

No właśnie boje się ,że czat będzie zwalony w obsłudze na switchu jednak kusi mnie pudełko i granie przenośne. A takie gierki jak Diablo dobrze się sprawdzają na krótkie sesje. Dla mnie Diablo 3 ma najlepszą wersję na Switcha właśnie. 

Opublikowano

A kiedy wyjdzie ten diablo tj. w 2021 ale wiadomo coś dokładniej? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Była data premiery pokazana przecież wczoraj, nawet w temacie masz napisane kilka postów wyżej.

Dzięki, nie zauważyłem. 

51 minut temu, Moldar napisał:

Preorder już zakupiony na Xboxa, czekam na betę. :obama:

Czyżby zwiększony ruch w Islandii? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja nawet się nie zastanawiam i biorę cyfrową wersję. Przecież ja w to będę grał z 10 lat, tak jak w dzień premiery oryginału :D

Jeszcze urlop w pracy załatwić na 23.09...

Edytowane przez Sobies
Opublikowano

Od razu cyfra wjechała. Nie wyobrażam sobie wkładać całą generację płytę z grą jak będę chciał zagrać. A tak diablo 2 będzie se siedziało w quick resume:banderas:

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano

Ja jeszcze kupuję pudełka, raz że idzie kupić taniej niż cyfrówkę, dwa dinozaury tak mają. Do września jeszcze dużo czasu, więc może pudełkowe wersje będą. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie sądze aby ballruny czy runy na mefisto sprawdziły się w 2021 roku. Jest co mało cywilizowany endgame a na dzisiejsze czasy to dzicz :) zeby nie było to jestem fanemd iablo właśnie za sprawą dwójki.