Skocz do zawartości

Diablo II: Resurrected

Bigby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, cotek napisał:

Myślicie, że przy otwartej becie będzie szansa się wbić bez problemu, jak były problemy dla preorderowiczów ?

Jakby Ci to powiedzieć: Beta early acces pozwoliła mi pograć 1,5 godziny i wszystko padło. Tak jak kolega wyżej napisał - pobrałbym dziś betę i może dopiero w sobotę z rana uda Ci się odpalić grę :)

Opublikowano

Stare, nowe, dobre Diablo 2, dobrze odwzorowany remake, co prawdziwego szkieletu gry nie naruszyli. Czuję się jak jak gówniarz gdzie 21 lat temu grałem w to jak pojebany. 

Opublikowano

Dokładnie, no ta przerwa po becie do tego 23 września będzie doskwierać. Szkoda, że nie będzie można przenieść postaci z bety. Ale na premierkę może zagram Zabójczynią, chyba nigdy tą postacią nie przeszedłem Diablosa 2.

Opublikowano

Pogralem pare godzin na PS5, prawie caly akt zrobilem druidem, zostala tylko Andariel do ubicia. Na poczatku jakos mi sie bylo ciezko przyzwyczaic i mi sie wydawalo sterowanie malo responsywne i ociezale w porownaniu do 3. Ale przyzwyczailem sie i chyba bedzie dobrze. Co mozna powiedziec o grze, no nic w sumie bo kazdy ja dobrze zna. Jest grywalna na konsoli i to wlasciwie wystarczy za komentarz, mozna smialo preorderowac.

Opublikowano

Jest bardzo dobrze,gra to stare dobre diablo 2 które jest nie do ruszenia + za(pipi)ista nakładka graficzna ,granie na padzie wymaga przyzwyczajenia ale da się grać ,tylko ciężko mi sobie na razie wyobrazić endgame czarką i teleportowanie jak po(pipi)any xD no ale zobaczymy

Cieszy to że nie z(pipi)ali.

Opublikowano

Wielka szkoda, że nie ma pudełkowej wersji. Kurła, dziś od samego rana tylko w to Diablo gra, jakie to ma zajebiste replayability po tych 20-stu latach. Amazonka forever. Dobrze, że chociaż te zapisy z bety przejdą do pełnej wersji. 

• Lubię! 1
Opublikowano
Wielka szkoda, że nie ma pudełkowej wersji. Kurła, dziś od samego rana tylko w to Diablo gra, jakie to ma za(pipi)iste replayability po tych 20-stu latach. Amazonka forever. Dobrze, że chociaż te zapisy z bety przejdą do pełnej wersji. 
Zapisy z bety przejdą do pełnej ?chyba nie