Skocz do zawartości

Diablo II: Resurrected

Bigby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mephisto na hell położony i dropnął 1 żółtko z normala i 2 niebieskie itemy :facepalm:

Zrobiłem od razu 3 powtórki na nim i leci 1 żółtko i niebieskie za każdym razem.

Nienawidzę tej gry :D

Edytowane przez Sobies
Opublikowano

Tez wlasnie zabilem go na hell i dropnely 3 zolte. W ogole nie moge wydropic zadnych sensownych butow, ringow czy amuletow, chodze z jakims dziadostwem z wczesnego nightmare. Za to Vipermagi juz 2 razy mi wypadlo.

Nie moge tez wydropic monarch shield do spirit.

Opublikowano
Teraz, Il Brutto napisał:

Nie moge tez wydropic monarch shield do spirit.

To też jest hit - mi wypadł pierwszy monarch i od razu pomarańczowy. :D Szarego jeszcze nie wyłapałem :( 

Ogólnie z potworów lecą mi pomarańcze, a bossowie to katastrofa. 

Opublikowano (edytowane)

Mam wrażenie, że na ps5 i switchu pustki na serwerach. Pograłem trochę w weekend chcąc dołączyć do jakiejś gry, ale za każdym razem stawiało mi nowa grę i żywej duszy nie było do wspólnego grania :( Tydzień temu na normalu latałem z 3-4 osobami, a na koszmarze nie znalazło mi nikogo, a jestem obecnie w 5 akcie.

Edytowane przez second
Opublikowano

No spoko, ale tak jak pisalem, slaby gameplay ma jak nie wiem, po yt podoba mi sie czarodziejka i asasyn. Wolalbym przejsc na te postacie, ale nie wiem czy warto zaczynac od nowa?

Opublikowano
39 minut temu, second napisał:

Moja blizz sorc zaczyna na hell wymiękać z powodu dużej liczby immunów, ma ktoś do polecenia jakąś fajną hybrydę?

20 w Frozen orb, 10-12 w cold mastery, 

fire bolt 20, fire ball 20, fire mastery 20 

1 static, 1 tele

Albo 20 Frozen orb, 20 synergia, 10 cold mastery

20 fwall, 20 fire mastery, 1 static 1 tele

Oba dają radę Hell ale blizzka kopa ma najmocniejszego (najszybszy Boss killer), tylko z immunami problemy 

• Dzięki 1
Opublikowano
4 godziny temu, stoodio napisał:

WinDruid jest świetny - po Necrusie kolejna postać u mnie. Nawet sobie chyba dzisiaj zacznę - nazwę go Mousesack  :dynia:

Mam dokładnie ten sam plan :D To będzie moja pierwsza postać online jaką zrobię.

Opublikowano (edytowane)

Skończyłem :D Baal na piekle ubity - 81 lev. Summon necro to faktycznie jest samograj. :) Mając jedynie Spirit, na głowie tani Leaf i kupioną w III akcie różdżkę z +2 do necro skilli przechodzi się gra :) 

Teraz czas na druida online, zaś offline spróbuje czarodziejkę. Mam naprawdę sporo fajnego towaru dla niej :)

Diablo® II_ Resurrected™_20211004230202.jpg

Edytowane przez Sobies
  • Plusik 2
Opublikowano

Wczoraj zrobilem cos kolo 150 Lower Kurast runow i doszedlem tylko do wniosku ze jakiekolwiek farmienie na konsoli nie ma sensu jak nie mozna wlaczyc players7. Mam nadzieje ze to najprawia jakos, chociaz watpie.

Opublikowano
12 minut temu, Il Brutto napisał:

Wczoraj zrobilem cos kolo 150 Lower Kurast runow i doszedlem tylko do wniosku ze jakiekolwiek farmienie na konsoli nie ma sensu jak nie mozna wlaczyc players7. Mam nadzieje ze to najprawia jakos, chociaz watpie.

Ja polatałem z 200 runów i UMka poleciała. Ogólnie tak jak wspomniałeś - na Players1 jakichś lepszych run nie będzie, ale gemy, jewele i charmy lecą aż miło.

Opublikowano

Póki co to jedyną opcją na wbicie platyny będzie zrobienie lvl 98 i 99% na PC i przerzucenie save na konsole.

Nabicie 98-99 trwa dłużej niż wbicie 1-98, potem dostaje się 7exp za moba i trwa to ponad 3000 baal runów. Nie do zrobienia na konsoli, szczególnie bez działajacych lobby.

Opublikowano

Jak ktoś chętny na trade Ps5, Ps4 to zapraszam

PSN: S1mon__X(_x2). Posiadam:

• skillery dla Druida
  • tarcza Herold Zakarum
  • Korona Nieumarłych
  • kusza Piekielnisko
  • amulet Hymn Serafina dla Pala
  • Duch w mieczu
  • Dużo innych unikatów i elementów setowych