Il Brutto 1 624 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 No niby jest jakas szansa chociaz znajac blizzarda to nie zdziwie sie jak nie dodadza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Gra ktos na xbox? Chetnie pogralbym z kims wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 (edytowane) Na PS5 przywitał mnie prawie 7,5 GB patch. Aż się boję co pozmieniali EDIT: Jednak kosmetyka BUG FIXES GENERAL Fixed saves for offline characters that shared the same names as their online characters Fixed an issue where players are now notified that their Xbox Live accounts are being linked during account linking Fixed an issue preventing players from creating a game in their region after they joined a game in a different region STABILITY AND PERFORMANCE Fixed numerous related miscellaneous bugs that would cause users games to crash Edytowane 6 października 2021 przez Sobies 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Może naprawili wyszukiwarke serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Tyle do poprawy a oni symulują robotę Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Mnie to nie dziwi, przypomne tylko ze takie numery jak brak mozliwosci powrotu na cow level po zabiciu cow kinga to byl bug a nie zamierzony feature. Przez kilkanascie lat tego nie naprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Barbarzyńcą skończyłem piekło wykonując wszystkie questy od początku do końca grając SOLO. Lvl 84. Piękna gra i moja ulubiona postać! Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ja też skończyłem: Dwukrotnie byłem bliski śmierci (banda szybkich fetyszów z fana w trzecim akcie, paczka soulów w akcie piątym) ale ostatecznie udało się ubić Baala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 @stoodio Na hardcorze? Szanuję! Nigdy się nawet tego nie podejmowałem, a co dopiero skończyć całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Od paru lat jedynie HC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Działają wam powiadomienia o aczikach na XSX? W apce smartfona wyskakuje mi powiadomienie, w profilu aczik dodany, na ekranie przestały się pokazywać. Nic w ustawieniach nie zmieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Nie, ale to nie tylko w diablo są takie problemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 te stygian dolle w 3 akcie (i czasami w 5) sa najgorsze chyba tylko na tym mi sie udalo zginac do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Zrobiłem sobie druida online, wbiłem 35 level i zrobiłem respec na winda i o matko... to będzie jeszcze lepszy samograj jak nekromanta Bardzo fajnie się nim biega. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Za pół godziny gierka mi się ściągnie. W D2 grałem lata temu ale jedynie amazonką i barbem. Jaką postać polecacie teraz? Bo z tego co czytam to nekruś i druid wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 8 minut temu, SebaSan1981 napisał: Za pół godziny gierka mi się ściągnie. W D2 grałem lata temu ale jedynie amazonką i barbem. Jaką postać polecacie teraz? Bo z tego co czytam to nekruś i druid wymiatają. Wybierz to co sam lubisz (mele/caster). Nie sugeruj się żadnymi opiniami. Ciesz się grą Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 9 godzin temu, Sobies napisał: Zrobiłem sobie druida online, wbiłem 35 level i zrobiłem respec na winda i o matko... to będzie jeszcze lepszy samograj jak nekromanta Bardzo fajnie się nim biega. Polecam Udało ci się pograć w większej paczce? Ja wczoraj kupiłem plusa i chciałem polatać, ale na HC dosłownie 0 graczy. Zacząłem palem na sofcie i przez godzinę tylko raz znalazłem 3 graczy do wspólnej sieczki. W większości po wybraniu np. Tristruna tworzylo nową grę na pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Bez problemów już podłącza się do gier. Wczoraj non stop 8 osób na serwerze. Jedyne co męczy to to iż czasami wbijasz na grę w której przed chwilą już byłeś i gdzie np. Baal lub diablo już zabite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Jak się gra czarodziejką albo necro na padzie na wyższych poziomach trudności? Głównie chodzi mi o teleport oraz celowanie. Chciałbym kupić diablo i waham się czy brać na XSX czy pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 @Sedrak Imo wszystkimi casterami gra się lepiej na PC, a melee na konsoli. Ogólnie to nie jest źle, gram czarodziejka na konsoli i z łatwością ubijam nawet bez draśnięcia andy i mepha na hell. Najtrudniejszy jest teleport do nich, bo na PC sobie mogłeś wybrać dokładnie miejsce gdzie chcesz się znaleźć, a na konsolach właściwie masz wpływ tylko na kierunek i ograniczony wpływ na odległość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Tymczasem mój zwierzakowo-ogniowy druid (wilki, serce rosomaka, szczelina/wulkan) totalnie wymięka na Diablo i mam obawy, że dziada nie przejdę. O ile jego hp schodzi dość sprawnie, tak jestem totalnie bezradny wobec jego ataków i jak wilki padają, to postać ginie w parę sekund, bez szans na unik czy ucieczkę. Mogłem iść w ten wind... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 1 hour ago, second said: @Sedrak Imo wszystkimi casterami gra się lepiej na PC, a melee na konsoli. Ogólnie to nie jest źle, gram czarodziejka na konsoli i z łatwością ubijam nawet bez draśnięcia andy i mepha na hell. Najtrudniejszy jest teleport do nich, bo na PC sobie mogłeś wybrać dokładnie miejsce gdzie chcesz się znaleźć, a na konsolach właściwie masz wpływ tylko na kierunek i ograniczony wpływ na odległość No właśnie Paladynem na padzie mi się grało rewelacyjnie, ale grzech przyznać nigdy nie grałem czarką w diablo... I chciałem to nadrobić. No i granie na 65", a na 15" też robi różnicę... Z tego co wiem można przenosić save z konsoli na PC? 14 minutes ago, LeifErikson said: Tymczasem mój zwierzakowo-ogniowy druid (wilki, serce rosomaka, szczelina/wulkan) totalnie wymięka na Diablo i mam obawy, że dziada nie przejdę. O ile jego hp schodzi dość sprawnie, tak jestem totalnie bezradny wobec jego ataków i jak wilki padają, to postać ginie w parę sekund, bez szans na unik czy ucieczkę. Mogłem iść w ten wind... Możesz respec zrobić u akary. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 12 minut temu, Sedrak napisał: Z tego co wiem można przenosić save z konsoli na PC? Jest cross-progress, więc nie trzeba nawet save przenosić. Możesz grać tym samym kontem na wszystkich platformach. Ja tak gram jednocześnie na ps5 i switch. W Diablo 2 na PC spędziłem dawniej sporo czasu i na konsoli jest to póki co nieco inne i nowe doświadczenie, którego warto spróbować. Ja jako "weteran" jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 13 minut temu, second napisał: Jest cross-progress, więc nie trzeba nawet save przenosić. Możesz grać tym samym kontem na wszystkich platformach. Ja tak gram jednocześnie na ps5 i switch. W Diablo 2 na PC spędziłem dawniej sporo czasu i na konsoli jest to póki co nieco inne i nowe doświadczenie, którego warto spróbować. Ja jako "weteran" jestem zadowolony. A nie jest przypadkiem tak że na Konsolach gra sie tylko z konsolowcami ? I na tym ten Cross PLay polega ? Bo jak niby mam pograć na konsoli sony z kimś kto gra na PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 3 minuty temu, kufir napisał: A nie jest przypadkiem tak że na Konsolach gra sie tylko z konsolowcami ? I na tym ten Cross PLay polega ? Bo jak niby mam pograć na konsoli sony z kimś kto gra na PC ? Cross-progress to nie to samo co cross-play Pierwszy w D2R jest, drugiego nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi