Il Brutto 1 624 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Ludzie na battlenecie pisza ze online na konsolach niegrywalne i robia petycje o lobby takie jak na PC. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Godzinę temu, Sedrak napisał: Możesz respec zrobić u akary. Już to zrobiłem pod koniec drugiego aktu, jak mi postać wymiękała na większych grupach przeciwników jeszcze przed Tal Rashą (za bardzo rozdrobnione skille miałem). Później było mega lajtowo, ale sam Diablo to już totalna porażka. Druidem jeszcze nigdy nie grałem i nigdy nie miałem takich problemów. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 2 minutes ago, LeifErikson said: Już to zrobiłem pod koniec drugiego aktu, jak mi postać wymiękała na większych grupach przeciwników jeszcze przed Tal Rashą (za bardzo rozdrobnione skille miałem). Później było mega lajtowo, ale sam Diablo to już totalna porażka. Druidem jeszcze nigdy nie grałem i nigdy nie miałem takich problemów. Ktory masz level? Na koniec 4 aktu powinienes byc tak kolo 27-30. Dajesz mu fissure pod nogi i uciekasz dookola. Nie podchodz blisko, unikaj jego wyziewow. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Lvl 26. Wszystko jest spoko póki żyją zwierzaki i pomocnik (czyli jakieś 10 sekund), bo go trzymają na dystans. Później jakiekolwiek zbliżenie się, na przykład żeby tą szczeliną zadziałać, kończy się prawie instant zgonem. Sama ta ognista fala, czy jak to nazwać, która idzie dookoła, zbija mi już chyba z 1/3 - 1/4 hp. Będę jeszcze próbował, ale wygląda to mało obiecująco (porównując z kilkunastoma podejściami innymi klasami 15-20 lat temu). Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Diablo na normalu to najwiekszy koszmar wszystkich summonerow. Jak sie z nim przemeczysz to potem bedzie juz tylko lepiej, Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Na xsx praktycznie nigdy nie wyszukuje innych gier, ciagle tworzy mi nowa. Chyba ze nikt nie gra online na normalu. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 16 minut temu, smoo napisał: Diablo na normalu to najwiekszy koszmar wszystkich summonerow. Jak sie z nim przemeczysz to potem bedzie juz tylko lepiej, A jak to jest z portalem do miasta przy walce z Diablo? Po powrocie zawsze się ląduje w tej kościanej klatce czy to jest losowe, bo już nie pamiętam sprzed lat jak to wyglądało? Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Jak postawisz portal troche dalej to nie. Przed chwila walczylem z diablo na normalu. Portal gdzies za sciana postawilem. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Pierwszy Anichilus w grze https://blizzplanet.pl/diablo/pierwszy-diablo-clone-w-diablo-2-resurrected-pokonany/ Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Ta jego "walka" z klonem Diablo mnie rozwaliła. Jak na kodach na godmode. Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Ciekawe kiedy to bylo bo na ebay juz na sprzedaz anihilusy +/- 3k. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Ile godzin gry trzeba poświęcić, żeby dojść do takiego momentu? Postać miała chyba 88 lvl. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Taniego Smitera mozna zrobic dosc szybko. Diablo clone sie spawnuje w ilus tam grach na raz (nie wiem jak to w d2r dziala, kiedys chodzilo o ten sam serwer na konkretnym IP), wiec z tego konkretnego klona mogl ozostac wydropnione x annihilusow. Cytuj
meave 34 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 W dniu 6.10.2021 o 17:31, dee napisał: Działają wam powiadomienia o aczikach na XSX? W apce smartfona wyskakuje mi powiadomienie, w profilu aczik dodany, na ekranie przestały się pokazywać. Nic w ustawieniach nie zmieniałem Zeby tylko, nie działają w ogóle, np mi nie wbiło wynajęcie merca z 2a. Coś jak w valhalli. Biegam po piekle, freez, zamykam grę z dasza, loguje się i leży trup w mieście. Już mi sie odechciało hc Cytuj
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Loadingi są dziwne w tej grze. W nocy zagrałem sobie pierwszy raz. Stworzyłem nerusia o imieniu Reanimator, wpakowałem skille w szkielety i wybuch zwłok i gra się całkiem nieźle. Ale co do loadingów to podczas schodzenia cała ekipą (postać + szkielety + merc) do niższego poziomu w jakichś katakumbach włączył się legenadrny loading screen a po chwili i wczytaniu planszy cała moja ekipa została wybita a ja z połową hp klepany przez jakieś mobki Jak tak to wygląda już w pierwszym akcie to co się bedzie działo potem.. Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Na jakiej platformie? Na xss zero problemow. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Ja na XSX poza wspomnianym brakiem powiadomien o aczikach (do pewnego czasu były) zero problemów technicznych od drugiego dnia po launchu. Postać online. Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 U mnie to samo, czasy wczytywania na xss bajka. Mozna sobie latac pindla czy inne mobki. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 Dobiłem sobie do 19 poziomu palem no i jednak gra w multi robi robotę. Fajnie się wyrzyna monstra w grupie na konsoli Tylko jeszcze nie udało mi się dołączyć do większej paczki niż 3 osoby. PS ma ktoś WP do mepha na normie [PS5]? Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 No dostepnosc graczy to jakis dramat. Mozna utworzyc na forum jakas grupe dla grajacych i sie umawiac. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 7 godzin temu, stoodio napisał: Dobiłem sobie do 19 poziomu palem no i jednak gra w multi robi robotę. Fajnie się wyrzyna monstra w grupie na konsoli Tylko jeszcze nie udało mi się dołączyć do większej paczki niż 3 osoby. PS ma ktoś WP do mepha na normie [PS5]? Zrobiłbym Ci boosta, ale nie ma mnie do wtorku przed konsolą 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 Spoko, doczłapałem do kosza. Ale ludzie niekumate, nawet TP nie podrzuci. Jakiś brak kultury na konsolach =/ Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 Ehh myslalem, ze tylko ja na takich trafiam. Ciagle musze sam dolatywac wszedzie bo nie otworzy tp a ja mu za kazdym razem pod nos. Jednak hardcorowi gracze diablo pewnie graja pc. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 Spoko, doczłapałem do kosza. Ale ludzie niekumate, nawet TP nie podrzuci. Jakiś brak kultury na konsolach =/Ja jestem na 5 akcie więc jakbyś potrzebował jakieś tp to piszWysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 W dniu 7.10.2021 o 19:45, bisoner napisał: Na jakiej platformie? Na xss zero problemow. Na zwykłym ps4 zdarzyło mi się ze dwa razy. Przesiadłem się na amazonkę jak za dawnych lat i jakoś nią gra mi się lepiej niż nekro. Nie wiem czy to kwestia sentymentu, przyzwyczajenia czy po prostu znajomości klasy, chyba wszystkiego po trochu. W D3 też najbardziej lubiłem biegać hunterką choć D2 bardziej mi podpasowało mechaniką. Co do itemków zaś to na ebay jest już masa ofert z glifami, secikami, goldem.. Niektórym to gierka spłaci się bardzo szybko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi