zagul 326 Opublikowano 15 października 2021 Opublikowano 15 października 2021 Na Ps4 znikają itemy z sharowanego stasha. W offline..Pisałem o tym wyżej, beka straszna.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Przeważnie serwery padały około godziny 15. No, ale hej, mam drugą zmianę w robocie, więc dziś serwery leżą już od rana Ta gra to powoli żywy mem się robi. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Typowa premiera od Blizzarda, dali serwery z ziemniaka i zdziwieni. Ponoć można o refund się ubiegać przez zaistniałą sytuacje jbc Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Ma ktoś może jakiś MF stuff na wymianę? Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 W dniu 16.10.2021 o 10:44, bluber napisał: Typowa premiera od Blizzarda, dali serwery z ziemniaka i zdziwieni. Ponoć można o refund się ubiegać przez zaistniałą sytuacje jbc Dobra jednak nie można ja pierdole ha tfu na ryj blizzardowi Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 A już miałem pytać czy moje postaci online zostaną Cytuj
zagul 326 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 Jakaś kolejna zmiana? Na wersji PS5 nie mogę się połączyć z battle netem, na wersji PS4 jest kolejkowanie. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 O co chodzi z tą kolejka do battle neta? Jestem na miejscu 161 - szybko to idzie, bo nie wiem czy czekać? Cytuj
second 3 695 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 55 minut temu, LeifErikson napisał: O co chodzi z tą kolejka do battle neta? Jestem na miejscu 161 - szybko to idzie, bo nie wiem czy czekać? W skrócie: Blizzard ulepił serwery z kału, więc cały czas padają, ale jak powiedzieli nie jest to ich wina, tylko wina graczy, bo nauczyli się grać w D2 i robią zbyt dużo gier, więc uznali że wprowadzenie kolejek to najlepsze rozwiązanie tego problemu. 2 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) Żeby było ciekawiej to odpaliłem sobie mojego offline Druida żeby trochę pobiegać w międzyczasie, pograłem z pół godziny i czarny ekran z logo ładowania (więc to raczej problem gry, a nie konsoli). Dodam, że gra nie została zapisana, więc po ponownym uruchomieniu przepadło trochę fajnych rzeczy ktore wypadły w międzyczasie. Edytowane 18 października 2021 przez LeifErikson Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 U mnie też pojawiły się egipskie ciemności. Może to mroczny upgrade związku z nadchodzącym Halloween ? Cytuj
SebaSan1981 3 583 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 No jak to sie dzieje w drugim akcie to leć do gniazda Żmijoszponów zrobić tam porządek. Chyba że mowisz o czarnym ekranie i niemożności włączenia gry, to wtedy leć do biura blizzardowych Żmijoszponów zrobić tam porządek W grze coś się pojepało, nie zawsze chce mi działać castowanie spelli, najemnik wcale nie pomaga tylko chodzi jak chce. Znikły mi też czaszki z prywatnego inventory. Łodafak?? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 18 października 2021 Opublikowano 18 października 2021 Wlasnie mi wypadla runa Sur w the pit. W sumie blisko bylo ale juz wolalbym Vex bo gram offline i ani tego nie przehandluje ani nie uzyje, jedyne co to druga Sur transmutuje w Ber. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 (edytowane) 14 godzin temu, second napisał: W skrócie: Blizzard ulepił serwery z kału, więc cały czas padają, ale jak powiedzieli nie jest to ich wina, tylko wina graczy, bo nauczyli się grać w D2 i robią zbyt dużo gier, więc uznali że wprowadzenie kolejek to najlepsze rozwiązanie tego problemu. NIc dodać nic ująć. I nie prawdą jest że nie dało się zrobić coopa , nie prawdą jest że nie dało się ogarnąć gry multi. Prawda jest taka że im się po prostu nie chciało !!! Oby tylko kasa na koncie się zgadzała. Ciekawe będzie co powiedzą jak te serwery ogarną tak aby dało się grać bez durnych kolejek ! Jednak się dało ? Wczoraj 152 w kolejce po 42 minutach się zalogowałem! To rozwiązanie jest nie do zaakceptowania! Edytowane 19 października 2021 przez kufir Cytuj
WisnieR 2 731 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 A wy i tak to kupiliście W Blizzardzie szampany wystrzeliły. Swoje zarobili i już pewnie planują jak dalej golić graczy. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Mnie tam się podoba, kupiłem na dwie konsole Ale nie trafiłem na problemy, o których czytam, więc nie mam na co narzekać. No jedno tylko, brakuje mi transferu postaci offline, abym mógł przerzucać zapisy między xboxem, a switchem. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 16 minut temu, WisnieR napisał: A wy i tak to kupiliście W Blizzardzie szampany wystrzeliły. Swoje zarobili i już pewnie planują jak dalej golić graczy. No a jak ! Dokładnie tak jak piszesz. Kasa jest jest ! Cytuj
second 3 695 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Robię sobie runy Andy->Meph->Pindel->Ancient Tunnels a i tak najlepszy loot poleci z przypadkiem ubitego upadłego na 2 poziomie katakumb 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 A propos runów - w jaki sposób najlepiej sobie przypakować postać, żeby nabić parę poziomów (mój offline druid lvl 26 wymięka na Diablo niestety, więc chcę mu jeszcze dać szansę w taki sposób )? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 Wyczyść kilka razy rzekę płomieni/sanktuarium chaosu i powinieneś wbić 30. Więcej będzie ciężko. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 23 hours ago, stoodio said: 1:61640 I cyk na allegro za 499 55 minutes ago, LeifErikson said: A propos runów - w jaki sposób najlepiej sobie przypakować postać, żeby nabić parę poziomów (mój offline druid lvl 26 wymięka na Diablo niestety, więc chcę mu jeszcze dać szansę w taki sposób )? https://youtu.be/TV4puhc-j0g Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 2 hours ago, LeifErikson said: A propos runów - w jaki sposób najlepiej sobie przypakować postać, żeby nabić parę poziomów (mój offline druid lvl 26 wymięka na Diablo niestety, więc chcę mu jeszcze dać szansę w taki sposób )? Zbroja z dwoma socketami i Tal + Eth Staff z dwoma socketami i Tir + Ral te dwa itemy dla druida sa najlepsze do konca 3 aktu na nightmare, szczegolnie ten staff dajacy +3 do fire skills Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Coś jest nie tak z tym Diablo. Gram barbarzyńca na piekle mam 89 lvl i nie spotkałem jeszcze niewrażliwych na ataki fizyczne! Co jest ? Gdzie oni się podziali ? W Sanktuarium koło Diablo magowie rzucali zawsze Żelazną Dziewice i podczas tornada czesto ginąłem teraz ani razu się to nie zdarzyło ! O co chodzi ? Grzebali coś w grze ? Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Nie wiem, ale przed wykrzyknikiem i pytajnikiem nie stawia się spacji. 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi