dee 8 808 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 (edytowane) Z cyklu niespodzianki zaszyte w kodzie D2:R. Chwaliłem sobie działanie Quick Resume przy graniu postacią offline. Tylko że po kilku dniach coraz bardziej zaczęła mi przycinac animacja. W pewnym momencie już sprawdzałem czy przypadkowo nie przełaczyłem opcji graficznych na tryb 30 fps. No, ale nie. A te skoki animacji zaczęły byc coraz bardziej dostrzegalne. Dopiero zamknięcie gry z poziomu konsoli i odpalenie na nowo sprawiło, że animacja wróciła do leganckich 60 fps cały czas Ciekawe jakie jeszcze kwiatki powychodzą na wierzch? Edytowane 27 października 2021 przez dee Cytuj
second 3 695 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 2 godziny temu, bisoner napisał: Ladnie posypało. Ładnie, gdzie tak obrodzilo? Cytuj
zagul 326 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Właśnie skończyłem palladynem koszmar. Chciałem zrobić reset i grać młotkami, ale nie mam bazy pod ducha. Gdzie najlepiej to farmic? Krowy na normalu i do larzukae?Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 2 godziny temu, second napisał: Ładnie, gdzie tak obrodzilo? Latam tajemne sanktuarium ciagle, ladnie runy tam dropi. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 U mnie z kolei najgorsza HRka: Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Właśnie skończyłem palladynem koszmar. Chciałem zrobić reset i grać młotkami, ale nie mam bazy pod ducha. Gdzie najlepiej to farmic? Krowy na normalu i do larzukae?Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu TapatalkaJak grasz na plejce, to mogę Ci dać crystal sworda 4s. U mnie z kolei najgorsza HRka: Też wczoraj krowy podarowały Chama i uj z tym idzie zrobić Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Bo tu liczy się satysfakcja! A kolekcjonerzy zapłacą dużo Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Chcesz kupić? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 33 minuty temu, KOMARZYSKO napisał: Chcesz kupić? Nie jestem kolekcjonerem ale jeśli rozbudują tą grę to pewnie ta runa nabierze innego znaczenia więc ja bym trzymał. Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Jak rozbuduja ta gre to wystaartuje ladder i rzeczy nonladder pewnie straca na wartosci. Jak ktos gra na switch to mam sporo low runek i moze jakis gear. Moge za free podrzucic. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 (edytowane) 55 minut temu, bisoner napisał: Jak rozbuduja ta gre to wystaartuje ladder i rzeczy nonladder pewnie straca na wartosci. Jak ktos gra na switch to mam sporo low runek i moze jakis gear. Moge za free podrzucic. Tak, ale w D2 dużo gra starszych graczy co nie specjalnie ma czas na granie i tworzenie nowych postaci co pół roku to troche słabe. Edytowane 27 października 2021 przez kufir Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 To juz kazdy gra jak chce. Przeciez nie trzeba grac sezonow. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 2 godziny temu, bisoner napisał: Jak rozbuduja ta gre to wystaartuje ladder i rzeczy nonladder pewnie straca na wartosci. Jak ktos gra na switch to mam sporo low runek i moze jakis gear. Moge za free podrzucic. A mógłbyś pomóc z Ancients i Baal na hell? Gram sorc blizz i z racji immunow sam tego nie zrobię. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Kurde zacząłem Piekło mom Necro summonerem i jest ciężko jak skurczysyn :| Czy na piekło już się idzie z jakimś uber sprzętem po godzinach farmienia czegoś specyficznego na koszmarze ? :hmm: Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Ja wbiłem moim wind druidem do V aktu piekła i odbiłem się boleśnie. Ginę co chwila od dystansowych mobów. Zresztą wcale się nie dziwie jak mam tak tragiczny gear jaki mam. Jednak summon necro z racji ściany szkieletów był łatwiejszy, bo to oni przyjmowali obrażenia. Tutaj jest tylko misiek i najemnik (jednak oboje padają na kilka hitów). Muszę gdzieś podlevelować i pofarmić itemy. Potrzebuje też Monarcha na spirit - ma ktoś może w nadmiarze na PS4/PS5? Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Moze polataj sobie krowy na koszu lub 85lv area na hell. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Godzinę temu, Sobies napisał: Ja wbiłem moim wind druidem do V aktu piekła i odbiłem się boleśnie. Ginę co chwila od dystansowych mobów. Zresztą wcale się nie dziwie jak mam tak tragiczny gear jaki mam. Jednak summon necro z racji ściany szkieletów był łatwiejszy, bo to oni przyjmowali obrażenia. Tutaj jest tylko misiek i najemnik (jednak oboje padają na kilka hitów). Muszę gdzieś podlevelować i pofarmić itemy. Potrzebuje też Monarcha na spirit - ma ktoś może w nadmiarze na PS4/PS5? Mam monarchę. Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 3 godziny temu, second napisał: A mógłbyś pomóc z Ancients i Baal na hell? Gram sorc blizz i z racji immunow sam tego nie zrobię. Grasz na switch? Ja cienki jestem na baala. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Tak, akurat przed chwilą udało mi się znaleźć grę i mam to zaliczone Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 19 hours ago, zagul said: Właśnie skończyłem palladynem koszmar. Chciałem zrobić reset i grać młotkami, ale nie mam bazy pod ducha. Gdzie najlepiej to farmic? Krowy na normalu i do larzukae? Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Krowy na nightmare. Dla paladyna jest to o wiele latwiejsze ze kazda ale to kazda tarcza paladin only ma max. 4os. Wiec zawsze u Larzuka to zrobisz ale stosunkowo latwo tez znalezc 4os tarcze na krowach bez marnowania questa. No i nalepsze jest to ze w tych tarczach dla paladyna masz bonusy i mozesz znalezc na koszmarze do +45 all resistances, ktore sie naloza z tymi spiritowymi. Takze ja polecalbym poszukac takiej minimum +30 i ewentualnie uzyc questa na os. Przy okazji znajdz sobie polearm na 4os jak jeszcze nie masz Insight dla merca bo bez tego ten build nie ma sensu. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 Niesamowite jakim GameChangerem jest runeword Spirit/Duch. Wczoraj podczas kilku runów Chaos Sanctuary na piekle nareszcie wypadł Monarch. +2 do skilla i 35% resistów odmieniły mojego druida o 180*. Jak wcześniej bili mnie w V akcie piekła, tak po zdobyciu Spirit'a skończyłem całą grę komfortowo. Masakra. Po nekromancie i druidzie pora na coś totalnie nowego... postanowiłem po raz 1 w życiu stworzyć Amazonkę Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 Jak to jest ze zmianą merca np. na piekle? W akcie wymienilbym sobie na merca z chłodem, jest jakaś różnica w resach albo czymś innym jak wymienię tego, który towarzyszy mi od normala?Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
KrwawaRyba 22 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 10 godzin temu, zagul napisał: Jak to jest ze zmianą merca np. na piekle? W akcie wymienilbym sobie na merca z chłodem, jest jakaś różnica w resach albo czymś innym jak wymienię tego, który towarzyszy mi od normala? Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Merc z aurą zimna jest tylko na koszmarze. Musisz go podlewać bo max są chyba do 60 lvla. Różnic w statach praktycznie nie ma (prowadzony z niskiego lvla normalna miałby minimalnie wyższe ale to nie istotne, lvl aury będzie ten sam na równym poziomie). Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 Jest i Ohm (średnio raz w tygodniu HRka leci): 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 Merc z aurą zimna jest tylko na koszmarze. Musisz go podlewać bo max są chyba do 60 lvla. Różnic w statach praktycznie nie ma (prowadzony z niskiego lvla normalna miałby minimalnie wyższe ale to nie istotne, lvl aury będzie ten sam na równym poziomie).Warto w ogóle zmieniać ta aurę? Czy jak będę grał z mercem z normala to wielkiej różnicy nie zauważe.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi