columbo 1 108 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 58 minut temu, second napisał: Ja wyraźnie odczułem różnice jak zdobyłem sundera, gram czarodziejką na chain lightning z infinity i griffonem z rbf 5/5. Nie jest to może game changer, ale jest łatwiej A nie myślałeś nad Nova sorc? Z takim sprzętem to chyba się po prostu wskakuje w tłum i patrzy na loot. Pamiętam jak w poprzednim sezonie często na takiego typa trafiałem w grach z krowami na p8. Tele, Nova + dokokszony fcr i ekipa nawet nie miała co robić, bo gość sam swoją sorcką wszystko zamiatał. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 Problem tkwi stricte w mechanizmie dmg pułapek - nic dziwnego, że czarodziejką odczułeś różnice. 1 Cytuj
second 3 707 Opublikowano 3 marca 2023 Opublikowano 3 marca 2023 5 godzin temu, columbo napisał: A nie myślałeś nad Nova sorc? Z takim sprzętem to chyba się po prostu wskakuje w tłum i patrzy na loot. Pamiętam jak w poprzednim sezonie często na takiego typa trafiałem w grach z krowami na p8. Tele, Nova + dokokszony fcr i ekipa nawet nie miała co robić, bo gość sam swoją sorcką wszystko zamiatał. Myślałem i pewnie zrobię jak mi się obecny build znudzi (raczej niezbyt prędko, bo gra mi się świetnie). Problem tylko w tym, że musiałbym zrobić drugie infinity w jakiejś nieeterycznej bazie o małych wymaganiach, obecnie mam u merca eth thresher co wymaga grubo ponad 140 siły i 100 zręczności, więc głupio tylko po to masę punktów ładować zamiast w life (lub mana jeśli es build). Do tego kolejny próg fcr, czyli jakiś dobre crafted/rare ringi zamiast sojów lub fcr ammu zamiast mary, a to sporo kosztuje i resy lecą w dół, oraz perf viper zamiast coha jako zbroję (znowu resy). Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 W weekend prawie 8h farmy, 0 sunderów, 0 dobrego lootu . Wciąż najlepsza runa jaka dropnęła od premiery, to kilka IST'ów. 1 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 U mnie też lipa, żaden nowy nie wypadł. Co do opisywanego pomysłu na asskę z dwoma sunderami fire plus light - nie mam griffona i mówiąc szczerze nie zauważyłem jakiejś znaczącej poprawy w szybkości ubijania vs wariant z pojedynczym sunderem fire i rzucaniem firebomb. U mnie w zasadzie po weekendzie jedyny (ale ogromny) plus, to fakt że przepaliłem na hazardzie 8 baniek na amulety - efekty są dwa: highlord's i mara 23 resall. Za kilka miesięcy jak uzbieram złoto, to wpadam do Gheeda z nadzieją na SoJa Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 Na czarce mam Wealth w zbroi i gold leci jak marzenie, po 3-4 runach mam full i hazarduje. Do tego gheed i edge w łapie i pierścionki po ~37k kupuje. Oczywiście nic nie leci ciekawego. Trzeba się wziąć za levelowanie horkera. Tylko najpierw chciałem wydropić po 1szt z każdego sundera, no ale nic nie leci. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 45 minut temu, columbo napisał: Co do opisywanego pomysłu na asskę z dwoma sunderami fire plus light - nie mam griffona i mówiąc szczerze nie zauważyłem jakiejś znaczącej poprawy w szybkości ubijania vs wariant z pojedynczym sunderem fire i rzucaniem firebomb. Dwa sundery są zbyteczne, dodatkowo mają rację bytu jedynie w przypadku dalszej możliwości zbicia immune'owy tych 95% (np. facet -5, Flickering Flame -15, Phoenix etc.). Na jakim pX tak słabo wam lecą te talizmany? P5 jest optymalny. Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 (edytowane) Sundery najlepiej farmic jak TZ trafi się na Travi. Raz w dwóch runach na Radę wypadły 3szt Generalnie mam wszystkie ale tylko 1 perf na błyski. Teraz wszystko co mi wypada gorszego niż mam wyrzucam losowo ludziom grającym na normie Edytowane 6 marca 2023 przez Lipert Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 Ja gram tylko P1-P3, bez obnizania resow sprzetem ciezko wejsc wyzej, za duze ryzyko na hc. Jak dotad wypadlo mi kilka sunderow, z czego wiekszosc na ogien oraz jeden na light, ktory robi robote na javce. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 Ja natomiast polecam Falyer Jungle (+ dungeon) - masa mięsa armatniego, które samo leci pod topór do tego szamani, którzy dropią podwójnie Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 Ja na p7 latam. O szamanach nie wiedziałem Co konkretnie dropią podwójnie? Talizmany? Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 Wszystko, jak szaman jest bossem to najpierw ubijasz samego szamana a pozniej z niego masz lalke ktora tez jest takim samym lvl bossa. 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 10 marca 2023 Opublikowano 10 marca 2023 Przed chwilą czillaucik na Switchu. Ganiałem za krowami bo potrzebowałem czterogniazdowego Phase Blade dla Dragondina a tu nagle... Phase Blade też wpadło na tym samym runie XD 1 2 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 Na XSX od czego zależy, że jak się skończą mikstury na pasku to gra dokłada je z inventory? Czasem to działa czasem nie? Nie ogarniam Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 A pierścień Bul-Kathosa nie chce polecieć... Tu wieczór ze sterroryzowaną Andy: Spoiler Wszystko charsifood XD Ah ten 1%... 2 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 W dniu 11.03.2023 o 15:33, Sedrak napisał: Na XSX od czego zależy, że jak się skończą mikstury na pasku to gra dokłada je z inventory? Czasem to działa czasem nie? Nie ogarniam Jak masz dokładnie takie mikstury w inv jak na pasku to po zużyciu z paska same się automatycznie uzupełniają do czasu, aż Ci się nie skończą w inv. Czyli mając 10x Mniejszą Miksturę Many w ekwipunku będzie uzupełniać Ci ją na pasku 10 razy, a jak się skończy to w to miejsce już nie wskoczy np. Mikstura Many. 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Dzięki Ci dobry człowieku. Mój nekromanta pochłania miksturki many jak opętany i ta rada bardzo się przyda Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stoodio 2 079 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 kwietnia 2023 W dniu 23.09.2021 o 13:00, stoodio napisał: Jednak mają jaja: No i mamy to : Pierwszy raz w ciągu tych ponad 20 lat wbiłem maksymalny poziom na SP. Bez bicia przyznam, że bez TZów nie dałbym rady - była przynajmniej jakaś różnorodność, bo Ballrun w kółko do porzygu potrafi człowieka złamać. Pozostało trochę drobnicy i będzie jednak platynka 2 8 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Jak z tym graniem na padzie? Bo są dobre promki teraz i mysle nad zakupem na sonke albo switcha, zeby pograc pod kołderka. W d4 gra się elegancko, ale d2 było robione pod klawe i myszke Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Na luzie idzie pograć. Necro trochę gorzej. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 3 minuty temu, Moldar napisał: Na luzie idzie pograć. Necro trochę gorzej. a co z necro? Bo na poczatek chcialem summonera zrobic, bo nie potrzebuje super sprzetu Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Eksplozje zwłok trochę średnio wychodzą. 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 To chyba przezyje, potem i tak sie przerzuce na paladyna i druida. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Robił ktoś już trofkę za 20 uszu w ekwipunku, lub chciałby zboostować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi