zagul 326 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 39 minut temu, smoo napisał: Robił ktoś już trofkę za 20 uszu w ekwipunku, lub chciałby zboostować? Możemy ogarnąć w weekend, co tam potrzeba? Jedna postać online na poziomie, który pozwala na pvp? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Opublikowano 13 kwietnia 2023 Trzeba mieć 20szt uszu w ekwipunku, można je podnieść z ziemi bez zabijania (jeśli ktoś inny je już ma). Minimalny lvl do pvp nie pamiętam jaki był, ale chyba 9. Ja mam kilka postaci nonladderowych więc to chwila moment jak coś. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 14 lipca 2023 Opublikowano 14 lipca 2023 Panowie jak to jest w D2R z sezonami? Nowości z sezonu pierwszego w momencie wejścia sezonu drugiego wchodzą na non-ladder jak w przypadku chociażby POE? Cytuj
zagul 326 Opublikowano 14 lipca 2023 Opublikowano 14 lipca 2023 Panowie jak to jest w D2R z sezonami? Nowości z sezonu pierwszego w momencie wejścia sezonu drugiego wchodzą na non-ladder jak w przypadku chociażby POE? Do tej pory tak jakoś działało, tylko nie pamiętam dokładnie czy nowości z pierwszego sezonu weszły po jego zakończeniu czy przy starcie drugiego. 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 15 lipca 2023 Opublikowano 15 lipca 2023 Dzięki graniu w Diablo IV jeszcze bardziej doceniłem D2R. 3 1 2 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 Mam pytanie czy postac stworzona jako online na ps5 moze byc uzywana na switch? Czy to sa osobne wersje? Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 2 godziny temu, danielskii napisał: Mam pytanie czy postac stworzona jako online na ps5 moze byc uzywana na switch? Czy to sa osobne wersje? Pewnie, jest cross-progression między wszystkimi platformami. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 Dzieks to juz wiem co biere pod choinke;) swoja droga moge tylko powiedziec ze znudzony d4 mialem wczoraj odpalic na 5 minut d2r - skonczylo sie na 4ch godzinach i pierwszym akcie skonczonym. Fun z gry przez 4h wiekszy niz przy 250h w d4.. nawet nie widze sensu do powrotu do d4 jesli nie zrobia czegos z gearem w d4.. 1 1 Cytuj
moski81 1 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Pewnie, jest cross-progression między wszystkimi platformami.Siema Jeśli stworzysz postać na PS5 to możesz grać nią na Switchu Postępy się zapiszą i będą widoczne na PS5Na stronie blizzard musisz dodać switcha do konta.Wysłane z mojego Pixel 7 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rash 243 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 (edytowane) 20 godzin temu, danielskii napisał: Dzieks to juz wiem co biere pod choinke;) swoja droga moge tylko powiedziec ze znudzony d4 mialem wczoraj odpalic na 5 minut d2r - skonczylo sie na 4ch godzinach i pierwszym akcie skonczonym. Fun z gry przez 4h wiekszy niz przy 250h w d4.. nawet nie widze sensu do powrotu do d4 jesli nie zrobia czegos z gearem w d4.. Mnie też coś wczoraj tchnelo i chyba zainstaluje dziś ponownie d2 i pokręcę się po river of Flame oldschoolowym babem.Co do d4 to miłe złego początki tak bym to określil.Przegrane 150h i pustka. Nie ma co ukrywać że itemizacja leży pełną gębą i nie zanosi sie ze cokolwiek się zmieni. No bo co, będą co sezon wprowadzać parę uniqow, czy też uniqalnch aspektów.Eh szkoda, człowiek pokładał duże nadzieję odnośnie 4 ale jak widać blizz to blizz. Bliźniacza sytuacja jak z d2r. Człowiek nie oczekiwał cudów, no ale krw. Pomijając mniej lub bardziej znaczące zmiany w balansowaniu class które jak wiemy blizz już olał to np w przypadku classica gdzie prosimy się krw od premiery o głupi shared stash i tego się Jasnie Paniskom nie chce nawet zrobić... Edytowane 25 lipca 2023 przez Rash Cytuj
Rash 243 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Chopcy prośba, znalazłby się ktoś chętny żeby czasem wieczorem pomoc zmulic główną postać na classic hardcore na plejce? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 Gra kupiona i też bym z kimś pograł, w obojętnym trybie. Xbox. Cytuj
twornik 3 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Jest szansa ubić solo uber Diablo hammerdinem, czy w trzeba robić respeca pod smitera ? Gram postacią hc offline. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Przyzwoity hammerdin powinien sobie poradzić z Diablo Clonem (czy jednak pytasz o DIablo w Tristram?). Zaaplikuj mu tylko status 'prevent monster heal', żeby się nie regenerował (wymagany atak melee). Cytuj
twornik 3 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Chodzi mi o diablo z Tristram. Klona z jako takim gearem do połowy hp ściągam. Biegam dziesiątki razy na andariel i mephisto, wypada wszystko poza Zakarum, a taka chcica na ten sprzęt. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Nie da sie. Dziesiatki razy to tak jakbys wcale nie farmil. HoZ dropi najlepiej z Mephisto nie tylko na piekle ale i. na Nightmare. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Pytanie o konkretnie Diablo zbiło mnie z tropu, bo wiesz, że tam są jeszcze jego dwaj bracia? Nie ryzykowałbym jednak zabawy w tristram hammerem, zwłaszcza, że w moment możesz zrobić respec w smitera, który mieli całą trójce, nie ważne czy sc czy hc. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Smiterem morduje się trzech na raz Co do dropów to najlepiej dropią przedmioty i runy kiedy się na nie nie nastawiamy tylko przechodzimy grę kolejnymi postaciami Cytuj
twornik 3 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Dzielona skrzyneczka to jest to. Farmisz bez stresu, zawsze coś wydropi. Jak jestem stargetowany na kilku konkretnych przedmiotach, to wszystko inne co wypadnie jest bezużyteczne. Ogólnie celuję w platynkę i cieszę się, że wbijając hc 99 lv (kiedyś tam na emeryturze), wpadnie też dla zwykłej postaci. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Jest jakas strona ktora pomoze troche przy itemach - skrzynke mam zawalona bo ciezko mi ogarnac czy powinienem cos trzymac czy moge do zyda pogonic Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Tu masz taką podstawową kategoryzację: https://www.purediablo.com/strategy/what-diablo-2-resurrected-items-to-keep#Godly_Drops Gorzej z magicznymi oraz rzadkimi przedmiotami - tu jest masę zmiennych. Jak masz chwilę wieczorem, to mogę rzucić okiem, co warto zachować. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Dzieks Stoodio gram z przerwami wiec dopiero w 3m akcie jestem ale na razie wszystko trzymam co wpadnie z unikatow Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Panowie polecili byście Diablo 2 Resurrected kompletnemu laikowi? Od dawna już mnie korci żeby spróbować (żeby zagrać w coś innego wkoncu). Dlatego mam parę pytań czy jest tu jakiekolwiek tło fabularne, ciekawe lokacje, bossowie? I czy dobrze się w to gra w 2023r.? Bo generalnie od zawsze to Diabolo kojarzyło mi się z bezmózgim siekaniem bez ładu i składu Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Gra się tak samo dobrze jak na premierę dwie dekady temu Fabułka siedzi, questy siedzą, itemki siedzą, bossy siedzą. To jest topka ale i tak no jest to siekanie koniec, końców, ale oblane pysznym sosikiem. Btw. kupno D2:R na Switcha to najlepsza decyzja ever. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi