Agent_Man 163 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Aaa, czyli zmieniony drop rate ze względu na pucharki w grze. Pamiętam, że w OG SoJów było na rynku tak wiele, że z czasem gracze zaczęli przeliczać wartość co lepszych przedmiotów na ileś tam SoJ. To była praktycznie alternatywna waluta w handlu. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Wczoraj udało mi się zdobyć ten pierdzielony puchar za soja Okazuje się, że nie trzeba nawet go trzymać/mieć w swoim ekwipunku. Wczoraj znalazłem grę gdzie kolo chciał 2 tokeny za soja - z bólem rzyci biorę je i idę na wymianę, patrzę a tu w momencie gdy gość wrzucił soja do okna handlu wskoczył mi pucharek Przeprosiłem z info ze jednak sie rozmyślilem i tym sposobem mam trofka bez straty tokenów. Teraz "tylko" dobić do 99 na hc 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja W dniu 21.05.2024 o 17:08, Agent_Man napisał(a): Aaa, czyli zmieniony drop rate ze względu na pucharki w grze. Pamiętam, że w OG SoJów było na rynku tak wiele, że z czasem gracze zaczęli przeliczać wartość co lepszych przedmiotów na ileś tam SoJ. To była praktycznie alternatywna waluta w handlu. Jest nieco inaczej niż piszesz - drop nie został zmieniony pod trofiki. W czasach klasycznego diablo (sprzed LoDa) była mniejsza pula przedmiotów - szczególnie pierścieni, stąd częstszy ich drop. W pewnym momencie SoJ robił za walutę - zgoda, ale lwia część tych pierścieni była zdupe'owana (ten sam los spotkał później HRki). 29 minut temu, columbo napisał(a): Teraz "tylko" dobić do 99 na hc Da się zrobić - zalecam offline Ja sobie ostatnio latam czarką na classicu, zrobiłem sobie build pod Blaze - rewelacyjnie się gra, ten bonus do FRW robi robotę 1 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Hc tylko offline - tak zostałem wychowany Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja 1 minutę temu, columbo napisał(a): Hc tylko offline - tak zostałem wychowany Ano, piękna sprawa - wszystko samemu wyrżnąć i wydropić. Zupełnie inne doświadczenie niż na Bnetcie... 1 1 Cytuj
magpie 41 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Dla mnie sam fakt, ze gra od trzech sezonow nie dostala zadnego update calkowicie ja przekresla, ale lubie sobie czasem wlaczyc MrLlamaSC i zobaczyc czym akurat gra. Cytuj
Meanthord 329 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Witam, panowie pytanie. Czy postać (online) z Diablo 2 wersji oryginalnej jest widoczna/można przenieść do wersji Resurrected? Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Jak wypada D2 na Switcha? Widziałem promocje na Titan Quest i waham się co kupić. Polecacie coś? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia Pięknie wypada - tu np. runa JAH W dniu 10.03.2023 o 19:31, ornit napisał(a): Przed chwilą czillaucik na Switchu. Ganiałem za krowami bo potrzebowałem czterogniazdowego Phase Blade dla Dragondina a tu nagle... Phase Blade też wpadło na tym samym runie XD Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia On 8/8/2024 at 1:25 PM, Sedrak said: Jak wypada D2 na Switcha? Widziałem promocje na Titan Quest i waham się co kupić. Polecacie coś? Chyba z 200h nabiłem na Switchu, gra się super i polecam 1 Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Ostatnio mega się wkręciłem w NS i od CVI oderwać się nie mogę, a szukam właśnie czegoś do grania gdzie w tle może lecieć TV i Diablo wydaje się być idealne. Kurczę szkoda, że promocji nie ma żadnej, ale na pewno dodam do wishlisty. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia 3 hours ago, Sedrak said: Ostatnio mega się wkręciłem w NS i od CVI oderwać się nie mogę, a szukam właśnie czegoś do grania gdzie w tle może lecieć TV i Diablo wydaje się być idealne. Kurczę szkoda, że promocji nie ma żadnej, ale na pewno dodam do wishlisty. Promocje są co jakiś czas. Nawiasem mówiąc Diablo 3 też super działa i też polecam do casualowego grania 1 Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia W D3 trochę się nagrałem już i jakoś do D2 ciągnie. Mam niby na XSX, ale tam głównie w D4 gram Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Takie gry jak Diablo to tylko handheld. Szkoda, że 4 jest tylko online, bo brałbym na Decka Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Gra ktoś może aktualnie online na PS5? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Po chu*wym d4 mocno mysle nad powrotem ale poczekam do poe 2 z decyzja i wtedy ostateczna decyzja bo chcialbym troche dluzej przygrindowac. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października No i mamy to: Super się grało, mogli by jeszcze się pokusić o jakiś pucharek za wszystkie unikaty/sety/słowa runiczne bo i tak to zrobiłem 3 4 Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Wszystko solo i bez handlu? Np Zod wydropiony? Jak tak to szaaacun. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października ZODy akurat sobie zcube'owałem z niższych run. Nie będę ukrywał, że Terror Zone'y znacznie ułatwiły poszukiwania białych kruków. Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Kupiłem diablo jakiś czas temu, włączyłem zobaczyłem jak ładnie wygląda, pograłem 30 minut i tyle, ale ostatnio odpaliłem ze znajomym tym razem na PC i kurczę dwie nocki zarwalismy do 5. Fenomenalnie się grało. Wczoraj od 21 na 24 farmilem w kółko to samo teraz na konsoli i również super. Szok jak ta jest miodna po tylu latach i jak dobrze działa na XSX, bo z laptopem to różnie bywa Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Panowie, jakiś pewny build z którym się nie będę męczył na Hell w grze offline? Mój Necro bardzo mocno zasysa w walce z bossami, szkielety padają jak muchy. Myślałem o Czarodziejce, ale co z niewrażliwościami? Cytuj
Sedrak 782 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada W jednym z patchy dodali nowy talizman, który pozwala przebić się przez niewrażliwość, ale wypadają one tylko w Terror Zone Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi