Opublikowano 20 sierpnia 20213 l 18 minut temu, cotek napisał: Myślicie, że przy otwartej becie będzie szansa się wbić bez problemu, jak były problemy dla preorderowiczów ? Jakby Ci to powiedzieć: Beta early acces pozwoliła mi pograć 1,5 godziny i wszystko padło. Tak jak kolega wyżej napisał - pobrałbym dziś betę i może dopiero w sobotę z rana uda Ci się odpalić grę
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Beta pobrana, pogram troche paladynem. Ktoś chetny, zeby wieczorem luzno pobiegac? pc oczywiscie
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Jaki masz battletag? Ja chętnie sprawdzę czy i jak działa owa crossprogresja. Wezmę jakąś postać, którą stworzyłem na xsx.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Póki co to nie mogę nawet konta na Blizzardzie ogarnąć, bo wywala błąd, także pograne xd
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l I akt za mną Gram bez przerwy od 4 godzin bez problemów na PS5 Edytowane 20 sierpnia 20213 l przez cotek
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Stare, nowe, dobre Diablo 2, dobrze odwzorowany remake, co prawdziwego szkieletu gry nie naruszyli. Czuję się jak jak gówniarz gdzie 21 lat temu grałem w to jak pojebany.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Dokładnie, no ta przerwa po becie do tego 23 września będzie doskwierać. Szkoda, że nie będzie można przenieść postaci z bety. Ale na premierkę może zagram Zabójczynią, chyba nigdy tą postacią nie przeszedłem Diablosa 2.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Pogralem pare godzin na PS5, prawie caly akt zrobilem druidem, zostala tylko Andariel do ubicia. Na poczatku jakos mi sie bylo ciezko przyzwyczaic i mi sie wydawalo sterowanie malo responsywne i ociezale w porownaniu do 3. Ale przyzwyczailem sie i chyba bedzie dobrze. Co mozna powiedziec o grze, no nic w sumie bo kazdy ja dobrze zna. Jest grywalna na konsoli i to wlasciwie wystarczy za komentarz, mozna smialo preorderowac.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Jest bardzo dobrze,gra to stare dobre diablo 2 które jest nie do ruszenia + za(pipi)ista nakładka graficzna ,granie na padzie wymaga przyzwyczajenia ale da się grać ,tylko ciężko mi sobie na razie wyobrazić endgame czarką i teleportowanie jak po(pipi)any xD no ale zobaczymy Cieszy to że nie z(pipi)ali.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Każdy kącik tych dwóch aktów już przejrzałem z przełączaniem widoku R->L. Coś pięknego...
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l 25 minut temu, stoodio napisał: przełączaniem widoku R->L O co chodzi?
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Coś jak w Hale CE - przełączasz się między grafiką z remastera a oryginalną.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Mnie przeszkadza trochę zarządzanie ekwipunkiem - mogli to jednak unowocześnić (zastrzegam, że nie jestem jakimś specjalnym fanem diablo).
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Wielka szkoda, że nie ma pudełkowej wersji. Kurła, dziś od samego rana tylko w to Diablo gra, jakie to ma zajebiste replayability po tych 20-stu latach. Amazonka forever. Dobrze, że chociaż te zapisy z bety przejdą do pełnej wersji.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Wielka szkoda, że nie ma pudełkowej wersji. Kurła, dziś od samego rana tylko w to Diablo gra, jakie to ma za(pipi)iste replayability po tych 20-stu latach. Amazonka forever. Dobrze, że chociaż te zapisy z bety przejdą do pełnej wersji. Zapisy z bety przejdą do pełnej ?chyba nie